Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Erotikus történetek, szex történetek, családi szex, pornó történet


Itt még több szextörténet vár rád!

erotikus történetek, családi szex történetek

Apu faszverésen kapott, családi poresz lett a vége!

2024. május 02. - erotikustortenet

Még fiatal lehettem amikor egyik délelött már a hormonok dolgoztak, azt hittem egyedül vagyok otthon és a konyha asztalnál ülve elővettem a farkam és szorgalmasan verni kezdtem. Miközben csukott szemmel az álló farkam kényeztettem anyámra gondoltam, szép nagy melleire, amikor elkezdtem élvezni. Ebben a pillanatban apu nyitott be a konyhába és látta hogy a farkamból nagy erővel spriccel a geci. Próbáltam takarni magam, de semmi értelme nem volt. Csak ennyit mondott : Ez igen! Megkérdezte milyen sűrűn verem a farkam és kire gondolok közben.

Tovább

Lakásfelújítás extrákkal és baszásokkal!

Az egész úgy kezdődött, hogy Gabika a párom barinője megkért a páromon keresztül, hogy mi lenne ha kitapétáznék és kifestenék nála, mert már unja a mostanit és én úgy is értek hozzá hisz ez a munkám.
Nagy unszolásra el is vállaltam, sok kedvem nem volt, de pont volt időm és annyira nyaggatott a feleségem hogy segítsek neki mert egyedül van. Mondom rendben...Megbeszéltük, hogy addig ott alszom nála, hisz egy másik városban lakott a kisfiával. A kissrácot addig lepasszolja az apjának, hogy ne legyen láb alatt, így nem kell haza járnom. Gondomat viseli, jó kezekben leszek. Etet, itat...mondta. Össze is pakoltam egy júliusi hétfő reggel elbúcsúztam az otthoniaktól és elindultam Gabihoz.

Tovább

Kutya és férj igaz történet

 
A nyolcvanas évek közepén mentem ferjhez 18 évesen. Vidéki lány voltam egy mezövárosban. Nemtudtam semmit sem a sexröl akkoriban nem volt aki felvilágositson sem lehetöség semmire sem. Minden tiltot és szégyen volt még a csók is föleg vidéken.Sem internet semmi. Volt lányként egy titkom véletlen élmény és a házasságom kutyával. Amit szeretnék megosztani veletek és föleg azoknak akik voltak vannak hasonló cipöben.Mivel nöttem cseperegtem és már elég korán   éreztem a bizsergést a ott lent. Este amikor lefeküdtem a sötétben lenyultam simogattam és megtaláltam azokat a pontokat amitöl beindultam és jól eset. Addig játszottam ismerkedtem a puncimmal amig egyszer furcsa érzés fogott ell lihegtem lucskos lettem és sikerült elélveznem. Nemtudtam mi az de olyan jó érzés volt,hogy minden este amikor csak lehetett.

Tovább

Anyám felizgatott

Tini korom óta anyám minden este púszit adott a számra, azután ahogy idössebb lettem csak a homlokomra kaptam puszit ! 16-éves voltam , keménjen ált a farkam. Eggy szilveszteri bulibol jöttek haza a szüleim, apám beborozva maximálissan, anyám pedig csak megivott !! anyám bevolt melegedve eggy partiira, ki is öltözött ! de hiába. apám már kidölt ! bement ayám a fürdöszobában és maszturbállt ! én hallottam valami hangokat és bementem megnézni hogy nincs-e baj ? anyámon csak a meltartó és a harisnjakötö volt ! a bugyi meg a földön ! azt kérdezte töllem anyám hogy emlékszek-e még amikor kicsivoltam kérdeztem hogy mért adsz a tatinak púszit a szájára nekem meg csak a homlokomra ? igen emlékszem ! most itt az ideje hogy neked is puszit adjak. csak azt már csók-nak nevezik ! el is kezdtünk csokolódzni majd megfogta a farkam ! mikor már kivette a farkam a gatyámból látszott hogy felizgultam ! ne félj fiam csak oda kell rakni ahnnan tekijöttél ! nevetett !! beraktam a farkam. fáj volt de két három lökés és el élveztem, nem tudtam kihúzni a farkam vagy 2-percig !? azt mondta anyám hogy nem baj holnap majd mashogyan csináljuk ! holnap is lessz ???

A pap vette el a szüzességem

Ez a történet, amit most el fogok mesélni, teljesen megváltoztatta az életem. Amióta az eszemet tudom, mindig is jártam templomba a szüleimmel. Minden vasárnap elmentem misére, sokszor még hétköznap is, ha időm engedte. Otthon imádkoztam, és rengetegszer jártam gyónni. Különösképpen azután, miután a templomunkba új pap érkezett. Minden misén buzdította a fiatalokat, hogy bármikor várja őket beszélgetésre vagy gyónásra, hogy közelebb kerülhessünk a valláshoz.

Tovább

Lábszex az angol tanárnőmmel

Nyolcadik osztályos tanuló voltam, mikor megkeféltem az angol tanárnőm, negyvenes széles talpát...
Szóval, az első orgazmusom tizennégy éves koromban történt. Nyári szünet volt, és a szüleim kiakartak repülni Angliába a testvéremet látogatni. Édesanyám megkérte a Juliska nénit, hogy segítsen a repülőjegy foglalásban. Át is jöttek a férjével, ennek én nem örültem, mert így nem tudtam szabadon nézni a kívánatos talpait. De jól alakult minden, mivelhogy a szüleim kihívták a férjét, hogy mutassanak neki valamit. Így szépen hátradőlve élvezhettem a fotelből a Juliska néni mezítelen talpai látványát. Miközben intézte a gépen a rendelést, közben mozgatta a lábait. Ahogy néztem, közben azt vettem észre, hogy kezd felállni a farkam. Ezen meglepődtem, mivel ez volt az első orgazmusom. Ami ez után jött, az az első olyan dolog amit nem felejtek el. Most is élénken él az emlékezetemben. Így utólag, nem gondoltam volna, hogy megteszem. Nos, miután egyre jobban duzzadt a farkam S végül mikor teljesen felállt, nem tudatosan, de mikor egyszer csak felállt a székről az angol tanárnőm,

Tovább

Családi kalandok xxx

Fiatal kezdtek el érdekelni a pasik igazán. Azonban volt egy aki mindegyiknél jobban lázba hozott. Az apám. Hogy miért? Nem tudom, talán azért mert magában hordozza azokat a tulajdonságokat és kinézetet amilyennek lennie kéne egy férfinak. A fiúk nagy része az anyjukról míg én apáról fantáziáltam. Alig lehettem 17 éves amikor nyögéseket hallottam a másik szobából. Pontosan tudtam, hogy mi történik. Mivel apu egyedül nevel mert szétmentek anyával ezért szüksége van a törődésre.

Tovább

Vidéki lány és a ló

Lent voltam a nyár végén a rokonaimnál vidéken segitetem a ház körül több haszonállat is volt de a lovak voltak,a legszebbek másnap le kelett csutakolnom az eggyiket ahogy mostam a hasánál és a nemi szervéhez értem egyre nagyobb és merevebb lett még soha nem láttam ekkora merev ló him végtagot egész este ez járt a fejembe nem tudtam aludni igy ki mentem az istállóba hozzá ugy éreztem hogy szinte vár már engem alá térdeltem és elkeztem maszirozni a farkát amikor megkeményedett a számba vettem és elkeztem szopni nagyon forró és hatalmas volt nem is fért a számba akkora volt közben az ujjaimal izgattam magam 5 perc után rengeteg sperma folyt bele a számba hatalmasat élvezett ez volt egy különleges őszi vidéki emlék.

A gyorstüzelő pöcs

Nara vagyok. Ez a történet 20 éve kezdődött. Akkor fiatal voltam. Volt egy osztálytársam Sanyika akivel addig nem sokat beszéltünk csakhogy szeptemberben a tanárnő egymás mellé ültetett minket. Egyre többet beszélgettünk és egy csomó dologban tudtunk segíteni egymásnak. Sanyika matek zseni volt. Én inkább humános voltam. November közepén biológia órán tartottak nekünk felvilágosítást és kapott mindenki egy gumióvszert. Másnap matek dolgozat volt szóval délután mentem Sanyikához matekozni.

Tovább


Sex Stories
Milf szex

süti beállítások módosítása