Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Erotikus történetek, szex történetek, családi szex, pornó történet


Itt még több szextörténet vár rád!

erotikus történetek, családi szex történetek

Iskolai kupleráj XXX

2019. július 31. - erotikustortenet

Tamás bement az iskola épületébe, melynek ablakai sötéten bámultak rá. Nem sokan tartózkodtak odabenn, csak az alsó folyosó volt kivilágítva. A férfi lesétált az alagsorba. Idelent tárolták azokat a dolgokat, amikre a gondnoknak és a takarítóknak szükségük lehet.



A korábbi építkezések „maradványai” is itt voltak: téglák, cserepek, cementes zsákok, és mindenféle egyéb építőanyagok. 

Az alagsor hosszú folyosójáról – melyet bokáig érő törmelék borított – több helyiség nyílt. Tamás belépett az egyikbe, felkattintotta a világítást, és kinyitotta a teremben sorakozó mintegy féltucat szekrény egyikét. A legfelső polcon meg is találta, amit keresett: villanyégők sorakoztak szép sorban, dobozokba csomagolva. Tamás leemelt egyet, majd elhagyta a szobát. Már indult volna vissza a lépcső fölé, amikor fülét halk sikongatás ütötte meg.

Tamás fülelt, megpróbálta meghatározni, honnan jön a hang. Úgy döntött, a folyosó végéről. Magához vett egy földön heverő vasrudat, és egy macska óvatos lépteivel, a falhoz lapulva végigóvakodott a folyosón. 

Ahogy közelebb ért, kibővült a hangok tárháza: már nem csupán sikkantások hallatszódtak, hanem staccatós sóhajok, elfúlt lihegések is. Tamás rádöbbent, hogy ezek egy szeretkezés neszei. Az is kétségtelenné vált, honnan szűrödnek ki a hangok: a mindenkori gondnok szobájából.
A gondnok szobájából, amelyben most ő lakott!
A férfit forró düh töltötte el. Szobája ajtajáig már óvatosság nélkül, futólépésben tette meg a távot. A kis kurvák – agyában fortyogott a harag. – A kis kurvák itt keféltetik magukat ó a kis kurvák…

Aztán meglátta. Az elétáruló látványtól földbe gyökerezett a lába. Néhány pillanatra szinte lebénult, nehezére esett felfognia, amit lát. Aztán fejében mintha vaku villant volna: agya lefényképezte az elé táruló jelenetet, hogy később majd hasznosíthassa magányos maszturbációi során.
Hárman voltak, két fiú és egy lány.

A lányt egyből felismerte: Mónika Dahlquist volt az, a másodikos kis szende szüzike. Tamás legalábbis mindig annak látta: csinos copfok, bokáig érő szoknya, kamionabroncsokba rejtett mellek. Ő aztán nem dugdosott virágokat a hajába, és Roger and Hammerstein-t dúdolt a Mr. Tamburine Man helyett, ha az ilyesmit egyáltalán megengedte magának. Tamás gyakran látta őt magányosan, tévetegen bolyongani az iskolaudvaron, és ha ez volt a Szeretet Nyara, ahogyan az a sok nagyszájú lemezlovas hirdette, hát Mónika bizony úgy tűnt, nem részese a felvirágzásnak.

Csakhogy most úgy látszott, mégis. Ugyanis szemmel láthatóan kinyílt, mindenféle tekintetben. Mivel baszták. Méghozzá ketten.

A fiúkban Clut Baxterre és és Tom Stevens-re ismert. A futballcsapat sztárja volt mindkettő, a diákság igazi nagymenői, akik bármelyik lányt megkaphatták az iskolában. E két nagymenő most az egyik (Clut) letolt gatyával állt a térdelő Mónika előtt, aki szorgosan szopta tekintélyes méretű fütykösét. Tom eközben hátulról döngette a meztelen lányt. Nohát, a krumliszsákok nélkül egészen jól néz ki – gondolta Tamás kábán, miközben érezte, farka keményedni kezd. Pár másodpercig még nézte őket, miközben testében vad láz, agyában pedig egy nagyszerű ötlet kezdett el kibomlani. Látta Clut péniszét, ahogyan ki-be jár Mónika csillogó ajkai közt, és látta a lány remegő vulváját, ahogy kéjesen szenved Tom kőkemény lökéseitől. Nem bírta tovább nézni. Ez sok volt. Túl sok. 

- Mi a fenét műveltek itt? – ordította Tamás, és berontott a szobába.
Mónika felsikkantott, a fiúk felkapták fejüket, és rémülten néztek hátra. Farkukat bűntudatosan kikapták a lány testéből, aki nyűszítve nyúlt a ruhái után.
- Mr. Beetle… kezdte Tom, miközben felhúzta a nadrágját. – Mi csak…
Tamás elkapta a pillantását. Látta, a fiú pupillái akkorák, mint egy tízcentes.
- Be vagytok lőve, mi? Na, ezt nem ússzátok meg! Hívom az igazgatót.
Mónika a sarokba húzódva kucorgott, rémülten tátogott, hang nem jött ki a torkán. 
- Kérem, ne! – könyörgött Clut, a pupillatágítás másik 1967-es bajnoka. – Ez a kis kurva ránk mászott. Maga nem volt fiatal? Tudja, a kísértés…



Sex Stories
Milf szex

süti beállítások módosítása