Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Erotikus történetek, szex történetek, családi szex, pornó történet


Itt még több szextörténet vár rád!

erotikus történetek, családi szex történetek

Erotikus Történet - A rózsa

2020. május 07. - erotikustortenet

Mikor hazaértem valamiféle furcsa illat csapta meg az orrom. Nem tudtam beazonosítni, mi lehet az, de olyasmi volt, mint amikor rózsa és levendula keveredik össze.
- Itthon vagyok! - kiállítottam be a szobába. Semmi válasz. - Drágám, megjöttem! - Megint semmi. Téli nap volt, Decemberben járhattunk és már 4-kor jóformán sötét volt. Nem akartam felkapcsolni a villanyt, nem láttam értelmét, hiszen úgyis csak a nappaliig mentem, ahonnan viszont valamilyen tompa fény szűrődött ki.
- Drágám! - léptem be a szobába. Abban a pillanatban világossá vált előttem, hogy az én kis cunci mókusom miért nem felelt, habár Móni nem volt sehol. A szoba gyertyák pompás fényében úszott. Lehetett legalább 10 különböző alakú és színű. A furcsa illat itt még erősebb lett, és ekkor jöttem rá, hogy a gyertyák valamelyikéből jön. A szoba tele volt hintve apró rózsaszirmokkal, és lágy andalító muzsika szólt a rádióból, amit kintről nem hallottam. A rózsák a fürdőbe vezettek, ahová egyre gyorsabb léptekkel haladtam. Nem kellett csalódnom. A hatalmas sarokkádban ott pihegett az én Drágám. A fürdő is, akárcsak a nappali tele volt gyertyákkal.

A folytatáshoz kattints ide : szex történetek



Sex Stories
Milf szex

süti beállítások módosítása