Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Erotikus történetek, szex történetek, családi szex, pornó történet

erotikus történetek, családi szex történetek

Apa és lánya Rómában

2018. március 17. - erotikustortenet

Szex a munkahelyen - itt olvasható

Karácsonyra egy római utat kaptunk a gyerekektől.Butik hotel, taxi a reptéren, szóval minden okénak igérkezett.A feleségem lebetegedett- igy, hogy ne menjem veszendőbe a kifizetett út, a lányom azt javasolta menjünk el együtt.A férje majd el lesz itthon a gyerekkel, mi meg kirándulunk egyet.
Igy is történt. A repülőtérről bevitt a szálloda taxija, lepakoltunk. Már késő este volt, lementünk egyet vacsorázni, megittunk egy üveg rozét, majd irány a szoba.
Mindenki lezuhanyozott - én egy kicsit leselkedtem is- és lefeküdtünk. Franciaágy volt,közös takaróval.
-Na azért ez sem semmi, 67 éves vagyok és itt fekszem egy 30 éves csajjal, aki ráadásul a lányom...Szép körte mellei vannak, jó alakú, ahogy kivettem a puncija borotvált...Egyszer egy ilyent még az életben megbasznék- gondoltam.Pizsamát nem hozott, úgy, hogy egy szál tangában feküdt le.
Lecsavartuk a villanyt, puszi, jó éjt..aludj jól!
Nyitva volt az ablak, Rómában ilyenkor már jó idő van, valamelyik kocsmából a Volare szólt és lassan elszenderegtem.
Egyszer csak azt éreztem, hogy mintha egy kéz matatna a faszomnál.Finoman elkezdi maszirozni, lassan, de érzéssel húzogatni. Tizenkilenc centis faszom egyre keményebb lett, dagadtak rajt az erek, amikor is egy fej férkőzött a takaró alá és elkezdte huzogatni és csókolgatni. Totál sötét volt, én csak azt éreztem, hogy egy NŐ iszonyúan beindult. Bár mozdulatlanul feküdtem, a lányom elkezdte nyálazni a faszom,majd egy mozdulattal bekapta.
_Apa! Ez csinált engem?Ez egy csodálatos kuki, a férjemnek nincs ilyen!Tudom, hogy ciki, de nagyon szeretném leszopni -Nem baj, ha igy mondom?- a faszod? Ilyen gyönyörűt még nem láttam.És neki is állt. Finoman végignyalta minden oldalát, a golyóimat is elkezdte szopogatni, nyelvét a makkom nyilásába illesztgette- Tudod, hogy életemben nem csináltam még ilyent-hörögte, Te vagy az első férfi, akit igy kényeztetek.
-Apu! Szeretném ha megbasznál!Milyen csodálatos lenne, ha az a fasz, amelyik engem csinált, egyszer engem is megdugna!
Ekkor már én kezdtem elvesziteni a fejem.Lehámoztam róla piros tangát, előttem volt a csodálatos borotvált puncikája, fénylettek rajt az izgalom cseppei
-Most akkor apu kinyalja a kislánya pináját! Neki is kezdtem, finoman kényeztetve a kisajkakat, majd szivogatni kezdtem a megduzzadt csiklóját.
_Apu, megőrülök! Ez kurva jó!Van ilyen is? Hogy elszopogatnak egy csajt? Jajjj.... már másodszor megyek el, a férjemmel ilyen nem történik.
-Most megbaszlak a nyelvemmel - mondtam neki-és amennyire csak tudtam elkezdtem betolni a nyelvem a puncijába.
-Apuuuuu!Már megint élvezek, azt hiszem belehalok a csodálatos nyalásodba!Jajjjj.... Kurva jó!
-Akkor most vegyük komolyan a dolgot!- szóltam rá. Légy szi szopjad fel apád faszád kőkeményre , mert még valami hátra van... Neki is állt a lányom rendesen dolgozni, kényeztette, egyre keményebb lett.
-Apu, ezt akarod belém tenni? Belehalok!Ekkora fasz még nem volt bennem, de alig várom, hogy érezelek!
-Na akkor most itt az alkalom. Gyere, hátra dűlök, ülj rám-igy tovább birom-igazitsd be a puncikádba és gyerünk, nyomás...kezdj el baszni, de rendesen... de finom a kis pinád, jó szoros, imádom!
-Apu, azért ez nagyon ciki, hogy mi most itt Rómában kefélünk, de nekem nagyon jó! A férjemhez képest Te egy szexisten vagy!
-Apu, nagyon szeretném, ha megpróbálnád hátulról is... Na nem kutyába!Légy szives - annyit hallottam róla- ha még birod, dugj seggbe! Amig keféltél én már tágitottam a lyukat, gyere!
Na nem kellett több,megpróbálkoztam a seggbe baszással, ami elsőre ment. Nem részletezem.
-Apu, apu!... Ez kibaszott jó! Imádok veled dugni.Csodálom a faszod, -négyszer mentem el ma- hány napig maradunk Rómában?

Másnap reggel arra ébredtem,hogy a lányom élesztgeti a faszom.Finoman maszirozza a golyóimat, nyaldossa a még kókadt farkam, aztán elkezdi verni. Miután rajtam sem volt pizsama, egyszer csak a mellbimbóimat kezdte harapdálni, miközben egyre hevesebben húzogatta a faszom, a másik kezével meg a puncikájában matatott.
-Apu! Ébren vagy már? Ahogy látom a gyönyörű, eres farkincád már igen, mert egyre nagyobb és keményebb lesz... Hadd simogassam.. hadd szopogassam.. be akarom venni tövig.. csukd be a szemed és élvezd!...
És finoman elkezdte szopni a faszom. Beletúrtam szőke hajába, és egyre jobban szoritottam a fejét.
-Várj egy kicsit-szóltam rá- most felállok- te ülj csak az ágy szélén. Igy is történt. Megragadtam a fejét és amennyire csak tudtam a szájába tettem a faszom.
-Most megtanulod a mélytorkost!
-Apu.... ez nagyon jó! De már nem maradt kinn semmi, a torkomban lüktet a makkod, jajjjj... mindjárt megfulladok- ez a csodás fasz megfojt... És szivta, szivta kegyetlenül.
Már éreztem, hogy nem sok van hátra ahhoz, hogy elmenjek, igy kivettem a szájából, miközben finom kis puncikáját kezdtem simogatni.Jó lucskos volt, csiklója megduzzadt,ahogy hozzáértem felsikoltott:
-Apu... elmegyek!...Az őrületbe kergetsz, a férjem soha nem fog ott meg, csak a egyből dugni szokott.Van, hogy nagyon fáj, mert be sem nedvesedek.
-Akkor most apád elnyalogatja a kislánya punciját-gyere mutatok valamit! Fordulj meg, ülj a számra, én csókolgatom a tündéri puncikádat, te pedig szopogatod apu faszát. Ez a 69-es figura, bár én csak 67 vagyok, két év múlva is szeretném csinálni. Iszonyú nagy szopásba-nyalásba kezdtünk,körbe puszilgattam puncikáját, a nyelvemet betoltam az édes kelyhébe, bebarangoltam, ahogy csak tudtam, majd csiklóját kezdtem szivogatni, balról-jobbról körbenyalni, talán kicsit meg is harapdáltam, amikor újra felsikoltott-
-Apu, apu....elönt a gyönyör... ilyent még nem éreztem.. elindult valami bennem... Ezt hivják igazi orgazmusnak?
-Hátha ezt érzed, akkor biztos!-Gyere, fordulj meg, most meg fog apád baszni, azzal a fasszal, amelyik téged csinált.
Nem kellett kétszer mondani, hátra vágta magát, lábait felhúzta.-Gyere Apa, dugj meg, de nagyon! Parancsolom!
Egy pillanat alatt behatoltam csodás pinájába, ő a lábait a hátamon kulcsolta össze, és hatalmas baszásba kezdtünk.
-Apu.... apu... már megint elmegyek- vinyogott alattam, amikor kikaptam a farkam és felültettem.
-Most pedig kezd el verni, szopni apu faszát, hogy megérezed, miből lettél!
Megtette.Már én is hörögtem a kéjtől, amikor a geci a szájába spriccelt.
Rám nézett és elkezdte nyelni. Farkamat tisztára szopogatta, adott rá egy puszit.
-Hehehe... anyu meg azt hiszi Vatikánban vagyunk! Hány napig leszünk még Rómában?

Azért volt egy kis városnézés.Este lementünk vacsorázni, kagyló, rák,tintahal, szóval a tenger gyümölcsei.
-Apu, most jut eszembe, hogy egy volt évfolyamtársam itt van Rómában. Talán még a telefonszáma is bent van a memoriában. Várj csak, megnézem!
-Ez az! Meg van!-és már hivta is.
-Helló Betty! Nem fogod elhinni, itt vagyok apuval Rómában, pont most vacsorázunk. Nincs kedved eljönni? Igyunk egy üveg bort és elbeszélgetünk. A fater nagyon jó fej, mégha nem is harminc éves.
-Apu, azt mondta nagyon megörült,taxiba ül, mert már ivott egy-két martinit, húsz perc múlva itt lesz.
Megérkezett Betty.Olyan 175 magas, fekete hajú, legalább kilencvenes mellekkel(melltartó nem volt rajta),mini szoknyában,tűsarkú cipőben, tisztára úgy nézett ki, mint egy prosti.
-Csao! De jó, hogy látlak! Mizújs? A fater meg milyen jó fej, ennek még harmincéves is jutna-jópofizott a csaj.
Na a lányok neki álltak beszélgetni, én meg rendeltem egy üveg pezsgőt, Betty kontrázott: -Csak egyet?
Lassan éjfél lett, a csajok egyre vidámabbak lettek, amikor is Betty neki állt szedelőzködni.
-Na én megyek!-mondta.
-Sehova nem mész, itt lakunk a szomszéd utcában egy jó kis szállodában-igaz, hogy pótágy nincs- de gyere velünk!
Betty kicsit szabadkozott, de végül is kötélnek állt.
-Apu, itt egy éjjel-nappali bolt, vegyünk még egy üveg pezsgőt!
Megérkeztünk a szállodába. A csajok a minibárt azonnal kifosztották, de jó lenne egy zuhany- kiáltották szinte egyszerre.-Betty, várj! Menjen a fater először, legalább elalszik mire bejövünk. Igy is történt. Zuhanyzás közben elindult a fantáziám, mi fog még ma itt történni?Itt vagyok két remek csajjal- az egyik a lányom, aki két napja kefélgetek és tanitgatok-és ez a bombázó! Az tuti, hogy ebből valami kisül, a lányom már fel van szabaditva a gátlásai alól....
Ahogy bebújtam a franciaágyba akaratlanul is a faszomhoz nyúltam.Már nem a lányomra, csak Bettyre gondoltam, és elkezdtem verni. Egyre nagyobb és keményebb lett.
-Na öreg fasz, mi lesz itt ma?- spekuláltam el, amikor is nyilt a fürdőszoba ajtó.
Betty és lányom lépett ki, meztelenül, egymást átölelve, csókolóztak.
-Na vegyük az öreget középre- mondta Betty-és beugortak az ágyba.Hát valami őrületes érzés töltött el, két finom, selymes nő...de nem volt sok csodálkozni való- mert Betty rámarkolt a faszomra.
-Milyen szép, méretes eres szerszáma van az apukádnak... én ilyent szeretek, azaz szeretnék. Abban a pillanatban hevesen elkezdte verni, majd szopni a faszom.
-Húúúú... ez nagyon jó!Alig várom, hogy a puncimban érezzem ezt a gyönyörű farkat.
-Gabo! Légy szives nyalogassál egy kicsit, csikló érzékeny vagyok, ha hozzáérsz, rögtön elélvezek.
Nem kellett kétszer mondani, elkezdtem nyalni, nyelvemmel megbaszni, s amikor a csiklójához értem felsikoltott
-Jajjj Istenem!A barátnőm apja élveztet el, kúrva jó Gabo, ha nyalod a puncim,dugd fel az ujjadat a pinámba-van még szabad ujjad?- azt meg a popsimba légy szives...
Ekkor már nagyon beindultam.
-Állj négykézláb és hátulról elkezdelek baszni- parancsoltam rá. A lányom feküdjön hátra,és te meg nyalod a lucskos punciját...
Igy is történt. Bettyke szűk pináját kitöltöttem, közben ordibált, hogy a szivemig ér a csodás faszod, hogy lehet az, hogy egy ilyen öreg manus ilyen jól dug... én meg csak nyomtam, nyomtam
-Na most kinyúltam, mindenki térdre-szóltam a csajoknak.
-Kezdjétek el verni a faszom -én is szeretnék élvezni-de mindenkinek jusson egy kis geci!
-Gabo! Hány napot vagytok még Rómában?-igy Betty.

szex sztorik