Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Erotikus történetek, szex történetek, családi szex, pornó történet


Itt még több szextörténet vár rád!

erotikus történetek, családi szex történetek

Magányos kis fétis-sztori

2020. október 29. - erotikustortenet

Ez most egy magányos kis fétis-sztori lesz, egy maszti-történet, ami velem esett meg és nagyon boldoggá tett. Elöljáróban elmondanám, hogy nagyon szeretem a női test szagát – a természetes színű haj, a bundás hónalj, a láb, a punci és a popólyuk illata konkrétan megőrjít.

Épp ezért általában olyan melókat szoktam választani, ahol sok csaj dolgozik. Az egyik legnagyobb élményem az volt, hogy az egyik munkahelyemen nyáron hetekig azt figyeltem, hogy a szép csajok közül melyiknek milyen a papucsa vagy szandálja, amiben az izzadt, büdi lábikójával végigcsattog a folyosón vagy az irodában és ha bent hagyta, én is bent maradtam túlórázni …

 

Egyik nap, mikor mindenki elhúzott és enyém volt a terep, az izgatottságtól reszketve összeszedtem ezeket a lábbeliket és azokat szaglászva, nyalogatva bevonultam a vécébe, ahol elkezdhettem végre azt a magányos játékot, amire várva egész nap tiszta tébolyban voltam és kábé félőrültre kattogtam magam a nap végére.

Szóval bevettem magam a tetthelyre, kényelmesen elhelyezkedtem és örömmel láttam, hogy a gatyámat letolva szabályosan kivágódott belőle az acélkeményen álló, eres, bíborvörös faszom. Tudtam, ha ez így megy, akkor nem lesz hosszú ez a csodás játék és két rántás után kilövöm a szemeimet, úgyhogy nagyon finoman kellett elkezdenem. Egy hosszú, egybefüggő nyálcsíkot csurgattam a makkomra és szép lassan elkezdtem masszírozni a szinte már reszkető farkincámat, miközben felváltva szagolgattam, puszilgattam és nyalogattam Timike, Kriszta és Lili édes-savanyú szagú; a napi izzadtságtól még mindig nedves papucsait.

 Már felhabzott a faszomra köpködött nyál, éreztem, hogy másodpercekre vagyok az orgazmustól. A faszom görcsösen lüktetni kezdett és egységes, vastag csíkokban ömleni kezdett a forró, sűrű, szürkés fehér gecim. Egyáltalán nem tudtam kontrollálni, hogy hova küldjem, csak hagytam és élveztem minden pillanatát. A ruhám, a hajam, mindenem tiszta germó lett, még a számba is jutott, de nem bántam. Igazából szinte hugyoztam a spermát. Csodálatos volt.

Megérte minden másodperc még akkor is, hogy utána fél óráig takarítottam a klotyót.

 



Sex Stories
Milf szex

süti beállítások módosítása