Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Erotikus történetek, szex történetek, családi szex, pornó történet


Itt még több szextörténet vár rád!

erotikus történetek, családi szex történetek

A férjem rokonával dugtam

2018. április 10. - erotikustortenet

Ősszel múltam 32 éves, de be kell, hogy valljam, most kezdek szexuálisan a legaktívabb lenni. Ebben nem kis szerepe van a férjem unokaöccsének.
Sanyi idén lesz 18 éves, de olyan profi az ágyban, hogy talán felér egy harmincévessel is. Kapcsolatunk tavasszal, jobban mondva tavaly télen kezdődött, de akkor még csak én kívántam őt. Együtt töltöttük a karácsonyt és a szilvesztert Ausztriában. Én nem tudok síelni, a férjem, a bátyja és a bátyja felesége egész nap síeltek, és csak este tudtunk közösen elmenni a közeli városba, szórakozni. Napközben így Sanyival maradtam a faházunkban, neki el volt törve a keze, ezért maradt velem. Tévét néztünk, szánkóztunk, kártyáztunk, vagy sétáltunk a közeli erdőben. Eközben én mindjobban beleszerettem Sanyiba. Esténként azt lestem, mikor megy levetkőzni, fürdeni, hogy meg tudjam lesni. Egyre jobban begerjedtem, arra vágytam, hogy végre megkeféljen.
Vége lett a közös vakációnak, haza jöttünk, de bennem még mindig élt a vágy, hogy megkapjam Sanyit. Suli után egyre több időt töltöttünk együtt, egyre többször akartam vele találkozni. Ez nem is volt nehéz, hiszen a szülei estig dolgoztak, a férjem pedig sokszor ment külföldre kiküldetésbe egy - két napra. Ilyenkor nálunk is aludt, mert nem messze van tőlünk az iskolája, többet kellett volna utaznia otthonról, így meg lett beszélve a szüleivel, hogy nálunk alszik néha.
Egy ilyen közös estét szemeltem ki, hogy végre lefekszem Sanyival. Az irodából már délben hazajöttem, gyorsan lezuhanyoztam, majd vártam, hogy megjöjjön Sanyi is. Talán egy fél óra telhetett el, amikor nyílt az előszobaajtó és bejött Sanyi. Megebédelt, majd megírta a leckéit. Utána átnézte a másnapra feladott tanulni való. Amikor mindennel elkészült ő is lezuhanyozott, és leültünk tévét nézni.
Rajtam egy pongyola volt, alatta semmi, Sanyi egy száras alsónadrágot vett fel. Este vacsoráztunk, megnéztük az esti filmet, majd Sanyi elment lefeküdni. Én még fent maradtam, megnéztem a késő esti híradót tíz órakor. Úgy gondoltam, hogy Sanyi már alszik, levettem a pongyolámat, és átmentem az ő szobájába.
A takaró félre vont hajtva, így kilátszott a mellkasa, mely már pihésen szőrösödött. Ahogy beléptem észrevettem, hogy az alsógatyája a földön van. Félre hajtottam a takarót, és ott pompázott előttem a farka nyugalmi állapotban. Letérdeltem az ágy mellé, és óvatosan, hogy fel ne ébresszem még, kezembe vettem a még puha fütyköst. Finom, meleg, és a zuhanyozástól kellemes szappan illata volt.
Gyengéden elkezdtem húzogatni rajta a bőrt. Az igazat megvallva, legalább két percig dolgoztam rajta, hogy végre felgerjedjen a vágy benne. Amikor már félig merev állapotba került, teljesen lehúztam a bőrt a makkról, és a nyelvemmel körözni kezdtem a pici nyílás körül. Ahogy elértem a nyílást teljes hosszában ott meredezett előttem egy húszcentis, fiatal, kőkemény fasz. Úgy gondoltam itt az ideje, hogy a számba engedjem. Ajkaimmal pici ó betűt formáltam, és elkezdtem a számba csúsztatni Sanyi dákóját. Kezdtem beizgulni én is, a puncim már teljesen lucskos volt, és már nagyon szerettem volna magamban tudni ezt az erős faszt.
Sanyi ekkor ébredhetett fel, mert az ujjai beletúrtak a hajamba, és apró nyögéseiből rájöttem, hogy most már nem fog ellenkezni. Már bátrabban szoptam a farkát, tudva azt, hogy ő is akar velem szeretkezni.
Egyszer csak kihúzta a farkát a számból, felült, szájon csókolt, és maga mellé húzott az ágyba. Kezét becsúsztatta a két lába közé, majd amikor érezte, hogy teljesen be vagyok izgulva, középső ujját bedugta a puncimba. Egy kis idő múlva a mutatóujjával is ujjazott, miközben én szétterpesztettem a lábaimat, hogy jobban hozzám férjen. Egypár perc elteltével feltérdel, és a nyelvével is besegített. Ekkor már patakokban folyt belőlem a puncilé, és nem voltam messze a csúcstól. Még két pillanat, és akkora orgazmust éltem át, hogy tudtam, ezután csak Sanyival akarok majd szeretkezni.
A mesteri nyelvjáték után a melleimet kezdte cirógatni, addig, amíg megint be nem gerjedtem. De most már Sanyi volt a kezdeményező. A még mindig nedves puncimhoz rakta kemény dákóját, jobb kezével apró fel - le mozgásokat végzett bejáratomnál, miközben a bal kezével a melleimet gyúrogatta. Éreztem, hogy csak bosszantgat, még jobban begerjeszt, hogy a kellő pillanatban belém lökhesse dorongját.
Amikor már ordítani tudtam volna a vágytól, hogy végre lökje már belém, egyetlen rántással a fenekemnél fogva egyik kezével magára húzott. Meg kell, hogy mondjam, egy picikét fájt, de végre kitöltött az a hatalmas farok. Ettől a perctől fogva rabja vagyok Sanyi farkának. Teljesen kitöltött, puncim minden sarkát bebarangolta. Olyan hevesen kefélt, hogy egymásután ötször élveztem el. Amikor éreztem, hogy neki sincs már sok hátra, hanyatt döntöttem, felé térdeltem, és marokra fogott dákóját magamba vezettem. Ezen az estén ez volt a legjobb póz, amit kipróbáltunk, mert farka hossza olyan volt, mint egy hosszú dárda, amire felnyársaltam magam.
Amíg fel - le húzkodtam magam ezen a hatalmas örömvesszőn, Sanyi a melleimet vette kezelésbe. A mellbimbóim szinte majd szétrobbantak annyira feszültek az izgalomtól. Sanyi egyszer csak elkezdett alulról ellen lökni, tudtam, hogy nincs ideje tovább. Ezért én még hevesebben lovagoltam rajta, hogy egyszerre jussunk fel a csúcsra.
Sanyi teste megfeszült, a farka elkezdett rángatózni, és telepumpálta puncimat az édes gecijével. Én eközben már számtalanszor elélveztem. Kapcsolatunk azóta is tart, rengeteget szeretkeztünk a mi lakásunkban, felavattuk a férjemtől kapott autó, sőt egyszer a szülei távollétében az ő szobájában is keféltünk egy nagyot.



Sex Stories
Milf szex

süti beállítások módosítása