Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Erotikus történetek, szex történetek, családi szex, pornó történet


erotikus történetek, családi szex történetek

Enzós Niki szopatása

2020. július 09. - erotikustortenet

Sziasztok, Csaba vagyok és ez egy rövid, de igaz sztori lesz.

A haver szülinapi buliján voltunk, és volt ott egy csaj, olyanronda volt mint a hypós üvegen a halálfej úgy nézett ki. Kimemtünk vele füvet szìvni mert attól indult be. Sétáltunk beszívva az utcán egyszer csak a suli kerítésénél le akart szopni, én meg nem mondtam nemet. Tele lőttem a rondaság száját, majd visszament a barátjához a buliba.

szex sztorik

Családi szextörténetek

Irodai kupleráj xxx

Belépek, háttal ülnek. Köszönök, mindketten felállnak, rajuk sem nézek csak az asztal túlsó feléhez igyekszem hogy ledobhassam végre súlyos tonnányi papírterhemet. Mikor felnézek rájuk, automatikusan a kezemet nyújtom, erre a leghidegebb szempár néz vissza rám és egy akkora tenyér szorítja finoman a kezemet, amitől a saját nevem sem ugrik be hirtelen. Azért valamit mekegek, az idősebb férfi is elmondja, hogy hívják, de ha az életem múlna rajta se tudom vissza idézni. Tovább olvasom a szex történetet.

A perverz fizikatanár

 Hogy micsoda? – torpantam meg a zsúfolt folyosó kellős közepén.
- Szatmáry jön velünk a kirándulásra – ismételte Judit.
- De miért? Nem úgy volt, hogy Ladányi tanárnővel megyünk? – kérdeztem vissza megdöbbenve.
- Változott a terv – válaszolta, mire kérdő tekintettel bámultam őt. – Amikor az osztályfőnökre vártam a tanári előtt a múlt heti igazolásom miatt, hallottam őt erről beszélni. Ladányi tanárnőnek aznap temetésre kell mennie. Szóba jöhetett volna még Kovács vagy Bakos tanár úr, de ők az előre hozott érettségin vizsgáztatnak mindkét nap. Egyedül Szatmárynak felelt meg az időpont – magyarázta.
- Csodás! Kiráz a hideg a közelében! – fintorogtam. Persze ez egyáltalán nem volt igaz, de a történtekről még a legjobb barátnőmnek sem meséltem.
- Igen, azt látom, hogy akárhányszor felszólít fizikán, úgy bámulsz rá, mint egy ijedt kis nyulacska.
- Hé, kikérem magamnak ezt a nyuszis dumádat! – csattantam fel. De azért azon morfondíroztam, hogy valóban úgy nézek-e ki olyankor, mint egy ijedt kis nyuszi.
- Ez az igazság – vigyorgott. – Azóta vagy ilyen, amióta tizenegyedik év végén bent tartott téged óra után. Már százszor kérdeztem, mi történt, de te nem voltál hajlandó elmondani – folytatta kicsit sértődötten.
- Én meg már százszor elismételtem neked, nem történt semmi azon kívül, hogy közölte, nem tudja már tovább tolerálni a viselkedésemet – válaszoltam tettetett felháborodással.
- Egyáltalán nem te vagy a legfegyelmezetlenebb, és azelőtt sosem így viselkedtél a közelében.
- Lehet, hogy csak egy kis fejmosást kaptam tőle, de nem szeretném, ha ez vagy akár valami ennél rosszabb még egyszer megtörténne. Hátborzongató volt szemtől szemben lenni vele – szavaltam el a jól begyakorolt mondókámat.
Szerencsére már nem volt alkalmunk tovább firtatni a témát, ugyanis becsöngettek és nekünk egy emelettel lejjebb volt óránk. Aznap két dolog is bebizonyosodott: egyrészt Juditnak nagyon jó hallása van, másrészt valóban Szatmáry lesz a kísérőtanárunk.
A kirándulás előtti estén kicsit feszengtem, bár pontosan magam sem értem miért. Már majdnem fél éve annak a pásztorórának a tanár úrral...

A szegedi kirándulás első napja fantasztikusan sikerült. Mindenki jól érezte magát, kivételesen egyik lány sem hisztizett semmi miatt. Az idő egész kellemes volt egy őszi hónaphoz képest. Szatmáry is normálisan viselkedett mindenkivel. Egyenesen imádtam Szegedet. Így nem is csoda, hogy teljesen megfeledkeztem az osztálykirándulások általános esti programjáról, amiben soha nem voltam hajlandó részt venni.
- Tényleg akkora kérés, hogy egyszer józanon érezzük jól magunkat az osztálykiránduláson? – sziszegtem Juditnak, miután bezártam magunk mögött a szobaajtót.
- Tényleg akkora kérés, hogy lazíts egy kicsit? – forgatta a szemeit.
- Tudod, hogy nem szeretem az alkoholt! Drága, bolonddá tesz és büdös lesz tőle a szám – soroltam.
- Mindenki másnak is! – vágott vissza.
- Akkor igazán nem értem, minek csináljátok! – kontráztam rá.
- Mi meg azt nem értjük, hogy te miért nem.
- Nem kezdem újra, századszorra is – morogtam.
- Jól van, Miss Jókislány, akkor kuksolj egyedül a szobában, vagy ha gondolod, átmehetsz azokhoz a gyíkokhoz, akik már alszanak – gúnyolódott Judit, mire a mögöttünk lévő szobából elfojtott viháncolást hallottam. Remek. Egész végig hallgatóztak.
- Megyek is! Téged már úgy is várnak – böktem az ajtó felé, majd sértődötten elsétáltam.

Az állítólagos legjobb barátnőm nem habozott. Egy szó nélkül hagyott elmenni, majd bement a többiekhez. Hallottam, ahogy még hangosabban visonganak örömükben az odabent lévők, de furcsa módon még így sem kívánkoztam oda. Engem soha nem zavart, ha valaki iszik, cigizik vagy füvezik, csak egyszerűen nem szerettem, ha rám akarták erőltetni ezeket a dolgokat. Csalódott voltam Judit miatt, bár nem értem, miért vártam, hogy kihagyja a „kis éjszakai partit” a kedvemért.
Miközben ezen töprengtem akaratlanul is a szálláshelyünk földszinti erkélyére vitt a lábam. Annak ellenére is megtetszett, hogy ezen az emeleten voltak elszállásolva a kísérőtanárok. Éjfél felé pedig csak még szebbnek láttam. Szerettem nézni a csillagos égboltot és a dagadó holdat a csípős, őszi estéken. Szerettem nézni a kihalt, városi utcákat, ahol már alig fordul meg egy-egy ember. Szerettem nézni a világító cégéreket és hirdetőtáblákat is, meg a belvárosi háztömbök ablakain kiszűrődő halvány fényeket. Teljesen belemerültem a látványba.
- Nocsak! Talán megfázás miatt ki szeretné hagyni a jövő heti órámat? – mormogta egy mély, férfias hang a háttérből.
- Tanár úr – rezzentem össze. – Maga... én... izé... megmagyarázom... – hebegtem.
- Nem kell magyarázkodnia. Nem csinált semmi rosszat, de nem lenne jó, ha megfázna – lépett mellém már-már barátságosan.
- Na, igen – sóhajtottam, majd hálásan a férfire néztem, amiért nem kezdett el velem kötözködni a továbbiakban.
Rögtön megcsapta az orromat a férfi ismerős, mentolos illata. Még a sötétben is kivehetőek voltak az arcvonásai, kék szemei szinte világítottak. Már hosszú percek óta bámultuk egymást, amikor hirtelen megszakítottam vele a szemkontaktust. Veszélyes játékot játszottunk. Féltem, hogy megint nem lesz visszaút. A tavaszi délután emlékei újult erővel törtek felszínre, és legszívesebben azonnal megcsókoltam volna. Az arcom teljesen lángba borult a gondolatra.
- Nekem mennem kell – szólaltam meg a hosszú csönd után, majd az erkélyajtó felé fordultam, de a férfi megfogta a jobb karomat, és visszahúzott. Túl közel magához. Nagyon közel. Vészesen közel.
- Nem szeretném, ha zavarban érezné magát a történtek miatt – suttogta. Lehelete gyengéden csiklandozta az arcomat, illata pedig alattomosan befészkelte magát az orromba. Elgyengültem. Nem értettem, miért van rám most is ilyen hatással.
- Nem erről van szó – válaszoltam erőtlenül, miközben felnéztem rá. Azon kaptam magam, hogy már nem is szorítja a kezemet, hanem gyengéden karjai közt tart.
- Annyira gyönyörű vagy így – lehelte.
Csak a kezdeti meglepetés után eszméltem rá, hogy letegezett. Lassan és óvatosan közelebb hajolt, és gyengéden megcsókolta az ajkaimat. És nekem – szégyenszemre – eszembe sem jutott ellenkezni, sőt még vissza is csókoltam. Igen, tudtam, hogy valami hiányzik, és valamiért nincs nyugtom egy ideje, de fogalmam sem volt, hogy pont ez az. Egy ilyen varázslatos csók tőle. A pillanat varázsát egy gyanús kis nesz törte meg. Ijedten rebbentünk szét.
- Mi volt ez? Lehet, hogy valaki meglátott – suttogtam rémülten.
- Ne butáskodjon már, biztos csak egy kóbor kutya abból a sikátorból.
- Szerintem nagyon is innen jött.
- Ne aggodalmaskodjon! Jöjjön be velem! – mondta határozottan, miközben megfogta a karomat, és elvezetett a folyosó végi szobájához. Kulcsra zárta mögöttünk az ajtót. Megint meg fog történni. És ha akartam volna se tudtam volna komolyan ellenkezni. Kicsit sem volt helyes, de veszettül akartuk egymást! Anélkül néztem körül a szobában, hogy elmozdultam volna az ajtótól, ahol megálltam. Igazából nem érdekelt a szoba, de féltem a férfire nézni vagy közelebb menni hozzá. Végül ő jött közelebb hozzám, és teljesen az ajtónak préselte a testemet. Nagyon jól esett a közelsége. Elbódított az illata. Megint eszembe jutottak a tavasszal történt dolgok, és jóleső bizsergés futott végig a testemen. Tudtam, hogy újra bele fogok menni.

- A diszkréció talán kétszer olyan fontos lesz, mint eddig – pihegtem vággyal fűszerezett hangon, mire ő egyetértően bólintott. Egy pillanatra még visszafogtuk magunkat, és mélyen a másik szemébe néztünk, de pár másodperc múlva már szenvedélyesen csókolóztunk. Önzőek voltunk, de azért nagyon jótékonyak is. Mindketten el akartuk venni, amire vágyunk, viszont a másiknak is meg akartuk adni, amire ő vágyik. Zihálva hámoztuk le egymásról a pulóvert, miközben egy pillanatra sem hagytuk abba egymást kényeztetését. A felsőm után a melltartóm következett.
- Nem kell nekünk ez a vacak! – mormolta, majd könnyed mozdulattal kapcsolta ki és hajította a szoba másik végébe az anyagot.
Belecsókolt a melleimbe, miközben tenyérével masszírozni kezdte őket. Alig bírtam visszafogni a fel-feltörő sóhajaimat, de muszáj volt, mert mind a szomszéd, mind a felettünk lévő szobában meghallhatták. Éreztem, hogy a puncim fokozatosan felforrósodik. A férfi kis idő múlva a mellkasomról áttért a kulcscsontomra, majd a vállaimra és végül a nyakamra. Eközben én gyengéden harapdáltam és puszilgattam a fülcimpáját. A bugyim már teljesen átnedvesedett, és már neki is szűkös volt a hely a gatyájában. Szája visszavándorolt a számra, és megmarkolva a fenekemet hozzám préselte egyre csak növekvő erekcióját.
Az ágyáig egymás övcsatjával hadakozva jutottunk el. Miután azokat is a földre hajítottuk, egy szempillantás alatt leráztuk magunkról a nadrágjainkat is. Már mindkettőnkön csak egy falatnyi alsónemű volt, de nem vettük le rögtön. Előbb az ágyra döntött, majd a kislábujjamtól kezdve a fejem búbjáig csókot lehet minden porcikámra, miközben én ott simogattam őt, ahol csak értem. Időközben megszabadított engem a bugyimtól, és levette saját alsóját is. Egy pillanatra összeért az ágyékunk, s akaratlanul is felé löktem a csípőmet. Vett egy mély levegőt.
- Még nem. Ma nem sietünk el semmit – mondta, pedig láttam a szemében a küszködést és a vágyat.

Hosszú, erős karjaival lefogta mindkét kezem, és izmos lábaival mozdulatlanul tartotta az enyémeket, majd érzéki csókokkal ajándékozta meg az ágyékom körüli területet. Felfedezte, milyen érzékeny a puncim és a combom közötti kis hajlat, s ezt gonoszul kihasználta. Beleremegtem minden egyes csókjába. Hamarosan a csiklómat kezdte el kényeztetni nyelvével. Legszívesebben már akkor felrobbantam volna, de még nem volt itt az ideje.
- Én is szeretném neked – nyöszörögtem. – Ketten egyszerre – tettem hozzá, hogy biztosan megértse, mire célzok.
Tekintete lángolt a vágytól és a felajzottságtól. Gyorsan elhelyezkedtünk a keskeny ágyon, majd párhuzamosan kezdtük kényeztetni egymást. Először mindketten játszadoztunk egy kicsit, elhúztuk a másik előtt a mézesmadzagot, de nem bírtuk ki ezt túl sokáig. Vad, állatias módon vettük kezelésbe a másik nemi szervét. Minden nyelvcsapása felért egy-egy újabb eksztázissal, és hallottam, hogy miként sóhajt fel, miközben jobb kezemmel a farka alsó kétharmadát verem, számmal pedig kényeztetem a makkját.
Még mindig nem volt megállás. Egyszerre lerántott a farkáról, és maga alá gyűrt, majd forró, felhevült testemet maga alatt tudva, minden hezitálás nélkül belém hatolt. Mielőtt mozogni kezdett volna, az ajkamba harapva megfeszítettem az alsó hasizmaimat, és amennyire csak tudtam ráfeszítettem velük a farkára. Ez amolyan válasz volt az előbbi kínzásaira. Diadalittasan vigyorogtam, amikor láttam, hogy elértem a célom. Elsötétült a szeme, és teljesen elvesztette az önkontrollt a gyönyörtől. Annyi lélekjelenléte még volt, hogy a fejem mellett lévő kispárnát a számhoz nyomja. Először kérdőn meredtem rá, de egy pillanat se kellett, hogy megértsem. Általam még soha nem tapasztalt, olyan hirtelen jött elemi erővel kezdett el dugni, hogy akármelyik pillanatban el tudtam volna ájulni. A kispárnába fojtottam a feltörni készülő sikoltásaimat. Hamarosan felvettem a mozgása ritmusát, csípőm tökéletes összhangban táncolta körül megvadult ágyékát. Testem szabályos ívbe feszült, miközben úgy éreztem, hogy millió darabkára robbanok szét. Egy pillanatra megszűnt körülöttem a világ, még a kikívánkozó sikoly is elakadt a torkom, csak bámultam őt. Ekkor ő is megállt, és arcomat nézte, ahogy elélvezek. Gyönyörködött benne. Nem kellett mondania, láttam, hogy csak úgy szívja magába a látványt.

- Te még nem...? – kérdeztem, mikor már képes voltam megszólalni.
- A nagyobb gyönyör érdekében visszatartottam – vigyorgott pimaszul.
- Készen állsz?
- Akár egész éjszaka – pillantottam kőkemény, hatalmas, lüktető péniszére.
- Nem akarom kielégületlenül hagyni.
- Akkor feküdj a hasadra – utasított, mire én gondolkodás nélkül engedelmeskedtem neki. Sőt még a kedvéért egy kicsit ki is domborítottam a fenekemet.
- Imádom a hátsódat. Megőrjít, amikor azokban a feszülős nadrágokban flangálsz az iskolában – mondta, miközben megmarkolta a fenekemet, és hátulról a puncimba hatolt.
Épp csak az előbb élveztem el, de már megint a józanész és a kábulat határmezsgyéjén táncoltam. Körkörös mozdulatokkal masszírozni kezdte a popsimat, én pedig először azt hittem, ott is be akar hatolni, de tévedtem. Csak egyre gyorsabb tempóra váltott, én meg egyre jobban domborítottam hozzá a fenekemmel. Nemsokára olyan magasban volt a hátsóm, mintha kutyában csináltuk volna. Lassanként át is váltottunk abba a pózba. Akkorra már mindkettőnkről szakadt a víz, megszólalni is alig volt erőnk. Éreztem, ahogy a herezacskói a fenekemnek csapódnak, és ahogy a puncim egyre szorosabban öleli körbe lüktető férfiasságát. Már egyikünknek sem volt sok hátra.
- Feküdj a hátadra, és tedd szét a lábaidat a levegőben! – parancsolta türelmetlen tekintettel. És én megtettem. Ha akkor azt mondja, ugorjak a kútba, azt is megtettem volna.
Miután engedelmesen elhelyezkedtem, karjaival még hátrébb tolta a lábaimat a levegőben, és belém hatolt. Segítettem neki azzal, hogy alulról picit megemeltem a fenekemet, így könnyebben hozzá tudott férni a puncimhoz. Meg sem tudtam mozdulni, olyan nevetséges pózban hemperegtünk ott, mégis akkora gyönyörrel töltött el mindkettőnket. Három... kettő... egy... az utolsó lökése olyan lendülettel jött, olyan szenvedélyesen, olyannyira kitöltött, olyannyira felizgatott, de közben pusztított el bennem minden létező gondolatot, hogy egész idáig el sem tudtam képzelni, hogy létezik ilyen. Elködösült tekintettel engedtem szabadjára a gyönyörtől ittas sikolyomat, miközben az alsó hasizmaim önkéntelenül is ráfeszültek az óriási, vastag péniszére, majd szó szerint szinte kilöktem őt a puncimból. Kifulladva élvezett el; a fehér, sikamlós anyagból még a falra is került.

Hosszú percekig néztük egymást a hálószoba idillikus félhomályában. Valahogy beosztottuk magunk között a nem túl széles ágyat, és egymást átkarolva feküdtünk tovább. Fejem egy ideje már a mellkasán pihent, amikor kopogást hallottunk.
- A francba! – sziszegte a férfi. – Egy perc, és nyitom! – mondta már jóval hangosabban.
Gyorsan felpattant, felszedte a széthajigált ruháimat, és mutatóujját a szája elé téve a fürdőszoba felé biccentett. Hangtalan léptekkel mentem el odáig, majd zártam magamra az ajtót, miközben a tanár úr már felkapott néhány ruhát, és ráterítettet egy hatalmas, foltozott takarót a gyűrött, szétizzadt lepedőre. Csak ezután nyitotta ki az ajtót.
- Elnézést a zavarásért, Tibor, de egy sikítást hallottam pár perce. Lehet, hogy csak képzelődtem, de jobb lenne utánajárni – hadarta az osztályfőnöknőm kipirult arccal.
- Nyugodjon meg! Felmegyünk az emeletre, és megkérdezzük a diákokat, nem tudnak-e valamit a dologról – hallottam, miközben a fürdőben öltözködtem.
- Az nagyon jó lenne – válaszolta az ofőm, aztán kimentek az ajtón.

Addigra már felöltöztem. Megvártam, amíg a folyosón elhal a lépteik zaja, majd én is kiosontam utánuk. Amikor utolértem őket, éppen az elsőn kérdezték ki az egyik szobát, hogy minden rendben van-e. Hallottam, hogy szándékosan nem említik meg a sikítást. Azt hiszem, nem akartak feleslegesen rémületet kelteni. Szatmáry tanár úr észrevette, hogy épp mögöttük próbálok elosonni, ezért beállt az ajtóba, hogy se az osztályfőnököm, se az osztálytársaim ne vehessék észre, amint elmegyek arra. Benyitottam a szobámba, de Judit még mindig nem volt ott, és ami azt illeti, rajtam kívül senki az öt lány közül. Bizonyára még a másodikon buliznak. Lépéseket hallottam, ezért ruhástul bevágtam magam az ágyba, az államig húzva a takarót.
- Úgy látszik, itt alszik valaki – suttogta a tanárnő. A sötétben csak a körvonalakat tudta kivenni, de nem ismerte fel az arcomat.
- Tanárnő, ébren vagyok – jeleztem.
- Minden rendben? Tudsz aludni a többiektől? – kérdezte aggodalmaskodva.
- Még csak most készültem aludni, de nem hallottam, hogy akárki is zajongott volna – feleltem.
- Rendben. Akkor mi megyünk is – mondta, miközben elindult kifelé a szobából.
- Jóéjszakát! – köszöntem el. Még mielőtt becsukták volna az ajtót, a beszűrődő lámpafénynél láttam, ahogy Szatmáry tanár úr fejcsóválva rám mosolyog. Tudtam, hogy nem látja, de én is elmosolyodtam a sötétben...

- Csajok, én soha nem gondoltam volna, hogy ő és Szatmáry... – beszédfoszlányokat hallottam magam körül, és egy pillanat alatt halálra rémültem a szavaik hallatán.
- Mi történt? – kérdeztem a szememet dörzsölgetve, miközben felültem az ágyban.
- Ezt hallanod kell – kezdte Kinga.
– Ki akarja elmondani? Anett? – nézett a vele szemben ülő lányra.
- Szóval miután leléptél, mi folytattuk, ami elkezdtünk... – mosolygott sejtelmesen a tegnap éjszakai ivászatra utalva. – Aztán hajnali egy óra tájékán egy sikítást hallottunk a földszintről. De nem az a fajta hang volt, mint amikor valaki megijedt, hanem mint amikor valaki nagyon is jól érzi magát... – utalgatott a lány. Itt már szakadt rólam a víz. Rájöttek volna, és most játszadoznak velem, hogy utána még jobban megalázhassanak?
- Ne beszélj már körmondatokban! Inkább mondom én! – vágott közbe Judit. – Szóval az után az ominózus sikoly után az osztályfőnök és Szatmáry körbejárta a folyosókat, hogy mindenki jól van-e. Mindketten elég izgatottnak és idegesnek tűntek, teljesen zilált volt a külsejük. Ráadásul Viktor azt mondta, hogy amikor ki akart menni az erkélyre cigizni, látott valakit bemenni Szatmáryhoz. Aztán hangokat is hallott, mert még ottmaradt hallgatózni egy kicsit. Csak ők ketten lehettek!

Megdöbbentem meredtem a lányokra, akik valamiféle reakciót vártak a történetre. Egy pillanatra teljesen lefagytam, mert időbe került felfognom ezt az óriási félreértést, és mekkora szerencsém volt, hogy még így sem buktam le. A kezdeti sokk után reagáltam valamit, majd hallgattam a lányok találgatásait a két tanerő „viszonyáról”. Amikor eljutottak oda, vajon milyen lehet a férfi az ágyban, inkább gyorsan a takaróba temettem a rákvörös fejemet...

 

Ha további szex történeteket, és pornó meséket szeretnél olvasni, nézz be ide!

Biszex lett a nejem

Csilláról tudni kell, hogy nincs se gyereke, se férje, se barátja, így elég mobilis és gyorsan kapható bármi ilyen felkérésre. Egyébként elég magának való csaj. Szabadon éli az életét, minden kötöttség nélkül. Rendszeresen jár shoppingolni, 2-3 hetente fodrászhoz, kozmetikushoz, körmöshöz, és legalább heti négyszer edzőterembe. Mindezeknek köszönhetően elég jól is néz ki. Alapból kreol bőrű, magas, vékony, most éppen hosszú barna hajú. A melleit pedig két éve megcsináltatta. Na nem mintha alapból kicsik lettek volna Neki, hanem valószínűleg pont azért, saját elmondása szerint, így 40 felé már egy kicsit megereszkedtek.

A szextörténet folytatásáért kattints ide  <-----------

A történetet köszönjük a feljelentős gecinek, aki miután lelopta az összes tartalmat, feljelentett a magyar internet hotline-nál. Remek egy ember.

Nagy baszás a szekrényben

– Gyere, a gardróbban nem fognak észrevenni – suttogta Péter, miközben húzta magával a lányt. Anna kicsit megrémülve követte, nem szerette volna, ha bármi rosszat gondolnak róla, amiért az emeleti szobában egyedül maradt a fiúval. A lenti buliban ismerte meg Pétert, és csak beszélgetni akart vele nyugodtan, esetleg csókolózni, de semmi komolyat még. Most viszont lépések és nevetés közelített a szoba felé, és hirtelen nem tudta, hová is bújhatna, hogy ne vegyék észre őket. Végül a gardróbban kötöttek ki, és még éppen jókor hajtották be az ajtót ahhoz, hogy a szobába lépő Kate és a srác ne vegye őket észre. Igaz, eléggé el voltak egymással foglalva ahhoz, hogy ne is törődjenek másokkal. Kate volt a házigazda, és a nyomában belépő fiút csak délután ismerte meg, de ahogy Anna az ajtó résén át látta, ez nem akadályozta meg őt egy kis flörtölésben. Folytatás itt.

Olga szex történetei

Olga a szexmániás prostituált szex történeteit olvashatjátok el nálunk. Nem riad vissza a családi szextől sem, de ha pénzről van szó, nincs olyan mocskos dolog amit ne vállalna be. A szexi sorozatot itt olvashatjátok el : Olga Szex Történetek. Figyelem, szigorúan felnőtteknek szóló, igazi pornó tartalom!

Erotikus Történet - A rózsa

Mikor hazaértem valamiféle furcsa illat csapta meg az orrom. Nem tudtam beazonosítni, mi lehet az, de olyasmi volt, mint amikor rózsa és levendula keveredik össze.
- Itthon vagyok! - kiállítottam be a szobába. Semmi válasz. - Drágám, megjöttem! - Megint semmi. Téli nap volt, Decemberben járhattunk és már 4-kor jóformán sötét volt. Nem akartam felkapcsolni a villanyt, nem láttam értelmét, hiszen úgyis csak a nappaliig mentem, ahonnan viszont valamilyen tompa fény szűrődött ki.
- Drágám! - léptem be a szobába. Abban a pillanatban világossá vált előttem, hogy az én kis cunci mókusom miért nem felelt, habár Móni nem volt sehol. A szoba gyertyák pompás fényében úszott. Lehetett legalább 10 különböző alakú és színű. A furcsa illat itt még erősebb lett, és ekkor jöttem rá, hogy a gyertyák valamelyikéből jön. A szoba tele volt hintve apró rózsaszirmokkal, és lágy andalító muzsika szólt a rádióból, amit kintről nem hallottam. A rózsák a fürdőbe vezettek, ahová egyre gyorsabb léptekkel haladtam. Nem kellett csalódnom. A hatalmas sarokkádban ott pihegett az én Drágám. A fürdő is, akárcsak a nappali tele volt gyertyákkal.

A folytatáshoz kattints ide : szex történetek

Szextörténet - A motel

Talán már több mint egy éve tart a felismerés és a felfokozott izgalom, amely kettőnk között izzik. Szerelem ami mivel érett nő és férfi vagyunk, testi kielégülés felé sodortatik, mely ellen nem akarunk tenni, sőt vagyunk rá.
Egy kisvárosi motel szoba kulcsát mint vágyunk beteljesülésének zálogát fogom kezemben. Kézen fogva lépünk be a szobába. Megszűnik a külvilág, csak ketten vagyunk. Érzem illatod izgalommal ölellek magamhoz. Ajkunk összefonódik érzem alsónadrágomban meredező péniszem hozzápréselődik ruhán keresztül forró öledhez. Lassan határozott mozdulatokkal szabadítalak meg felülről blúzodtól. Két kezemben csodás melleid nyugszanak, melyeket a csipkés melltartón keresztül masszírozok.

 

Szex történetek 

Fejedet hátrahajtod, élvezed ahogy csókolom nyakadat. Megtalálom a melltartó csatját, s kikapcsolom. Lassan csókok közepette tárul elém előbb egyik, majd másik melled. Bő nyállal élvezettel szívom és csókolom őket. Mellbimbóid kiemelkednek izgalmad egyértelmű jeleként. Közben egyre lentebb vándorol kezem, s belemélyed öled forróságába. Nedves vagy szinte tocsogsz a nedvben. Középső ujjam megnyálazom s szétválasztom nagyajkaidat bugyidban. Közben érzem kezed bontja nadrágom szorításából farkamat. Hátralépsz s határozott mozdulattal letolod a földre nadrágomat. Egy szál alsógatyában állok előtted. Leveszem a pólómat, kilépek a nadrágból s viszonosságból megszabadítalak nadrágodtól. Nem tudok betelni melleid méretével. Magamhoz ölelem, felsőtestemhez szorítom, közben izgatom tovább lábad közét. Csókollak mindenhol ahol érlek. Ekkor hirtelen leereszkedsz térdre, s a bokszeren keresztül játszol merev farkammal ajkaiddal. Én hátrahajtom állva a fejem s élvezem a játékot. Nem sokáig türtőzteted magad, mert érzem ajkaid körbezárják makkomat. Lenézek s gyönyörrel élvezem ahogy farkam hegye eltűnik nedves ajkaid között. De nem akarok így tovább kiszolgáltatva lenni ilyen intenzív izgatásnak. Ezért megfogom a fejed két kézzel, s határozottan elveszem játékszered. Makkom csillog nyáladtól. Megcsókolom lehajolva ajkadat, s az ágyhoz hátrálok veled. Lenyomlak az ágyra hanyatt, úgy kell menekítenem péniszem kezeid közül, melyek gyakorlottan nyúlnak utána. Hanyatt fekszel az ágyon, megemelem a feneked, s lehúzom a bugyit rólad. Az arcomhoz nyomom, beleszagolok, érzem puncid illatát, érzem nedvedet az apró ruhadarabon. De már lábaid szétnyitva utat engedsz ajkaimnak, felhúzod térdeidet, s én mohon nyalom csiklódat. Ujjaimmal széthúzom szeméremajkaidat, s egyre mélyebbre dugom be a nyelvem. Érzem a sós ízt, csorog a nyálam ami keveredik izgalmi váladékoddal. Egyre erősebben nyomod fejem az ágyékodhoz. Közben ujjaim utat találnak hüvelyedbe. Egyre tágabb vagy. Térdeidet felfelé feszítem,s hüvelyk ujjammal feneked bejáratára óvatosan nyomást gyakorlok. Érzem orgazmusod van. Megáll a kezem s hagyom hullámokban lezajlani összehúzódásaidat. Már majd elélvezek kitárulkozó puncid látványától, de pár pillanat elég hogy megtartóztassam magam. Lenyúlok a földön fekvő nadrágom zsebéből kiveszem az óvszert, melyet feltépek, s felgörgetek farkamra. A hüvelyed bejáratához illesztem makkomat, a szemedbe nézek, s határozottan de lassan becsúsztatom hímvesszőmet nedves puncidba. Átkarolod derekam, érzem ahogy egyre mélyebbre húzol magadba, s én elkezdem ki be tolni farkamat forró barlangodba. Nem akarom és nem is tudom visszatartani magamat. Már nincs értelme húzni az időt. Túl izgató, túl sok az új inger, illatok, nedvek és olyan jó meleg a puncid. Egyre mélyebbre nézek a szemedbe, egyre mélyebbre hatolok egész végig a méhszájadig. Hangosan nyögsz gyorsítok a tempón, s megfeszül a testem s csak pumpálom magomat öledbe.

Szex horoszkóp XXX

A csillagjegyednek megfelelő szex horoszkópod és szexpartnered és az erogén zónák ismerete segít a tartalmas és tartós szex kialakításában. Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő, Halak általános szexhoroszkópja és erogén zónáik.


 

KOS SZEXHOROSZKÓP


A kosok a tűz jegyűek közé tartoznak. Ha egy kos közelébe szeretnél férkőzni, elsősorban próbáld megvillantani művelt énedet. Mivel jegye alapján nagyon energikus, fontos, hogy lépést tudjál vele tartani. Nem szereti az unatkozást, ezért is állj elő újabb ötletekkel, pluszban legyél kapható őrölt elképzeléseinek megvalósítására. A szex is fontos részét képezi életének. Igénye van a gyönyörteli pillanatok megéléséhez, tehát légy kacér és kezdeményezheted is olykor az összebújást. Erogén zónája a homlok, a fül és a halánték. A kosok kedvesek, egy valóban odafigyelő társra lelhetsz bennük. A kos férfiak olyan nőket keresnek, akik nincsenek elveszve, és képesek a saját sorsukat irányítani. A kos pasik nem tudnak hosszabb ideig lehorgonyozni olyan nőtípus mellett, akik teljes mértékben alávetik magukat az akaratának.

A kos erogén zónája a feje. Imádja ha a fején matatsz, masszírozod. Ettől beindul rendesen.

BIKA SZEXHOROSZKÓP


A bikák a föld jegyűek közé tartoznak. Mindegy, hogy nőről, vagy épp férfiról van szó, hiszen egyaránt szeretik a különleges és ínyenc ételeket. Így, ha meg szeretnél hódítani egy bika jegyűt, vidd el vacsorázni, vagy lásd otthon vendégül egy fejedelmi lakomával. A bika férfinál különösen elsőbbséget élvez a szex, heves vágyai gyakran magával ragadják, és igazi lepedő akrobata válik belőle. Annál a nőnél, akivel képes megélni szexuális vágyait, hosszabb ideig tartózkodik. Mielőtt szenvedélyének hangot adna, el kell telnie egy bizonyos időnek. A bikák érzelmei lassan bontakoznak ki, de ez az idő múlásával egyre hevesebb lesz. Mivel a bika spórolós természetű, lepd meg ajándékkal kedvesedet, aminek valóban hasznát veszi.

A bikáknak az erogén zónájuk a nyakán, a talpán és a lábfején található.
A párban élő bikák figyeljenek jobban oda kedvesükre, mertez az év veszélyes lehet a kapcsolatukra nézve, ahol az eltávolodás miatt egy harmadik fél is beépülhet a kapcsolatba.

IKREK SZEXHOROSZKÓP


Az ikrek a levegő jegyűekhez tartoznak. Az ikrek jegy szülöttei kedvesek, okosak, műveltek, néha a csapodárság is jellemzi őket. Mivel nagyon kíváncsi természetűek, úgy tudsz a legjobban a közelébe kerülni, ha te magad is érdekes személy vagy, aki benne van akár a legkalandosabb találkákban is. Az ikrek férfit nem érdemes korlátozni szabadságában, mert rögtön menekülőre fogja. Olyan nőre vágyik, akik szellemileg és lelkileg is társa, erős támasza a férfinak. Az ikrek férfi tele van kettős érzelmekkel és ambivalenciával, éppen ezért is érzi szükségét egy erős nőnek, aki képes kapcsolatukban az egyensúlyt megtartani.

Fektess hangsúlyt az erogén zónaira kedvesednek, melyek a következők: a tenyere, talpa, és combok belső részének simogatása is felizgathatja.

RÁK SZEXHOROSZKÓP


A rákok a víz jegyűekhez tartoznak. A rákok roppant érzékenyek, makacsok és jellemző rájuk a hangulatingadozás. A leginkább úgy tudod felkelteni egy rák figyelmét, ha adsz a megjelenésre, és csábosan szexi vagy. A rákok igazán családcentrikusak, így nem igazán keverednek egyéjszakás kalandokba. Vágyik a romantikára, így egy gyertyafényes vacsorával csábíthatod el a legjobban rák jegyű kedvesedet. Szereti, ha bókolnak neki. Légy vele kedves és odaadó, ugyanis számára a gondoskodás egy kapcsolatban alapfeltétel. Ugyanakkor nagyon hűséges típus, a bizalom nagyon fontos a rák számára. Legtöbbször a rák férfi anyáskodó nőtípust keres, aki képes megérteni különleges belső világát.

A rákok erogén zónája a mell és a mellkas, tehát szexelős nap szentelj elég figyelmet kedvesedre, hogy maradandó élménnyel ajándékozhasd meg.

OROSZLÁN SZEXHOROSZKÓP


Az oroszlánok a tűz jegyűek közé tartoznak. Az oroszlánokat ugyan könnyű meghódítani, ám annál nehezebb őket megtartani. Rendkívüli módon hiúak, így legyezgesd a hiúságát, ezzel könnyebb módon elcsábíthatod. Ügyelj arra, hogy ne hajts rögtön fejet a király előtt, hagyd, hogy lassan vegyen birtokba. Ugyanis az oroszlán férfi szeret küzdeni az erős akaratú nőért, aki mindeközben egy kicsit háttérben tevékenykedik hozzá képest. Tehát, aki egy oroszlánt szeretne társául nincsen könnyű helyzetben!

Erogén zónája a háta, de egész teste örömmel fogadja a gyengéd érintéseket.

SZŰZ SZEXHOROSZKÓP


A szüzek a föld jegyűekhez tartoznak. A szüzeknél is fontos szerepet játszik az intelligencia. Az első randevún a szűzre biztosan a tartózkodó magatartás lesz domináns. Egy romantikus környezettel felolthatod a gátlásait. szexelős nap alkalmából ajándékozd meg egy jó könyvel. Nagyon jó hallgatóság, olyan érzésed van, hogy mindig figyelmesen hallgatja meg mondanivalódat. Mivel a szűz hajlamos a túlzottan racionális életszemléletre, olyan társra van szüksége, aki kicsit vidámabb és felszabadultabban viselkedik a hétköznapokon, amivel kompenzálni tudja a szűz tartózkodó viselkedését. Arra ügyelj, hogy legyél rendszerető, mert a szűz férfi kényesen figyel a precizitásra.

Szentelj figyelmet az erogén zónáira, azaz a hasára és a lágyékára.

MÉRLEG SZEXHOROSZKÓP


A levegő jegyűekhez tarozó mérlegek imádnak bókok tömkelegében sütkérezni, szeretik a vitákat, harcos természetűek. Fontos számára, hogy társával tudjon beszélgetni. A mérleg férfi kiváló udvarló lehet. Törekszik a harmóniára, mely nagyon fontos szerepet játszik az életében. Olyan nőre vágyik, aki képes számára biztosítani a biztonságot. Majd ő lesz kapcsolatotokban a racionális gondolkodó. Ha úgy érzi, biztonságban van egy nő mellett, azért képes bármit megtenni.

Mérleg férfi érzékeny testrésze a hát és a fenék, valamint a szem környéke.

SKORPIÓ SZEXHOROSZKÓP


A víz jegyűekhez tarozó skorpió féltékeny típus és utálja a hazugságot. Nagyon fontos számára az őszinteségen alapuló kommunikáció egy kapcsolatban. Akit hazugságon kap, azt mindenképpen el fogja hagyni. Ha meg szeretnél hódítani egy skorpiót, legyél titokzatos, és hagyd meg neki azt az érzetet, hogy ural téged, mivel rendkívül birtokló természetű. Mivel nagyon jók a megérzéseik, rögtön rájönnek, ha valaki megpróbálja őket becsapni. Mindig légy érdekes, különleges és semmiképpen se legyél közönséges. A skorpió érzéki jegy, csábítsd el egy kellemes illattal.

Erogén zónája a skorpiónak a comb és a nemi szervek

NYILAS SZEXHOROSZKÓP


A tűz jegyűekhez tarozó nyilasok dinamikus, éles eszűek és rendkívüli humorral megáldott emberek. Akinek sikerül meghódítania egy nyilast, annak biztosan nem lesz unalmas az élete, hiszen a nyilas igyekszik minden helyzetben vidám maradni. Rossz tulajdonsága, hogy makacsul ragaszkodik a saját teréhez és a szabadságához, tehát ezt mindenképpen el kell fogadnod. Olyan nőre vágyik, aki képes biztosítani számára a szabad mozgás jogát. Légy nyitott és bízz meg párodban, mert ha mindezeket biztosítod a számára kapcsolatotok akár örökre szólhat.

Erogén zónája a comb és a csípő.

BAK SZEXHOROSZKÓP


A föld jegyű bakok nem szeretik a zajos összejöveteleket, így ha randira mentek vidd inkább színházba, vagy múzeumba. Nagyon gyakorlatias és érzelmeit nem szívesen mutatja ki. A bak meghódításához időre van szükség. Légy türelmes, míg elnyered a bizalmát, mert utána nagyon kellemes társa találhatsz benne. Nehezen nyílik meg társa előtt, és később is maradnak homályos foltok az életéről. Olyan nőre van szüksége, aki elfogadja, hogy a bak férfi nem szeret beszélni az érzelmeiről, és távol állnak tőle a hangzatos szerelmi vallomások.

Erogén zónája a has, hát és a térd.

VÍZÖNTŐ SZEXHOROSZKÓP


A levegő jegyű vízöntők rajonganak a titokzatos emberekért. Előnyére legyen mondva, hogy az egyenrangúságot részesíti előnyben a nem túl érzéki jegy szülötte. Számára is a szabadság elengedhetetlenül fontos. Ne akard magad mellett tartani, mert menekülni fog, nem a kötöttségek híve. Nem lehet könnyen kiismerni, de mindenképpen hűséges barát.

Erogén zónája a nyak, a hát és a láb.

HALAK SZEXHOROSZKÓP


A víz jegyű halak vonzódnak a misztikához, a művészet és a pénz közel állnak különc személyiségéhez. Nagyon fontos szerepet játszanak életében az érzelmek, fontosnak tartja a szerelmet. A halak férfi nagyon ritkán adja kezdeményezésre a fejét, így a nőnek kell a kezébe venni az irányítást. Olyan nőre van szüksége, aki hozzá hasonlóan szentimentális, együttérző és érzékeny.

Erogén zónája a halaknak a sarka és a talpa.

A feleségem minenkivel kefélt, mire befejezték szét lett baszva

Feleségem már a 17 éves kortól rendszeresen dugott mindenkivel aki szinpatikus volt nekiés jó kemény fasszal rendelkezett.Nem szerette a bugyit és hamar le is szoktatták róla. Mikor én hülyefejjelelvettem és gyereket csináltam neki már nem tudtam elválni töle,mert azapám nem engedte.Hogy vele is lkefeküdt már biztos voltambenne,deő nemerősítette ezt meg. A családban minden férfivel kefélt.A munkahelyén m,indenmásnap valamelkyik diákkal szeretkezett sokszor" aludt" a koliba és a főnöke is naponta megbaszta. Olyan sokszor kaparták ki.hpgy a második gyereket alig tudta kihordani és utána egy néger úgy meghágta,hogy kikellett venni a méhét.Ezután egy hat hónappal később kezdte el megint a dugást és mindegy volt neki ki keféli,csk bírja a kurást. Mindig televerték a pináját,de többé már nem kellett kikaparni,mert nem lehetett gyereket csinálni neki.Az elsőaki meghbaszta egy szudáni néger srác volt aki majd egy évig baszta,de közben kefélt a férjével és a gyerekorvossal és másokkal is nem válogatott. A hjátban ahol lakott 16 lakásból 13 kani rendszeresen baszta.A szomszédban lakott a barátnője akivelk a férje is dugott ,majd mikor azelmondta a feleségének attól ketzdve nmáluk meg wegy másik közelben lakó bérházban csak azzal nem dugott aki nem tudott baszni.Voltegy kertjük ahol a somszéd is rákapott a nejére,hiszen ők ott a kertben csak bigyiba és néha mellemelőben és aligtakarűó meltartóba voltak,hogy bárki betévedett tudjanak velülk baszni.Később a saját kertjüket is felavatta,bár oda ritkán ment ki inkább otthon fogadta a kuncsaftjait. egy hónapban minden nap dugoitt egy vagy több férfivel.Lassan a férjét is elhanyagoilta és csak nma pinájának a kinyalására használta még a seggét is rendszeresen tágították.Az egyik nagybácsival akivel sokszor hetekig nyaraltak a gyerekeivekl a balcsin ő majdnem minden éjjel a lába közéengedte a nagybácsit,amelett,hogy tt is eljárt kurválkodni.

A férje barátaival is rendszeresen baszott.nemvoltagk gátélásaiA férje unokaöccse 30 évig baszogattaKésőbb amikor már sokat betegeskedett a mentősőkkelis kefélt. Sokszor ha fájt valamilye megadott egfgy teledfonszámot a férjének aki felhívta és mondja meg hogy fáj az epéje,mire kijöttek a mentők és megbaszták az asszonyt.Valahányszor azaz kétszerszült a férje másik nagybácsinál és ott a korházban a két alorvos is rendszeresen baszogatták,sőt ha elment az orvos feleségével pestre vásárolniegy két hétre akkor ott is fogadta naponta 6-8 akalommal a férfiakat.Ha olyanja volt megkérte a férjét menjen át a szomszédba és mondja meg a nagybácsinak nemsokára jöhet fürödni és őis abban a kádban fürdőtt és kefélt a z ürgével. Élvezte ahogy a férje látta ahogy kefél másokkal. Sajnos ez a mai napig sem változik,csak legfeljebb a férfiak cserélik egymást. 

Még több szex történet itt ! <--------------------