Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Erotikus történetek, szex történetek, családi szex, pornó történet


Itt még több szextörténet vár rád!

erotikus történetek, családi szex történetek

Beszálltam egy házaspárhoz

2020. szeptember 06. - erotikustortenet

Sanyi az 52 éves mozgássérült pasi kedvenc szórakozása, erotikus oldalak felkeresése. Egy ilyen oldalon talált rá egy fiatal párra, akik ráadásul egy nyelvet beszélnek Sanyival. Nagyon megörültek egymásnak, mikor ez kiderült. Ezután többször beszélgettek az oldalon privátban, és megismerték egymást.
Egy nap Sanyi megkérdezte: Mivel ilyen jól összejöttünk, nem lehetne, hogy személyesen is találkozzunk hármasban? Ezt válaszolták neki: Dehogynem lehet. Miért ne lehetne? Csak mi nem érünk ám rá minden nap, mert dolgozunk. Sanyi erre a következőt írta: Semmi gond, majd megmondjátok, hogy mikor lenne alkalmas, és hogy hol találkozzunk.
3. A pár erre ezt írta: Természetesen ahol neked jó. Tudjuk, hogy nem egyszerű kerekesszékkel közlekedni. Sanyi válasza: Nem gond, ha jár alacsonypadlós jármű, bárhova el tudok jutni. A fiatalok erre ezt válaszolták: Akkor szívesen látnánk itt nálunk. Erre felé van alacsonypadlós járat.
4. Sanyi ennek nagyon megörült, mert volt egy titkos vágya, amit csak akkor lehet megvalósítani, ha csak hármasban vannak. Nevezetesen, hogy szerette volna, ha őt is bevonják a szeretkezésükbe, amit már többször végig nézhetett kamerán keresztül. Pár nappal később jött egy újabb üzenet. Szia, haver! Most hétvégén mindenki itthon van. Egyikünk sem dolgozik. Ha gondolod, valamelyik nap eljöhetsz.
5. Sanyi viszont válasza: Sziasztok! Köszönöm a meghívást. Nagyon örülök, hogy személyesen is találkozhatok veletek. Szombaton, délután megyek. Már csak a címet mondjátok meg léci. A fiatalok válasza: X kerület, Y utca 56.
Eljött a szombat. Sanyi ebéd után útra kelt. Egy óra utazás után el ért a megadott címre. A kapuban a pár férfi tagja várta.
6. Miután üdvözölték egymást, a pasi bekísérte Sanyit a lakásba, ahol a pár nő tagja fogadta. Szia! Örülök, hogy egyben ideértél. Hosszú volt az út? Nem vészes. Kb. egy óra. Kérsz valamit inni? Egy pohár víz jól esne. Máris hozom. Addig beszélgessetek ti fiúk.
7. Mikor a lány kimegy, a párja rögtön a lényegre tér. Na? Hogy tetszik a párom így testközelből? Nagyon szexi ebben a pongyolában. Hát még abban, ami alatta van. De azt is láttad már kamerán keresztül. Mit látott kamerán keresztül? Ami a pongyola alatt van. Ja, igen! Valóban láthattad. Akarod, hogy levegyem a pongyolám?
8. Nem akarok, ajtóstól rontani a házba. Még csak most jöttem. Nem rontasz sehova. Nem kényelmetlen a kocsiban? Ki is ülhetsz az ágyra. Megy egyedül, vagy segítsünk? Megoldom. Köszi. Sanyi egy mozdulattal átült az ágyra, ahol a lány leguggolt elé, és levette róla a cipőjét. Ezután Sanyi feljebb csúszott az ágyon, és várta, mi fog történni.
9. Egyszerre tették fel neki ugyanazt a kérdést. Voltál már nővel? Úgy még nem. Szeretnél? Ki ne szeretne? Főleg ha ilyen bombázó. Oké. Akkor most mi is ide telepszünk úgy, hogy én a nő leszek középen. Ti fiúk, meg a két oldalamon. Miután mindenki elfoglalta a helyét, jött az újabb kérdés Sanyihoz. Szeretnéd látni, hogy szeretkezünk igazából?
10. Igen. Nagyon. Oké. Akkor megmutatjuk. Azzal elkezdett a fiatal pár egymással foglalkozni. Először csak csókolóztak, majd módszeresen lehámozták egymásról a ruhát, és elkezdték egymás testét simogatni, csókolgatni. Majd orálisan ingerelték egymást felváltva. Végül össze dugták, amijük van, és egy nagyot szeretkeztek. Össze szokott páros lévén, egyszerre élveztek el.
11. Egy kis lélegzetvételnyi idő után, megkérdezték Sanyitól, hogy tetszett, amit látott. Nagyon szuper volt. Jött a válasz. Utána az újabb kérdés Sanyihoz. Meg akarod próbálni? Jó lenne. Oké. Akkor most levetkőztetlek. Szólalt meg a lány, és már kezdett is neki. Pár pillanattal később már Sanyi is meztelenül feküdt az ágyon.
11. Ekkor a lány a kezével elkezdte verni Sanyi farkát, majd szájába vette, és addig szopta, amíg elég merev nem lett. Ezután meglovagolta a merev farkat. Vigyázva, nehogy túl hamar elsüljön. Egy nagy kefélés lett a vége, ahol Sanyi első alkalommal egy nagyot élvezett, de láthatólag a barátnőnek is jó volt.
12. Rövid idő után a pár férfi tagja megkérdezte Sanyit. Na? Milyen volt? Fenomenális. Nagyon élveztem. Láttam. Örülök, hogy jó volt a barátnőmmel neked is. Én is örülök, hogy örömet tudtam szerezni. Szólalt meg a barátnő. Egy ideig még beszélgettek, majd Sanyi elindult hazafelé, mert kezdett beesteledni.
12. Ezután a nap után, Sanyi másképp nézte barátai szeretkezéseit a kamerán keresztül. Néha azt képzelte, ő van ott a fiú helyett. És ezt le is írta nekik privát üzenetben. Erre jött az a válasz a lánytól, hogy néha ő is azt képzeli, hogy Sanyival kefél. Főleg, amikor csak lovagol a pasija farkán.
13. Majd azzal folytatta, hogy bármikor újra szeretkezne Sanyival. És nem csak azért, hogy jót tegyen neki, hanem mert neki is jó volt első alkalommal is. Sanyi ezen felbátorodva, többször is meglátogatta barátait, hogy szeretkezzen a lánnyal. Sőt olyankor is, amikor tudta, hogy a lány egésznap, egyedül van otthon. Később a lány elhagyta a barátját, és oda költözött Sanyihoz. Egy pár lettek.



Sex Stories
Milf szex

süti beállítások módosítása