Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Erotikus történetek, szex történetek, családi szex, pornó történet


Itt még több szextörténet vár rád!

erotikus történetek, családi szex történetek

Egy csinos kúrva feleség

2018. április 03. - erotikustortenet

Mikor megismertem a feleségemet Enit nem gondoltam volna,hogy akkora szélhámos kúrva,mint ami tényleg volt és amilyen a mai napig is az.Már az első alkalommal sikerült levetkőztetnem bugyira és markolászni s melleit,sőt mielőtt vége lett volna a munkaidejének az egyik alkalommal kiment a budira és bugyi nélkül jött vissza,majd mielőtt leült megmutatta a nagy szőrös pináját is.

Később már nem volt hajlandó levenni a bugyiját, de hazafelé amikor kísértem a villamoson sokszor annyira sikerült felhúznom a szoknyáját,hogy a bugyija is kilátszott. Közben kapott egy telefont és kiment az állomásra, mert vidéken laktak a szülei és kérték menjen haza . Erre felszálltunk a vonatra engem nem engedte,hogy elkísérjem,de azt igen,hogy beült asz ölembe és felhúzódott szoknyája alatt simogathattam a szőrös punciját. Másnap már amikor megint kimentem hozzá elmondta,hogy be kell éppen mennie a főnökéhez,mert valószínűleg megint meg akarja baszni és ekkor ő mindig ezt megengedi neki.Még aznap amikor hazakísértem az utcán a falhoz nyomva is sikerült megbasznom,majd az albérleti lakásában levetkőztünk meztelenre és vagy három órán keresztül keféltem és élveztem tele a pináját ami igazán szét volt már baszva.

Ott elmondta,hogy négy migráns fiúja van rajtam kívül az egyik egy tanársegéd az egyetemen akivel hetente többször is kefél és különféle kefélős bulikba szokott járni, a másik a főnöke, a harmadik egy nagydarab telefonos akinek harminc centis hosszú és hat centis vastag fasza van és a negyedik az albérleti kiadóknak a fia aki ha itthon van minden éjszaka megszokta dugni,amit ő is élvez. Most már öt van mert én is megbasztam, de ne kérdezzem meg hogy hányadik,mert akkor azt kéne mondani,hogy 13éves korától túl a százon is.

Ahol a szüleik laknak ott töltötte a gyerekkorát és a községben nem volt olyan férfi aki ne került volna a lába közé,még a tanári kar is felváltva dugta a diákokról nem is beszélve.Néha felmegy Pestre és eltölt egy barátnőjénél több napot azért,hogy ott is keféljen srácokkal is. Kipróbálta már a kutyát,kecskét és a lovakat is,de volt benne már kanidísznó és oránggutáng is. Négy évig a technikum után az Tunéziában -ban volt egy nagyhírű kefélőklubban ahol naponta legalább tíz tizenöt arab sráccal élt szexuális kapcsolatot.

Néha ha rájön a baszási inger hibába van férjnél , van elmegy és addig hajkutássza a srácokat amig olyat talál akik hajlandóak egyszerre többen is megdugni.Ez az éltető eleme és a pénz.



Sex Stories
Milf szex

süti beállítások módosítása