Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Erotikus történetek, szex történetek, családi szex, pornó történet


Itt még több szextörténet vár rád!

erotikus történetek, családi szex történetek

Nővéremmel keféltem

2022. február 26. - erotikustortenet

Nyáron kezdtük szervezni anyám 60. születésnapi meglepetés buliját. Nem vagyunk egy ünneplős, születés, névnaptartós család. Köszöntjük egymást ( a lányoknak köszönhetően ) de inkább úgy történnek a dolgok, hogy havonta összejövünk valamelyikünknél és akkor koccintunk az elmúlt 20-30 napban valami köszöntésre alkalmas napon túljutott családtagra.
Szabadságon voltam otthon, amikor berobogott be a nővérem egy catering cég ajánlatával. A nagy tiszafa alatt heverésztem egy nyugágyon. Kinyitottam és letettem egy kemping széket az ágy mellé, kezébe nyomtam egy jeges limonádét és hallgattam mondandóját.
Ahogy előre hajolva magyarázott láttam cickóit. Észre vettem, hogy bimbói kezdenek kibújni, keményedni. Úgy hatott rám, hogy a farkam keménylett mint a kő. El se tudtam mismásolni a dolgot, mert hanyatt fekve laza sport sortban tisztán látszott merevedésem.

Tizen évesek voltunk, egy barátnője bulijában. Ott volt egy fickó, akiért nővérem odavolt. Nem dohányzunk, és nagyon visszafogottan iszunk. A srác egy koktélt nyomott nővérem kezébe. koccintottak, kortyoltak. Feltűnés nélkül átpasszolta nekem a piát. A srác elmérte nővérem. Lehet elment volna vele, de amikor már majdnem nyert kiszaladt a száján egy „bébi”… Nővérem ölni tud emiatt.
Lefarolt. Bocs elviszem öcsit, úgy látom nincs jól. kézen fogott, és felvitt az emeletre barátnője szobájába. Tényleg nem voltam jól, kicsit forgott velem a világ. nővérem lefektetett lehúzta a pólóm, nadrágom. A nadrággal jött a gatya is. Felállt bezárta a szobaajtót.

– Jobb ha nem látnak így

– Csí! Tudod, hogy lapos a segged? A világ legjobb nője lennél egy gömbölyű popsival.

– Tudom okos tojás. De most aludj, még visszamennék kicsit a buliba.

– Menj csak, de ha nem a nővérem lennél isten bizony megdugnálak.

– Előbb szedj össze egy csajt, utána hablatyolj dugásról. Adott egy simogatásszerű pofont.

Elkaptam a kezét és megcsókoltam a tenyerét. Akkor láttam először, hogy egy nőnek megkeményedik a mellbimbója. előre hajolt, megpuszilta a számat úgy, hogy éreztem a nyelvét. Szűz voltam, ez igaz, de már csókolóztam és tudtam, hogy most itt ő megcsókolt. Lehúztam a fejét és megcsókoltam.
Kiegyenesedett.
Bassza meg! Felállt. Lekapta felsőjét. Kilépett minijéből, bugyijából. Legyél túl rajta. És ügyesen, nagyon lenyűgöző egyszerűséggel elvette a szüzességem.

Másnap reggel ébredtünk. Ha lehet döbbenetről beszélni, akkor ez a reggel erről szólt. Háromszor szexeltünk azon az éjszakán. És fogalmunk sem volt, hogy történt.
Borotváld le a golyóid, hagyd szőrösen a puncid. Nagyon jó a farkad. Mindjárt újra megbaszlak. Ezek és ehhez hasonlók hangzottak el éjjel.
Reggel arra jutottunk, hogy biztos volt a koktélban valami, mert ami történt az minden előzmény nélkül volt és nem is mi voltunk. Megesküdtünk, hogy erről soha senki nem tudhat, és mi sem beszélünk róla soha. Hazafelé egy árva szó nem sok, annyi sem hangzott el.
Ez jutott eszembe amikor megláttam megkeményedő bimbóit.
Egyszerűen megfogtam cickóit. Mindkét mutató és középső ujjam közé szorítottam igen kemény bimbóit. És ott, a kertben újra megtörtént. A különbség az volt, hogy gátlástalanul bámultam punciját, cicijét. Nem jobb kezem rángatta a farkam. Ő volt ott, telibe élveztem punciját. Kapkodva lélegzett, arca mellkasa kipirult és szegycsontomra ejtette fejét. Hüvelyizma rángatózott.
Bazd meg!
Elrohant.

Másnap felhívtam. Gyere, ezt meg kell beszéljük. Ki kell dumáljuk.
Eljött. Már délben. Este hatig basztunk. Amikor befejeztük szinte egyszerre mondtuk, hogy soha többé. Nagyon jó volt. Jó lenne folytatni, de tesók vagyunk, itt a vége most.

Anyu születésnapja remekül sikerült. Azóta tízből kilenc rejszolás róla szól. Szerintem ő is így van ezzel. Combjai közé szorítja a zuhanyrózsát és rám gondol. Irigylem a férjét, ha néha baszni támad kedve az Ő puncijába nyomhatja bele… Gyerekem anyjával nem kúrtam olyan jót, mint Csí-vel. A rohadt, ribanc élet….
de legalább tudom milyen az, amikor jó!



Sex Stories
Milf szex

süti beállítások módosítása