Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Erotikus történetek, szex történetek, családi szex, pornó történet


Itt még több szextörténet vár rád!

erotikus történetek, családi szex történetek

A családi szexklub

2023. február 14. - erotikustortenet

A családom tagjai mindig is közel álltak egymáshoz és valószínűleg ez az oka annak, hogy sem Scott öcsém, sem én nem éltük át azt a lázadó tinédzser szakaszt, ami annyira jellemző a modern gyerekekre. Amikor a főiskolára kezdtem járni kiköltöztem a házból, de csak a garázs fölötti kis lakásig mentem. A nálam egy évvel fiatalabb Scott úgy döntött, hogy addig a szüleinkkel marad amíg nem talál valami jobbat.
Az egyik este nagyon későn jöttem haza egy hosszú nyúló előadás után, és ásítva botorkáltam fel a lépcsőn a lakásomhoz. Apa a városon kívül járt üzleti ügyben, és azt hittem hogy Scott és anyám már ágyban vannak. Mint kiderült tényleg ágyban voltak, de távolról sem aludtak.
Ahogy kinyitottam az egyik ablakot, hogy levegőhöz jussak (tavasz közepe volt és szeretek nyitott ablak mellett aludni ebben az évszakban), észrevettem hogy az enyémmel szemben lévő ablakban ég a lámpa. Scott szobája. A roló majdnem teljesen nyitva volt és valami vad mozgást tudtam kivenni, de mást alig, mert a világítás szinte csak hangulatvilágításra volt letekerve. A legrosszabbtól tartva elővettem egy madármegfigyelő távcsövet és Scott ablakára irányítottam. Amikor rájöttem hogy mit látok, azonnal nagyon ostobának éreztem magam… és egy kicsit felizgultam. Egy lány feje billegett fel-alá a testvérem felálló farkán. Nyilvánvalónak tűnt hogy Scott becsempészett egy lányt anya mellett és jól érezte magát, amíg tehette. Kicsit féltékeny voltam, mert már én több hete nem kaptam semmit és nagy szükségem volt rá. Talán ezért néztem őket tovább ahelyett, hogy tisztességesen viselkedve elraktam volna a távcsövet. De talán...talán volt valami mélyebb, piszkosabb oka is. “Istenem…akkora neki mint egy lóé!”- gondoltam kicsit perverzen.

 


A lány minden bólintásnál lenyelte legalább a felét, de négy-öt hüvelyknyi vastag erezet még így is kimaradt. Éreztem hogy nedvesedek odalent, bár tudtam hogy nem kellene. Talán tíz perccel később Scotty kirántotta a farkát  barátnője szájából és gyöngyházfehér spermájával permetezte be a mellkasát. Gondolom a lány nem szerette az ízét vagy ilyesmi. A lány erősen zihálva hátradőlt és ekkor láttam először az arcát.
Majdnem leejtettem a távcsövet. Az a nő, aki elélvezésig szopta az öcsémet nem egyszerű barátnő volt. Ő a mi negyvenes anyánk volt. 
Felnyögtem. Mi folyik itt? Anya és Scotty? Ez elképzelhetetlen szörnyűség… Ennek ellenére a bal kezem lekígyózott az ölembe és dörzsölni kezdte a farmeren keresztül az ágyékomat. Olyan melegem volt, mint még soha. A jobb kezem szorosan a távcső tokja köré szorult és eszembe sem jutott, hogy eltegyem.
Anya most szélesre tárt lábakkal hanyatt feküdt az ágyon. Scott csúszott a látómezőmbe, vigyorogva mint egy idióta. Egyik kezével lassan újra életre keltette a nagy hímvesszőjét. Lehúztam a cipzáromat, és letoltam a nadrágomat a lábamon. Közben nem vettem le a szemem az előttem lévő jelenetről. A bugyim következett és az ujjaim hamarosan a ragacsos hüvelyem belsejében jártak.
Azt hiszem a bátyám túl kanos volt minden további előjátékhoz, mert csak bekúszott anya lábai közé és belecsúsztatta a szörnyet a várakozó punciba. Nem a legjobb szögből leskelődtem, de Scotty azon figyelmes szeretők közé tartozott, akik kinyújtott karjukon tartják magukat, hogy ne törjék össze az alattuk lévő nőt, így szinte mindent láthattam ami történik. A csiklómat simogatva arra gondoltam, hogy bárcsak én feküdnék ott.
Anya határozottan élvezte a dolgot. Vergődött és dobálta magát és láttam, hogy nyög vagy kiabál valamit… bárcsak hallhattam volna, mi az. Nem telt bele sok idő, mire Scotty megmerevedett és belelőtte magját. Anya teste ívben megfeszült és nyilvánvaló volt hogy ő is elélvezett. És én is azt tettem… majdnem elejtettem a könnyű, 300 dolláros távcsövet, miközben elélveztem. Egy hosszú pillanat múlva Scott legurult anyánkról és zihálva meredt a plafonra. Anya álmodozóan mosolygott, és lefogadom hogy az én arckifejezésem is olyan lehetett. Néhány perccel később lassan felkelt, megcsókolta a testvérem összezsugorodott hímvesszőjének hegyét és kiment a szobából, menet közben eloltva a halványra állított világítást. Azonnal lefeküdtem és addig simogattam a csiklómat, amíg újra el nem élveztem, majd ébren feküdtem és azon gondolkodtam, amit láttam. Hamarosan el kell beszélgetnem Scotty-val erről a meglehetősen szokatlan kapcsolatról, amelyet anyánkkal ápolt.
Sajnos a félév közbejött, így a következő hetekben folyamatosan elfoglalt voltam. Ez persze nem jelenti azt, hogy nem gondoltam rá. Noha nem volt szerencsém újra meglátni őket, az eseményre visszaemlékezve minden este egy jó maszturbálással ringattam magam álomba.
Két héttel később véget ért a félév. Sikerültek a vizsgáim és nagyon jól éreztem magam. Úgy döntöttem, itt az ideje hogy beszéljek Scotty-val. A lelkem mélyén nem voltam egészen biztos benne, hogy mi a szándékom a puszta kíváncsiságon kívül… de tudtam, hogy meg kell tárgyalnom vele a dolgot. Péntek délután volt, a tavaszi szünet kezdete és az utolsó óra után azonnal hazamentem. Ahelyett hogy felmentem volna a garázs feletti lakásba, bementem a házba. Feltételeztem hogy Scotty a szobájában valamilyen számítógépes játékot játszik mert ideje nagy részét ezzel töltötte. Ahogy közeledtem a félig nyitott ajtóhoz, halk nyögések sorozatát hallottam. A szívem hevesen kalapálni kezdett. Úgy hangzott, mintha Scotty-t és anyát rajtakaptam volna egy újabb forró helyzetben! Óvatosan bedugtam a fejem és ledöbbentem attól, amit láttam. 
Középkorú apám Scott ölében ült. Mindketten meztelenek voltak és Scotty pénisze apánk fenekébe merült. Apa farka -éppoly tekintélyes rúd, mint Scotty-é- a mennyezet felé ívelt, és előváladék szivárgott belőle ahogy Scott gyengéden simogatta a szabad kezével. Csak álltam, leesett állal és hallgattam apám halk nyögéseit, amelyek hirtelen szavakká alakultak.
-Basszál meg, Scotty! Tölts meg a forró spermáddal! Uhhhh! Ó, ez az! Simogasd a farkam, hogy én is elélvezzek! OHHHH!
Ezzel egy vékony spermasugarat lövellt egyenesen a levegőbe, legalább két lábnyi magasra, hogy visszahullva szétfröccsenjen az összesimuló lábukon. Scott gyorsabban kezdett mozogni, majd felnyögött és robbanásszerűen beleélvezett apu fenekébe.  
Gyorsan eljöttem onnan, mielőtt megláttak volna. Egész testemben bizseregtem és bizonytalan voltam abban, hogy mit kellene éreznem. Egyszerűen nem tudtam elhinni! Scott mindkét szülőnkkel szexelt! Ez olyan vad és furcsa volt, hogy nem tudtam tisztán gondolkodni. A következő dolog, amit felfogtam, hogy meztelenül fekszem az ágyamban, fél kézzel tapogatom magam és közben a puncimat a legnagyobb vibrátorommal izgatom. Olyan vadul élveztem el, hogy majdnem elájultam.
Másnap reggel, amikor anya és apa elmentek golfozni, felhívtam Scotty-t a szobámba. Azt mondtam neki, hogy valami nagyon komoly mondanivalóm van. Alaposan felkészültem a látogatására: egy szűk kis vállpántos topot és egy kék selyem rövidnadrágot vettem fel… alsónemű nélkül. Nem vagyok észvesztő szépség, de csúnya sem vagyok és bármilyen szexuális versenyben megállom a helyem. Nem tudtam mi fog történni, de a légzésem megnehezült már csak a lehetőségeket mérlegelve is, és éreztem hogy a hüvelyem belül kezd síkossá válni.
Nem sokkal ezután feljött Scott. Nem nagyon rajongott a sportokért, de tudta hogyan tartsa formában magát. Ahogy belépett, zavarodottan és idegesen becsuktam mögötte az ajtót és nekidőltem. A mellbimbóim kemények voltak, de nem hiszem, hogy ezt azonnal észrevette volna.
-Mi a baj? Valaki meghalt? – kérdezte.
– Tudom, hogy szexelsz anyával és apával! – fakadtam ki a lényegre törve.  
Scott még csak zavarba sem jött. Elvigyorodott és azt mondta:
–Legfőbb ideje, hogy megtudtad nővérkém! Egyébként hogy jöttél rá? 
Mielőtt válaszolhattam volna csettintett az ujjaival és azt mondta:
-Tudom! Két hete szerdán, amikor apa üzleti úton volt. Anya elfelejtette lehúzni a rolót. A pokolba is, csak másnap vettem észre.
–Talált!… Azután tegnap láttalak apával a szobádban.
A vigyora kiszélesedett. 
-Aha… vad dolog, nem gondolod? Apa és anya ennyi éven át házasok, és kiderül hogy apa egész idő alatt bi volt! Amikor rajtakapott bennünket anyával, ő is részt követelt az akcióból. Eleinte nem volt hozzá kedvem, de most már tetszik. 
Kiszáradt a szám és a szívem úgy vert, mint egy légkalapács. 
– Szóval anya tudja hogy te dugsz apával?
-Viccelsz? Mindent elmondok neki és izgatónak találja. Többször is meg kell raknom, hogy lehiggadjon! Amikor csak tudjuk, együtt csináljuk. Utoljára a múlt hét végén voltunk hármasban, amíg te tanultál. Nagyon jó volt!
Azt hittem menten elájulok. 
– Mióta tart ez? 
-Anya és én tizenhat éves korom óta csináljuk. Apa csak három hónapja csatlakozott. 
Az öcsém lehúzta a nadrágja cipzárját és elővette hatalmas, félig már merev farkát
–Szeretnéd hogy téged is megbasszalak? -kérdezte nyersen és nyíltan.
Istenem! IGEN! Nagyon szerettem volna! Éreztem, ahogy a puncim nedve átszivárog a rövidnadrágomba. 
– Gondolod hogy elbírsz mindhármunkkal? -ziháltam.     
– Fiatal vagyok még… És olyan szép a tested, hogy bármikor megmerevedek ha csak rád nézek.– felelte mosolyogva Scott.
Olyan édes az öcsém! Felnyögtem, majd odasétáltam hozzá és letérdeltem elé. 
-Annyira jó testvér vagy! Szeretlek! Hadd mutassam meg, mennyire! -mondtam.
Scotty erősen megragadta a hímvesszőjét a tövénél. 
-Ó, igen… 
Halk nyögéssel elnyeltem a makkját és az orromon keresztül lélegezve fokozatosan haladtam lefelé a hímtagja törzsén. A pézsmaillata megőrjített. Meg sem álltam, amíg az orrom erősen a hasához nem nyomódott és alsó ajkamon éreztem zacskójának ráncos nyirkosságát. 
Anyuval ellentétben én elsajátítottam a mélytorkozás művészetét, mivel imádtam Linda Lovelace-t. Tudom hogy semmi, még egy punci sem tud olyan merevvé tenni egy srácot, mint egy jó szopás.  
-Ahhh… Istenem! Eddig soha senki nem vette be teljesen! Ezentúl hozzád jövök szopásért Alicia!
Szívtam mint egy porszívó, majd hátrahúzódtam és csodáltam a farkának hatalmas méretét. Alig vártam, hogy belövellje magját az éhes nyelőcsövembe. Csak abban reménykedtem, hogy igazat mond fiatalkori teherbírásáról, mert tudtam, hogy hamarosan a hüvelyembe is be kell engednem ezt a rudat.
-Ohhh... ..ha tudtam volna, hogy ilyen ügyes vagy, már régen bemásztam volna az ágyadba ahelyett hogy csak fantáziálva rólad elpazaroltam volna a spermámat az évek során...
A hangja értelmetlen szexujjongásba csuklott, én pedig tovább mozgattam a fejemet fel és le. Szegény fiú nem sokáig bírta a kiszolgálásomat. Fél perccel később megfeszítette a hátát, és felkiáltott: 
-Nyeld le!
Úgy éreztem mintha egy litert lövellt volna a torkomba. Mohón nyeltem, egy cseppet sem hagytam veszni. Imádom a spermát. Ez van, és mindig így lesz.   
Scotty szó szerint összeesett és meztelenül az ágyamra zuhant. Sajnos a férfiassága gyorsan összezsugorodott és nem utalt valódi, hihetetlen hosszára.  
– Jesszus… Mi a fenét hagytam ki? – nyögte.
– Azt hiszem, sokat. Fiatalabb korunkban perverzebbnek és bátrabbnak kellett volna lenned, úgyhogy hamarabb kezdhettünk volna. De azt hiszem, túlságosan jó fiú voltál. Mi történt? – kérdeztem.
Gyorsan levetkőztem és bebújtam mellé az ágyba. A melleimet bámulta és megrándult a pénisze. A lábaim közé nyúlt és végigsimított a puncimon. Sóhajtottam és szélesebbre nyitottam a lábaimat hogy beengedjem. Becsúsztatta az egyik ujját a hüvelyembe és közben a  hüvelykujjával finoman masszírozta a csiklómat.
-Hogy mi történt...? Anya egyszer rajtakapott amikor éppen kivertem.
Éreztem, hogy reagálok az érintésére… a csípőm ide-oda kezdett ringatózni.  
– Rád gondoltam közben. Addig általában ezt tettem, amikor maszturbáltam. 
Az ügyes ujját bennem mozgatva belekezdett a meséjébe.
-Kicsivel több mint két éve történt. Éppen volt egy húzós vizsgám az iskolában és hazajöttem egy kis együttérzést keresve. Senki sem volt otthon, ezért visszamentem a hálószobámba pihenni. Természetesen a kedvenc feszültségoldóm akkoriban az önkielégítés volt. Szóval elővettem a farkam, és elkezdtem… Arra gondoltam, amikor tizenhárom évesen a strandon voltunk és leesett a bikini felsőd és először láttam a melleidet... Tudom, hogy nagyon zavarban voltál, de szerintem gyönyörűek voltak… és soha nem felejtettem el, milyen érzést keltett bennem a látvány. Készen álltam az elélvezésre, amikor anya belépett. Nem is vettem észre hogy megjött. Csak egy levegő után kapást hallottam, és amikor kinyitottam a szemem, ott állt az ajtóban és döbbenten nézett. Teljesen lefagytam, de már késő volt: éreztem, hogy hogy mindjárt elélvezek. Azt hittem, anya dühös lesz. De ő csak nézte a farkamat fura arckifejezéssel és azt mondta: 
“Ó, nem… nem az *én* drága ágyneműmön!” Gyorsan az ágyhoz jött. Lehajolt, eltolta a kezemet az útból és a szájába vette a dákómat! A saját anyám! Nem hittem el… de a farkam igen. Körülbelül egy gallont lőttem le a torkán, mielőtt megállíthattam volna magamat. 
Amikor az öcsém arról beszélt, hogy először anya szájába élvezett, hirtelen felgyorsította az ujja édes ritmusát. Mintha egy petárda robbant volna fel a forró ágyékomban amikor Scott a nap első orgazmusával ajándékozott meg. Egy hosszú percig rázkódtam és amikor végre lenyugodtam, rekedten azt mondtam: 
–Folytasd!
Láttam, hogy a mese és a rajtam folytatott tevékenység őt is felizgatta.
-Szóval döbbenten feküdtem és néztem, ahogy lenyelte a spermámat. Majd hirtelen felállt, és elkezdte simogatni magát a lábai között, a ruhája anyagán keresztül. Egy perc múlva azt mondta: “Nem bírom... Apád mostanában nem nagyon figyel rám, és én nagyon magányos vagyok. Meg kell dugnod! Megtennéd” Hogy mondhattam volna nemet? Nagyon szeretem anyát és a korához képest remekül néz ki. Csak bólogattam, mint egy hülyegyerek és néztem, ahogy kicsúszik a ruhájából. Csipkés zöld melltartót és hozzáillő bugyit viselt. A nedves puncijához tapadt anyag látványa észvesztően felizgatott. Mire meztelen lett, én már újra merev voltam. Felmászott az ágyra, megfordult és az arcomra engedte gyönyörű fenekét. “Meg kellett kóstolnom a te édességedet kicsim… úgy igazságos, ha te is megkóstolhatod az enyémet” – mondta. Úgy éreztem hogy meghaltam és a mennybe kerültem! Először kicsit tétováztam, mert először jutottam idáig egy nővel, de néhány másodperc múlva, amikor láttam a forró, lédús rését, kidugtam a nyelvem és megkóstoltam. Úgy felugrott hogy majdnem leesett az ágyról. Annyira jó íze volt… Tovább kellett nyalnom és ez megőrjítette! Folyton azt mondogatta, hogy milyen jó érzés, és mennyire tetszik neki, ahogy a kisfia nyalogatja, és hogy alig várja, hogy érezze a csúnya fiú farkát a pinájában. Nagyon vulgáris volt, de mindketten imádtuk! Azt hiszem, egyetlen hosszú orgazmust élt át miközben nyaltam.  Olyan lelkesedéssel dolgoztam, hogy a nyelvem egyszer túl messzire ment hátrafelé és megnyaltam az ánuszát. Ez neki is tetszett. Csak reszketett és azt mondta, hogy nyaljam ki a fenekét. Végül meg kellett állnunk. Túl érzékeny volt ahhoz, hogy folytassa és már későre járt. Arra gondoltunk, hogy apa hamarosan hazahoz téged a kóruspróbáról és volt még egy dolog, amit anya szeretett volna megtenni. Négykézlábra állt és azt nyögte: “Érezni akarom hogy az a hatalmas dákód szétfeszíti a puncimat! “
Finoman kihúztam Scott ujjait a hüvelyemből és megfordulva négykézlábra álltam. Serkentően a levegőbe löktem a fenekemet.
-Így? - kérdeztem és megriszáltam magam.
-Pontosan így! - lehelte.
Felmászott mögém és gyengéden végigcsúsztatta kemény hímvesszőjét a popsinyílásomon. 
-Mondd tovább! Nagyon izgató! - kértem.
-Igen, persze… rendben… Szóval anya ott volt és könyörgött, hogy dugjam meg kutyapózban.  Izgató volt ugyan, ám kicsit bizonytalan voltam. De ismersz: mindig az engedelmes fiú vagyok. Úgyhogy beledugtam a kőkemény farkam a nedves puncijába. -mondta Scott és ezzel egyidőben egyetlen sima mozdulattal teljes hosszában belém hatolt.  
-Óóóóóóóóóóóó….olyan NAGY vagy! -nyikkantam fel.
-Ezt mondta anya is.
Lassan elkezdett ide-oda mozogni, én pedig lelkesen ellenirányban löktem. Nem siettünk. Hallani akartam ennek a forró történetnek a többi részét. Scott folytatta:
-“Ez tetszik, anya?" -kérdeztem tőle és ő nyögve kért hogy abba ne hagyjam a dugását. Azután megvonaglott és közönséges szavakat kiáltott… tudtam, hogy újra a csúcsra vittem. Igazán büszke voltam magamra.
Scott gyorsítani kezdte a mozgását és éreztem a saját orgazmusom meleg, bizsergő előjeleit az ágyékomban és a mellbimbóim hegyén. A testvérem felnyögött és próbálta visszatartani magát egy kicsit. A figyelmessége miatt abban a pillanatban jobban szerettem, mint valaha.  Folytatta a sztorit:
-Anya nyögött és nyögött, és azt mondta nekem hogy milyen csodás szerető vagyok és mennyire szeret….én pedig nagyon beképzeltnek éreztem magam, ezért azt mondtam: "Szóval szereted a kisfiad farkát? Tetszik ahogy beléd merítem és te jól érzed magad? Szeretsz baszni a fiaddal, igaz?” Lényegében az őrületbe kergettem a mocskos beszédemmel...uuuhhhh…elélvezek!
Hatalmas nemi szervét mélyen belém nyomta és ragacsos szökőkutat lövellt belém. Felkiáltottam és olyan erősen élveztem el, hogy elvesztettem az uralmat a végtagjaim felett. Verejtékes karok és lábak gubancaként roskadtunk össze. Egy hosszú pillanat után Scott felnyögött, mint egy halálból felébredő ember és legördült rólam. Megfordultam és szeretettel bámultam rá szex utáni édes ködben. Nem volt merev, de láthatóan még túlságosan fel volt húzva ahhoz, hogy a farka visszatérjen normál petyhüdt állapotába. Kezembe vette csinos péniszét. Lassan felemeltem és azt mondtam: 
-Jézusom… ez volt a legkielégítőbb orgazmus, amit valaha átéltem!
-Nekem is!
 -Jobb, mint anyával? – ugrattam.
-Talán… Igen, jobb!
Milyen gáláns!
-Szóval mi történt ezután az első alkalom után? - kérdeztem halkan.  
-Még mindig nagyon izgatottak voltunk mindketten, úgyhogy újra csináltuk. Amikor meghallottuk hogy apával megérkeztetek, sebességrekordot állítottunk fel az öltözködésben. Mindenesetre aznap éjjel hajnali 2 körül újra megtettük a fürdőszobában… és utána szinte minden nap. Hála istennek, anya szedi a tablettát, különben lehet hogy már egy új baba rohangálna a házban!
-Jól hangzik! Talán nekünk is  gyakorolnunk kellene! - mondtam. 
Egy másodperccel később már felnyögött a kéjtől, amikor mélyen torokra vettem. 
Másnapra természetesen családi találkozót hívtam össze. Apa és anya letelepedtek a foteljukra a kanapéval szemben, Scott pedig mellém ült a kanapéra és egyik karját lazán a vállamra tette. Lenézetem dudorodó ágyékára és elmosolyodtam. Apa egy pillanatig várakozóan nézett rám. Amikor nem szólaltam meg azonnal, megkérdezte: 
-Mi az a nagy dolog, Alicia?
Tökéletes nevezető kérdés volt. Szélesen vigyorogva lassan lehúztam Scott cipzárját és elővettem lüktető erekcióját. Buján megcsókoltam a makkját, amitől megrándult a kezemben. -Ez az a nagy dolog, apa. És tudom, hogy te és anyu megosztjátok egymással. -feleltem.
Fel-le mozgattam a kezemet a hatalmas hímvesszőn, mire Scotty kéjesen sóhajtozni kezdett.
-Ugye nem bánjátok,  ha velem is osztoznotok kell rajta! Scotty-nak nincs ellene kifogása…ha részetekről is rendben van. -folytattam.
- De te a nővére vagy ... - kezdte anya, de apa közbevágott: 
-... mi meg a szülei vagyunk és évek óta dugunk vele. Miért ne, ha úgy véli, hogy mindannyiunkkal elbír?
-Köszi apa! -doromboltam és félrehúzva a futónadrágom szárát megmutattam nekik a szinte csöpögő puncimat. Apa megnyalta az ajkát. 
-Természetesen bónuszként megkaphatjátok a lányotokat is, amikor csak akarjátok… Persze csak ha felizgatlak benneteket… -mondtam.
Anya csak kábultan bólintott, miközben az ágyékát simogatta a ruháján keresztül. Apa halkan így szólt: 
-Hogyne izgatnál fel bennünket!
Lehúzta a nadrágja cipzárját, hogy megmutassa nekem az igazságot.
-Látod, milyen kemény a papa farka?
A hímvesszője nagyon hasonlított Scotty-éhoz. Valamivel vékonyabb volt de ugyanolyan hosszú és büszkén ágaskodó. Kiszélesedő lila makkján láttam egy kis cseppet. Alig vártam hogy megkóstolhassam és érezzem, ahogy minden elérhető nyílásom mélyébe szivárog. Az énem egy távoli kis része megdöbbent a viselkedésünkön, de nagyon kicsi volt és nagyon távoli rész volt….a  többi részem őrjöngött a vágytól, és teljesen tudatában voltam annak, milyen begerjedt ribanc lettem hirtelen.
-Mmm, ez finomnak néz ki… Meg kell kóstolnom! – mondtam apának. 
Ő anyára nézett, aki kipirult arca kezdett kibújni a ruhájából. 
-Nem bánod? -kérdezte tőle.
Anya megrázta a fejét.
-És velem mi lesz? -érdeklődött Scott kissé sértetten.  
Rámosolyogtam és azt mondtam:
-Nem hagylak figyelmen kívül, de mi jól éreztük magunkat tegnap. Most ki akarom próbálni apát! Anya majd gondoskodik rólad. Ugye, anya?
– Természetesen – mondta anya rekedten és hagyta, hogy a ruhája a padlóra csússzon. 
A bugyija és a melltartója hamarosan csatlakozott a ruhához a földön. Felkeltem a kanapéról és követtem a példáját. Mire apa székéhez libbentem, teljesen meztelen voltam és a ruháim szétszórva hevertek a parketten. Letérdeltem apám elé és alázatosan lehúztam a nadrágját. Azután minden további nélkül előrehajoltam és merev farkát a tövénél megmarkolva a számba vettem. Felnyögött amikor lassan lenyomtam az ajkaimat a hímvesszőjén, amíg az arcom bele nem préselődött a barna szőrzetébe. Lassan visszahúzódtam, finoman szívtam, majd ismét mélytorokra húztam. Amikor másodszor is visszahúzódtam, fogaimat nagyon óvatosan végighúztam a makkján. Ez már túl sok volt neki. Felzihált és kirántotta a farkát a számból. Erősen görcsölve ragacsos spermaköteleket fröcskölt az arcomra. Egy részét a számba kaptam, de a legtöbb nagy csalódásomra elszállt.
Egy gyors pillantás a jobb oldalamra és láttam hogy az öcsém hátulról dugja anyát, aki közben nyöszörgött és ívben megfeszítette a hátát. Úgy döntöttem, hogy követem a példájukat, de egy kis különbséggel. Apu férfiassága még mindig félig kemény volt, így hátat fordítottam neki és lassan leülve magamba vezettem az apai erekciót.
Szinte leírhatatlanok voltak azok az érzelmek és érzések, amik szétáradtak bennem érezve hogy apám hímvesszője felcsúszik a hüvelyembe. Majdnem azt hittem hogy csak álmodok – nem lehet, hogy a puncimba hatoló hatalmas rúd az apámé! Nem szexelhetek apával! És mégis azt tettem. Egy hónappal ezelőtt ez elképzelhetetlen lett volna. Sok emberhez hasonlóan én is szex nélkülinek tartottam a szüleimet… figyelmen kívül hagyva azt a tényt, hogy a testvérem és én jöttünk valahonnan. 
– Óóó… majdnem olyan feszes vagy, mint Scott! -mormogta apa és felcsúsztatta a kezét a derekam ívén, majd megfogta a melleimet. 
Sóhajtottam és szorsabban hozzá bújtam. Üveges szemekkel néztem, ahogy Scotty kihúzza a hímvesszőjét anya puncijából és a szájába adja. Apa tovább dolgozott a mellbimbóimon és lendületesen dugni kezdett. 
– A … saját.. lányomat...baszom…-hörögte.
-Ó, apa…. szeretlek! Csináld!
Pár perc múlva sikerült egy sikolycrescendo-ban összeállnunk, amitől az egész ház megremegett. Anya és Scotty már végeztek. Egymás mellett ültek a kanapén, miközben anya Scott csillogó, félkemény hímvesszőjével játszott.
Felsóhajtottam majd lassan leemeltem magam apám öléből. Karcsú farka kelletlenül csúszott ki belőlem. Odasétáltam a kanapéhoz és leültem anya mellé. 
– Készen állok még néhányra! – jelentettem ki. 
Anya a beleegyezését mormolta.
- Elnézést hölgyeim, de kell  egy kis idő, amíg újra tejesíteni tudunk.– lihegte apa. 
– Igen… anya kimerített – mondta Scott fáradtan.
– Tudom, mit tehetnénk! Adjunk egy kis műsort a fiúknak! Talán így újra feléled az érdeklődésük.– doromboltam és a kezem anyám ölébe talált. 
Becsúsztam az ujjamat a síkos mélységeibe, mire ő felzihált.
- Mi… ketten? -suttogta. 
Láttam, hogy Scotty felfigyelt és biztos voltam benne, hogy apa is így reagált.  
-Miért ne? Mindkét fiú megbaszta a család mindhárom tagját. Neked és nekem csak apára és Scott-ra volt lehetőségünk. Ez így nem tisztességes! Mit mondasz? Van kedved megdugni az egyetlen lányodat? -kérdeztem és elkezdtem ujjazni.
-Óóó… igen!  Szeretnélek megkóstolni!– nyögte.
Gyengéden a kandalló előtti szőnyeghez vezettem, ami elég vastag volt ahhoz, hogy kényelmes legyen és másodpercekkel később már 69-es pózban vonaglottunk. Ki-be mozgattam a nyelvemet a forró hüvelyében, amiből húsz évvel ezelőtt szabadultam ki. Anya pedig élvezettel nyalogatta a hasítékomat. Kicsit megdöbbentem, amikor éreztem hogy az egyik ujját az ánuszomba csúsztatja, de ettől csak még nagyobb lett az élvezet. Az elélvezésem egyike volt azoknak a hosszú, hasat görcsbe rándító orgazmusoknak, amik után egy nő úgy érzi hogy boldogan halhat meg. Miután kielégítettem anyát, felemeltem a fejem. 
- Készen álltok fiúk egy újabb akcióra? -kérdeztem.
Természetesen készen álltak, de a gazemberek sajnos nélkülünk kezdték. Scotty a kanapé támlájára hajolt, apa pedig könyörtelen ritmussal dugta. Scott felnyögött és hirtelen elengedte a dívány fehér bőrhuzatát átitató krémes spermafolyamát. Apa egy másodperccel később élvezett el. Mélyre hatolt és megtöltötte fia meggyötört fenekét magjával.
Úgy döntöttünk, hogy ennyi elég egy délutánra, és külön utakon elmentünk zuhanyozni és pihenni. Megbeszéltük, hogy este kilenckor újra találkozunk, hogy meglássuk mi lesz. Egy családi orgia lett, ami a hajnali órákig tartott.
Mindez már tíz éve történt, de a kollektív lelkesedésünk nem hűlt ki. Nehéz volt elhinni, hogy az egész csak annyival kezdődött, hogy a kanos öcsém úgy döntött, hogy kiveri magának. Havonta legalább egyszer összejövünk, de most már hatan vagyunk. Scott és én megházasodtunk. Az ő felesége és az én férjem lelkesen csatlakozott a családi klubhoz. Scott-nak és Melinda-nak fia született, nekünk egy lányunk és egy fiunk lett. Alig várjuk hogy tizenhat évesek legyenek, mert olyan születésnapi meglepetéssel készülünk számukra, amitől garantáltan eldobják az agyukat.



Sex Stories
Milf szex

süti beállítások módosítása