Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Erotikus történetek, szex történetek, családi szex, pornó történet


Itt még több szextörténet vár rád!

erotikus történetek, családi szex történetek

Kutyakaland Nikivel

2024. július 19. - erotikustortenet

38 éves vagyok,gömbölyű formákkal, barna derékig érő hullámos haj!A férfiak mindig is oda voltak értem, de nekem mindig is máshol járt az agyam, nem nőkön, azt is próbáltam már, de inkább én szerettem őket nyalni, meg beléjük rakni mindent,legyen az uborka, banán, elektromos fogkefe, porszívó cső, bármi 17 évesen vesztettem el a szüzességemet, az első orgazmust  éltem át. Itt kezdődik az én álmom és valóságom! Kellemes nyári délután volt, a szobámban ültem a földön olvasgattam, mellettem Tappancs feküdt elnyújtózva, ő egy kistestű zsemle színű keverék kutyus volt, sokszor időztünk így kettesben , kis nyári ruha volt rajtam, bugyi nélkül , mindig így voltam otthon, még most is! Azon a napon is ott ültem a földön felhúzott lábakkal, könyvet olvasva , egyszer csak megéreztem Tapi nedves orrát a puncimnál szaglászott, hideg orrát benyomta a hüvelyembe és szagolta.! 

Tovább

Anyám pinájára gondolok

Már egész ,,csikó" koromban elkezdtem maszturbálni.  Az iskolában rengetegszer poénkodtunk egymás között, hogy mit művelnénk egy-egy szexi, idősebb tanárnővel. Ahogy telt az idő, már egyre kevésbé érdekeltek a velem egyidős lányok. A neten számtalan pornó videó van. Egyik nap amikor a szokásos maszturbáláshoz készültem rátaláltam egy olyan videóra, aminek a címe "anya fia szüzesség elveszítése" volt. Éreztem, hogy a szivem hevesebben vert, sokkal jobban beindultam mint korábban. Egy szűz 16 éves srác voltam, aki az idősebb nők után vonzódott. Akkor tudatosult bennem igazán, hogy szexuálisan vonzódok az anyámhoz. Megnyitottam azt a videót, és nem sok kézi munka kellett hozzá, hogy akkorát élvezzek, mint még előtte soha.

Tovább

Enikő és Zsiga

 
Zsiga 12 éves volt mikor életében először elélvezett,természetesen anyára,akkor kezdte a 7. osztályt.Ahogy megvolt az első recska,utána naponta többször,4-5,de volt hogy 8,de az is előfordult,hogy akár 12 alkalommal is kiverte.Természetesen nem csak anyára,recskázott anya barátnőire is,nagy kedvence volt Fésűs Nelly és a lánya Csenge,de verte a tanárnőire,az ismerőseire,de a legjobb az volt,mikor a legjobb barátjával közösen verték egymás anyukájára,közben fantáziáltak,megbeszélték hogyan kúrnák anyáikat.Zsiga anya mögött térdel hátulról kúrja,barátja anya előtt és szopatja,vagy haver kúrja misszionárius pózban és ő szopatja,a variációk száma végtelen volt.

Tovább

Ekkor éreztem először igazán erőteljesen, hogy kívánom anyámat

Egy nagyon régi történetet mesélek el nektek, hogyan éltem anyámmal! Mikor még kiskorú voltam, anyám volt az, aki mindig mellettem volt. Kemény munkával próbálta biztosítani számunkra a megfelelő életkörülményeket. Egész nap dolgozott, hogy nekem ne kelljen semmiről lemondanom. Emlékszem, ahogy minden este mesélt nekem az ágyam mellett. Olyan tündéries történeteket talált ki, hogy mindig izgalommal vártam, mit fog következőnek elmesélni. Mikor beteg lettem, anyám mindig ott ült ágyam szélén, és vigasztalt, gondoskodott rólam. Soha nem hagyott egyedül, mindig a legjobbat akarta nekem.

Tovább

Apu faszverésen kapott, családi poresz lett a vége!

Még fiatal lehettem amikor egyik délelött már a hormonok dolgoztak, azt hittem egyedül vagyok otthon és a konyha asztalnál ülve elővettem a farkam és szorgalmasan verni kezdtem. Miközben csukott szemmel az álló farkam kényeztettem anyámra gondoltam, szép nagy melleire, amikor elkezdtem élvezni. Ebben a pillanatban apu nyitott be a konyhába és látta hogy a farkamból nagy erővel spriccel a geci. Próbáltam takarni magam, de semmi értelme nem volt. Csak ennyit mondott : Ez igen! Megkérdezte milyen sűrűn verem a farkam és kire gondolok közben.

Tovább

Lakásfelújítás extrákkal és baszásokkal!

Az egész úgy kezdődött, hogy Gabika a párom barinője megkért a páromon keresztül, hogy mi lenne ha kitapétáznék és kifestenék nála, mert már unja a mostanit és én úgy is értek hozzá hisz ez a munkám.
Nagy unszolásra el is vállaltam, sok kedvem nem volt, de pont volt időm és annyira nyaggatott a feleségem hogy segítsek neki mert egyedül van. Mondom rendben...Megbeszéltük, hogy addig ott alszom nála, hisz egy másik városban lakott a kisfiával. A kissrácot addig lepasszolja az apjának, hogy ne legyen láb alatt, így nem kell haza járnom. Gondomat viseli, jó kezekben leszek. Etet, itat...mondta. Össze is pakoltam egy júliusi hétfő reggel elbúcsúztam az otthoniaktól és elindultam Gabihoz.

Tovább

Kutya és férj igaz történet

 
A nyolcvanas évek közepén mentem ferjhez 18 évesen. Vidéki lány voltam egy mezövárosban. Nemtudtam semmit sem a sexröl akkoriban nem volt aki felvilágositson sem lehetöség semmire sem. Minden tiltot és szégyen volt még a csók is föleg vidéken.Sem internet semmi. Volt lányként egy titkom véletlen élmény és a házasságom kutyával. Amit szeretnék megosztani veletek és föleg azoknak akik voltak vannak hasonló cipöben.Mivel nöttem cseperegtem és már elég korán   éreztem a bizsergést a ott lent. Este amikor lefeküdtem a sötétben lenyultam simogattam és megtaláltam azokat a pontokat amitöl beindultam és jól eset. Addig játszottam ismerkedtem a puncimmal amig egyszer furcsa érzés fogott ell lihegtem lucskos lettem és sikerült elélveznem. Nemtudtam mi az de olyan jó érzés volt,hogy minden este amikor csak lehetett.

Tovább

Anyám felizgatott

Tini korom óta anyám minden este púszit adott a számra, azután ahogy idössebb lettem csak a homlokomra kaptam puszit ! 16-éves voltam , keménjen ált a farkam. Eggy szilveszteri bulibol jöttek haza a szüleim, apám beborozva maximálissan, anyám pedig csak megivott !! anyám bevolt melegedve eggy partiira, ki is öltözött ! de hiába. apám már kidölt ! bement ayám a fürdöszobában és maszturbállt ! én hallottam valami hangokat és bementem megnézni hogy nincs-e baj ? anyámon csak a meltartó és a harisnjakötö volt ! a bugyi meg a földön ! azt kérdezte töllem anyám hogy emlékszek-e még amikor kicsivoltam kérdeztem hogy mért adsz a tatinak púszit a szájára nekem meg csak a homlokomra ? igen emlékszem ! most itt az ideje hogy neked is puszit adjak. csak azt már csók-nak nevezik ! el is kezdtünk csokolódzni majd megfogta a farkam ! mikor már kivette a farkam a gatyámból látszott hogy felizgultam ! ne félj fiam csak oda kell rakni ahnnan tekijöttél ! nevetett !! beraktam a farkam. fáj volt de két három lökés és el élveztem, nem tudtam kihúzni a farkam vagy 2-percig !? azt mondta anyám hogy nem baj holnap majd mashogyan csináljuk ! holnap is lessz ???

A pap vette el a szüzességem

Ez a történet, amit most el fogok mesélni, teljesen megváltoztatta az életem. Amióta az eszemet tudom, mindig is jártam templomba a szüleimmel. Minden vasárnap elmentem misére, sokszor még hétköznap is, ha időm engedte. Otthon imádkoztam, és rengetegszer jártam gyónni. Különösképpen azután, miután a templomunkba új pap érkezett. Minden misén buzdította a fiatalokat, hogy bármikor várja őket beszélgetésre vagy gyónásra, hogy közelebb kerülhessünk a valláshoz.

Tovább


Sex Stories
Milf szex

süti beállítások módosítása