Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Erotikus történetek, szex történetek, családi szex, pornó történet

erotikus történetek, családi szex történetek

A cigány taxisofőr

2019. február 02. - erotikustortenet

Egy barátnőmnél voltam a város másik felében, így hívtam egy taxit, hogy vigyen haza, mert semmi kedvem nem volt az este sötétjében sokat sétálni.

Mikor beszálltam, megláttam hogy milyen helyes a roma taxisofőr. Nálam nem sokkal lehetett idősebb(én 24 voltam).

Elkezdtünk beszélgetni, míg meg nem állt egy háznál. Azt mondta, hogy ez az ő háza, és hogy menjek be hozzá egy kis sütire. Mivel édesszájú vagyok, követtem,meg hát reméltem hogy lehet ebből valami. Beértünk a házba, onnan a nappaliba. Tovább folytattuk a süti mellett a beszélgetést, majd a téma végére érve megjegyezte milyen csinos vagyok. Közelebb jött majd egy csókot nyomott a számra. Aztán felállt, és megfogta a.kezem, és a hálóba vezetett.

Kattints ide a folytatáshoz.

szex sztorik

A húgom szobájába indultam

A napsugarai ébresztettek fel, ahogy beszürödtek a lehúzott redőny alsó pár elmének lyuksorán. Félkómásan a telefonom után tapogatóztam, amit az ágyam szélén szoktam hagyni a töltőre dugva, de most nem találtam, aztán eszembe jutott, hogy a klaviatúra mellett a számítógép asztalon van. Felkönyököltem, de nem láttam ahol lenni kellett volna. Kipattant a szeméből az álom, én meg az ágyból amint végig futott az agyamon, hogy nem nőhetett lába a mobilomnak, szentül emlékeztem hol hagytam éjszaka és arra is, hogy nem dugtam a töltőre és tudatomba hasított az is, hogy nem töröltem a képeket, nem töröltem Móni sms-ét.
- Bassza meg! - jött önkéntelenül a számra a káromkodás, és a fürdőszobán keresztül a húgom szobájába indultam.

Folytatás itt 

A férjem előtt basztak szét

Vannak olyan időszakok amikor kimarad a többes élmény egy időre, hiszen mindenkit elragadnak a hétköznapok!

 

 

Jó pár hete nem találkoztunk már kedves barátunkkal és már éreztem a két farok hiányát!

 

Férjem úgy döntött ideje egy pár napra kiszállni a mókuskerékből mindkettőnknek ezért meglepett egy pár napos pihenéssel egy hozzánk nem túl közeli, viszont annál jobb borvidéken kis hazánkban. Gyanútlanul elindultunk egy fantasztikus kis régi de stílusát megtartottan felújított villába.

 

Érkezésünk után lepakoltunk és máris nyakunkba vettük a vidéket, azonnal egy igazán jó gasztro élményt nyújtó étterembe kötöttünk ki.

 

Ezután visszanyargaltunk a szállásunkra, én átöleltem a férjem megcsókoltam és a kezem a farka felé vette az irányt.

 

Gondoltam most letérdelek elé és számba veszem férfiasságát, jól leszopom.

 

Azonban nem engedett a csábításnak és közölte, hogy későbbre tartogassam az erőmet!

 

Kért, hogy vegyem vissza a kabátom és induljunk mivel egy borkóstoló estre foglalt időpontot a szállásunkon mivel ez egy borászat is volt.

 

Én teljesen gyanútlanul beültem a férjem mellé pár kedves emberrel együtt egy kerek asztalhoz.

 

A somelié mikor megkezdte a borok világába való bevezetőjét férjem közbeszólt, hogy ha lehet várjunk még pár percet, mert érkezik egy barátja.

 

Mivel erről én mindeddig nem tudtam, tágra nyílt szemekkel néztem rá kérdőn.

 

Ő csak mosolygott! Rákérdeztem, hogy mi van a haverodat kidobta otthonról az asszony? De nem felelt csak nevetett.

 

 

Ezután elkezdett csörögni a férjem telefonja, elnézést kérve, hogy bekíséri a barátját kiment. Rám kérdőn néztek a többiek mire én lendületesen elkezdtem inni az első kitöltött bort nehogy válaszolni kelljen.

 

Pár másodperc után visszatért a férjem mosolyogva és belépett a háta mögött kedves barátunk akit már régen láttunk.

 

Nekem azonnal széles mosolyra ugrott a szám, hogy voltak olyan édesek a pasik, hogy és ezt összehozták.

 

 

A srác leült mellém, azonnal egymásra néztünk és mosolyogtunk, én máris éreztem, hogy jó este lesz ez.

 

A férjemhez hajoltam adtam neki egy puszit jelezve, hogy örülök ennek a meglepetésnek.

 

A borok egymás után kitöltésre kerültek, én a két pasi között ültem így mindketten elérték a combomat és én is elértem a minden testrészüket. A férjem is simogatott és kedves barátunk is. Elég vicces volt, mint az iskolás gyerekek a pad alatt, ugyanakkor izgalmas és vágygerjesztő.

 

 

Alig vártam, hogy vége legyen a borkóstolónak, pedig kedvelem az ilyen esteket! Mikor véget ért vettünk pár üveg bort, a férjem átment egy másik szobába fizetni a borkóstoló többi résztvevőjével, így csak én kedves barátunkkal maradtam az asztalnál.

 

Abban a pillanatban ahogy mindenki kilépett a szobából és felé fordultam megfogta a nyakam és megcsókolt, de úgy, mintha ezer éve nem láttuk volna egymást! És csak csókolt szenvedélyesen, közben simogatott, ölelt. Jól esett érezni őt újra a szenvedélyes közeledése pedig teljesen beindított! A férjem tudta, hogy mi történik, visszalépett és csak mosolygott.

 

 

Le is bukhattunk volna mások előtt de ez sem érdekelt már minket ekkor, hiszen izzott a levegő körülöttünk.

 

Visszatért a férjem, gyorsan felkaptuk a kabátunkat, elköszöntünk és felmentünk a szállásunkra.

 

Alig léptünk be az ajtón ledobtuk a kabátunkat, azonnal csók csatákba estünk felváltva csókoltam a férjem és a barátunkat.

 

 

Valahogyan kifordultam az izgató simogatásaikból, csókjaikból és mondtam nekik, hogy letusolok addig hozzák fel a barátunk cuccait.

 

Majd mindkét pasi letusolt, addig én felvettem egy szexi kis fekete ruhát, combfixel, harisnyakötővel.

 

Barátunk végzett előbb és azonnal letámadott ahogy belépett, kérdés nélkül csókolt ahol ért, simogatott közben a szemembe nézett.

 

Pár perc után megjött a férjem aki arra lépett be, hogy mi szenvedélyesen nyaljuk, faljuk egymást és épp a farkára készülök ülni a barátunknak, amit már annyira kívántam!

 

 

Férjemnek se kellett több és azonnal a fejemhez állt meredező farokkal. Én ráültem barátunk akkor más körbenyalt kemény farkára, a férjemét pedig azonnal a torkomra engedtem csúszni.

 

Ütemes dugásba, plusz én szopásba kezdtem egyszerre.

 

 

Teljesen hatalmába kerített a szenvedély és átadtam magam a két farok kényeztetésének!

 

Élveztem a lovaglás közbeni szopást, élvezetemnek pedig hangot is adtam egyre jobban.

 

Egyre mélyebbről törtek elő belőlem a nyögések a kéjtől.

 

 

Akartam, hogy dugjanak mindketten, lüktető puncim mindkettőjüket kívánta!

 

A szenvedélyes dugástól és szopástól elélveztem egy nagyot. Kedves barátunk is követett pár perc múlva majd férjem átvette a helyét és folytatta a nedves puncim dugását míg ő is elélvezett.

 

 

Ezután kidőltünk, másnap reggel viszont mikor mindenki rendezte sorait átsétáltunk egy másik szobába, hogy ott még nem is jártunk, nézzük meg mit rejthet, hiszen ez is hozzánk tartozik.

 

 

Az ajtó egy szivar szobát rejtett.

 

Kényelmes bőr kanapékkal, dohányzó asztalokkal, festményekkel, könyves szekrénnyel, kandallóval.

 

Férjem és barátunk leült egymástól teljesen messze lévő kanapékra. Én azonnal elkezdtem a férjem felé közeledni. Megcsókoltam elé térdeltem, a számba vettem ébredező farkát és elkezdtem szopni, először csak körbenyalva a makkját majd ütemesen a torkomra engedni. Mindeközben úgy helyezkedtem, hogy a barátunk jól láthassa a fenekemet, a lüktető puncimat és a szopást is egyben.

 

Időnként pár pillanatra szünetet tartottam és barátunkra néztem, hogy jól látja e a történéseket és tetszik e neki a dolog.

 

Mosolygott és mondta, hogy ez nagyon jó, olyan mintha egy

 

élő pornófilmbe lenne.

 

 

Barátunk eddig mint külső szemlélő gyönyörködött a látványba.

 

Egészen addig bírta így nézni, amíg felálltam férjem kőkemény farka elől, megfordultam és ráültem, lassan beleengedtem a forró puncimba. Finoman belém csúszott a farka.

 

 

Elkezdett dugni, pár percig folytatódott így, majd barátunk elém állt aki a mellemre tette a farkát és kényeztette vele a melleimet, majd szopni kezdtem.

 

Hamarosan elélveztünk a férjemmel.

 

Egyik lábammal feltérdeltem egy dohányzóasztalra barátunk pedig hátulról jól megdugott ahogy kell!

 

Az ütemes dugástól újra hallhatóan elélveztem!

 

 

Megállapítottuk, hogy bár nem dohányzunk de ez a szivar szoba egy jó dolog! :)

Hárman az ágyban az érettségi találkozó után

A történet úgy kezdődött, hogy júliusban elkísértem barátnőmet a 10 éves érettségi találkozójukra.Neki nem volt férje, s "ugye mégis ciki egyedül menni" -- volt az indoklás. Este 7 felé gyülekeztünk egy étterem különszobájában,s megjelent egy tanárnőjük is. Mindenki elmondta az elmúlt tíz év eseményeit. Boldog anyukák, szinglik, többszörösen elvált, már-már férfigyűlölő csajok egyaránt beszámoltak. Ez volt az iskola legszebb lánya, súgta fülembe barátnőm, amikor egy elnyűtt, lompos asszony állt fel. "Megcsináltunk két gyermeket, s mostmár havonta legfeljebb egyszer dugunk" panaszkodott a 29 éves hölgy. Túl estünk a beszámolókon, a vacsorán, s egy-két órai beszélgetés után oszlani kezdett a társaság. Barátnőm (Melinda) hosszasan beszélgetett egy csinos, barna hajú és szemű lánnyal. Mint kiderült tanár lett belőle,nem ment férjhez, egyedül él. Többet nem tudtam kivenni az időnként lehalkított beszédjükből. Kevés kivétellel mindenki feltöltött a garatra,ki spicces, ki enyhén, mások (főleg a férjek és kísérők) erősen részegek voltak. Megindult az őszinteségi roham, panaszt, panasz követett,anyagiakról, férjekről, szexről,szóltak a sirámok. Aztán mi is szedelőzködtünk, s Melinda hosszan, szájon csókolta a hölgyet, feltűnően simogatta vállát, haját, majd ismét nyelves csók következett. Mikor szétváltak ajkaik,Melindának hirtelen eszébe jutott, hogy úgyis egy-felé lakunk, miért ne jöhetne velünk Léna is. Taxit rendeltünk, s elindultunk. Engem előre ültettek, hátul suttogtak (talán mást is csináltak), s mire a lakásomhoz értünk kiderült, hogy Léna is feljön velünk. Amint beléptünk, a két lányon kitört az alkohol-mámor, de nem annyira, hogy ne lettek volna tudatában. Kértek menjek, főzzek egy jó erős kávét (éjfélkor), mert szeretnének kissé józanabbak lenni. Mit tehettem? kiballagtam a legénylakás parányi konyhájába, odatettem a kotyogót,kevés víz, sok, letömörített kávé, s vártam, hogy kijöjjön a kívánt nedű. Elég soká kellett várni, de mire előszedtem a kávéscsészéket, cukrot, miegymást,s be akartam vinni, a szobából (ahol hagytam őket) furcsa neszek szűrődtek ki a résre nyitott ajtón. Hangtalanűl léptem a helyiségbe, s csodás látvány fogadott. A heverőn két gyönyörű, meztelen női test vonaglott, egymásba forrva.Kissé meglepődtem, hiszen két éves kapcsolatunk alatt Melinda sohasem tett említést leszbikus hajlamairól(kapcsolatairól). Nem vettek észre, én meg csak álltam, bámultam, gyönyörködtem, a tálcát is elfelejtettem letenni.Percekig tarthatott amíg elbűvölten figyeltem, majd egy merész ötlettel lehánytam magamról a ruhát, cipőt, s melléjük huppantam a heverőre.Léna mellé kerültem, simogattam a melleit, miközben ő a Melinda csiklóját "kezelte", s mikor barátnőm felfogta, hogy én is ott vagyok, átnyúlt partnerén, s megfogta péniszemet, simogatta tojásaimat. Rettenetesen felindultam, s mikor Léna otthagyta a csiklót, s kezével barátnőm melleit kezdte gyúrni, közben csókolta száját, fülét, nyakát, én gyengéden szétválasztotttam Melinda lábait, s a már csöpögő punciba hatoltam be.Nagyot nyögött Melinda, s kezeivel Léna pináját kereste, ujjával behatolt a hüvelybe, s úgy láttam G-pontját keresi, mert belülről kapargatta a hüvely falát. Néhány löket után Melinda lehengerített magáról,s akkkor meg Lénába hatoltam be, aki nagyot visított, de aztán felvette a ritmust.Közben a lányok pózt váltottak, Melinda muffja került Léna szájához, én meg gyúrtam, gyúrtam hol egyik, hol másik lány mellét.Éreztem közeledik a magömlésem, hevesebbre fogtam az iramot,Léna pedig jobban szorított. Majdnem egyszerre élveztünk el, előbb ő nyögött, kiabált,aztán én is. Ekkor ocsúdott fel Melinda, "Kihül a kávénk" felkiáltással felült, Léna is követte, s nekem kellett kiszolgálni a gráciákat. "Te most úgyis használhatatlan vagy egy ideig" tekintett lekókadt dorongomra Melinda. "Ha akarod nézzél minket". No nem kellett sokat néznem, beindultam, különösen azután, hoigy 66-os pozicióban egymás punciját izgatták nyelvükkel. Hirtelen eszembe jutott a "megoldás",kisomfordáltam a fürdőszobába,gumit és babakrémet vettem magamhoz, majd hangtalanúl visszamentem. Léna volt felül, feneke hívogatóan domborodott felém, elkezdtem simogatni, majd krémmel kenegetni végbélnyílását, amit farpofáinak egy-egy összezárásával vett tudomásúl.Amikor úgy éreztem, hogy kellően előkészítettem óvatosan behatoltam szűk hátsó-bejáratába. Sikított egyet, de akkorra már a makkom bent volt, majd lassan haladt előre. "Ilyenben még úgysem részesültem" mondta Léna, s miközben folytatta a nyalakodást, ritmusosan hintázott farkamon. Aztán pillanatra felemelve száját, arra kért, ne mozogjak benne. Közben Melinda is, Léna is elélvezett,s lecsendesedtek, csak simogatták egymást. Nekem nagyon jól esett Lénában lennem, de híre-hamva sem volt még a magömlésemnek. Melinda alulról szopogatni kezdte a másik lány mellbimbóit, mire az két ujját vágta emennek hüvelyébe. Nem bírtam tovább megállni, muszály volt mozognom, ami felséges jó érzést keltett. Nem tudom a végbél-közösülésnek következtében, vagy Melinda munkálkodásának hatására, Lénában óriási orgazmus vette kezdetét.Percekig tartott míg lezajlott, s akkor Léna előrecsúszott,kiköhögte magából szerszámomat.Ekkor már nagyon be voltam indulva, s megemeltem Melinda hátsóját,s ott is behatltam a szűk (de nem annyira szűk mint a Lénáé, mert időnként gyakoroltuk az anális szexet) bejáraton. Mennyire más érzés volt a "megszokottt" partnerben munkálkodnom, s végre bekövetkezett a második orgazmusom.A lányok kezdtek (de nem akartak) kijózanodni, ezért amint kijöttem Melinda hátsójából, arra kért, hogy hozzak valami italt, mert erősen megszomjaztak. Whisky-t hoztam jéggel, s egy-egy nagy adagot töltöttem. Erre felültek, csapzottak, izzadtak, nedvesek voltak. Ivás közben beszélgettünk, ezalatt egymást simogatták, -- én kimaradtam a játékukból. Egyszercsak fütykösömre tekintettek, s mintha összebeszéltek volna, mindketten lehajoltak, nyalogatni, szopni kezdték, tojásaimat becézgették szájukkal, nyelvükkel, ujjaikkal. Ilyen csodás érzésem még nem volt, szóval egy--kettőre életet lehelltek bele. Tovább folytatták a nyalakodást, szabad kezükkel egymást izgatták.Talán negyed óráig tartott ez az állapot, mikor Melinda megszólalt "Gyere belém, de ne hátulról". Teljesítettem kívánságát,miközben Léna a szájunk ügyébe igazította punciját. Felváltva nyalakodtunk, mire megindult a kéjnedve. Melinda eljutott az orgazmusig (én nem), miután azt javasolta, hogy cseréljenek helyet. Behatoltam Léna forró, csöpögő pinájába, szorított, fejt, tekert, s igy hamar bekövetkezett az ejakulációm. Láthatóan mindhárman kifáradtunk, összebujtunk,megbeszéltük a történteket, értékeltük az orgazmusok számát, minőségét. Persze én lemaradtam a két lány mögött, nekem csak háromszor sikeredett, ők viszont hatot, hetet emlegettek.Lassan szürkülni kezdett a hajnal, s csakhamar elszenderedtünk.
Dél felé járt kire feleszméltem. Léna már nem volt ott, Melinda másnaposan fogta a fejét. Javasoltam, hogy ismételjük meg a hármas együttlétet, de ezt elvetette.

Így vesztetem el a szüzességemet - szájba élvezés, kézimunka, tini szex

Sziasztok ez 14 éves koromban történt meg velem. Rólam csak annyit egy átlagos srác vagyok átlagos testalkattal. Anyám legjobb barátnője lett az első nőm. Ő vette el a szüzességemet amíg anyámék a bevásároltak.Akkoriban még nem volt barátnőm és a pornót is csak dugiban mertem nézni de a faszverés az ment napi rendszerességgel de az is csak otthon a szobámba ahol senki se lát igy teltek a napok a pénteket azt vártam a legjobban mert anyáék elmennek bevásárolni és suli után egyedül vagyok otthon.

Így is lett jött a péntek sietem is haza a suliból mert anyámék elmennek én meg olyan pornót nézek amilyet csak akarok és verhetem rá a faszom csakhogy hazaérve annyi volt a baj hogy ott volt Marian anya legjobb barátnője.

Marianról csak annyit kell tudni 37 éves vállig érő barna haja van közepes mellei és csodaszép formás feneke van. Köszöntem szia marian ö is köszönt én egyből megkérdeztem te is mész anyuékkal bevásárolni és anyuék már indultak is.

Marian csak annyit mondott nem csak átjött mert elromlott a nyomtatója és csak egy pár dolgot kéne nyomtatnia de utána már megy is.

Én ezzel nem is foglalkoztam csak siettem fel a szobámba hogy gyorsan könnyítsek magamon ahogy felértem bekapcsoltam a gépet ahogy szoktam és elkezdtem a pornó videók között keresgélni találtam egyet ahol egy MILF szopott és verte a faszt.

Nem szoktam levenni ilyenkor a hangot mert tudtam marian lent van a földszinten úgy se hallja és ha végzet már megy is. Én meg levetettem a nadrágot meg a boxert és lefeküdtem az ágyra és a videóra elkezdtem verni.

Már jól bemelegedtem mikor nyílt az ajtó és Marian bejött és meglátta hogy a faszomat verem. Gyorsan magamra rántottam a takarót, de a videót nem bírtam kikapcsolni mert messze voltam a géptől.

Ő csak annyit mondott feljött elköszönni, de én nem köszöntem vissza ezért nyitott be. Elnézést kért és ő megy is. Mikor meglátta a videót arra annyit mondott, hogy ezt még nem látta és nem haragszok ha ö is nézné egy kicsit?

Én meg se mertem szólalni ő annyit mondott hallgatás beleegyezés, és leült mellém az ágyra és együtt néztük tovább a videót. A szemem sarkából figyeltem mi a reakciója de nyugodtan viselkedett. Szóval néztük a videót. Én a takaró alatt meztelenül, álló fasszal, mikor megszólalt. Látta éppen verem, ha gondolom verjem nyugodtan őt ez nem zavarja. Meg ő van az én szobámban, úgyhogy azt csinálok amit csak akarok.
Erre annyit feleltem: - Nem! Rosszul láttad!
Annyit mondott ha gondolom ő is verheti nekem. Nem zavarja, csak jobb befejezni amit elkezdtem. Erre ugyanezt feleltem: Csak rosszul láttad!

Hirtelen rám nézet tudom mit láttam épen verted a faszodat. Én ellenkeztem nem nagy sikerrel. Annyit mondott, ha benyúl a takaró alá és áll a faszom szó nélkül kiveri. Ha nem áll akkor elnézést kér hogy rosszul látta és bocsánatot kér és többet szóba se kerül az egész. Én ere nem feleltem. Szóval hallgatás beleegyezés.

Eközben még állt a faszom és abban reménykedtem, hogy csak viccel. De nem viccelt mert pár másodperc múlva benyúlt a takaró alá és annyit mondott hogy áll vagy nem áll. És egy mozdulatal megfogta a faszom és megmarkolta közben mondta na ugye hogy jól láttam a faszodat verted. Szóval megegyeztünk és elkezdte verni. Hirtelen megmozdultam és annyit mondtam hagyja abba. Ő ezt meg se hallotta csak verte a faszom. Egy hirtelen mozdulattal ledobta a takarót rólam és úgy verte a faszomat tovább.

Megkérdezte voltam már nővel mondtam nem. Annyit felelt rá pedig ilyen nagy és kemény fasznak már elkel a punci. Nem feleltem csak élveztem a faszverést mikor érzem már nem bírom sokáig. Ezt ő is észre vette mert megállt a kézimunkával.

És annyit mondott, hogy kár volna pazarolni mert ö szereti a szájába a gecit és egy mozdulattal rábukott a faszomra és elkezdte szopni. Körülbelül egy két perc múlva elkezdett megfeszülni a testem és mondtam elélvezek. Ő csak a torkába engedte a faszom én meg csak élveztem. Csuda jó volt! Mikor kiszívott teljesen lelohadt a faszom.

Ő csak annyit kérdezett, hogy kipróbálom-e a punciját. Csak annyit válaszoltam, hogy nem hiszem hogy megint fel fog állni. Mire ő várj levetkőzök, aztán kezelésbe veszlek. Így is lett de már a vetkőzés láttán elkezdett állni a faszom. Na ugye van a faszodban még erő és egy mozdulattal felugrott az ágyra és behelyezte magának és csak lovagolt.

- na milyen a puncim?
- nagyon jó

És kis idő múlva elélveztem pont a puncijába. Ezt ö fel sem vette csak annyit mondott ő megmutatta a ritmust most én jövök és leszállt rólam. Átment kutya pózba és mondta na mi lesz beszállok vagy már nem bírom tovább. Hát jó beszállok, egyre még van erőm.

És beraktam neki a faszom és löktem mire megszólalt hol marad a ritmus ne csak nekem legyen jó hanem a partnernek is és most ő kezdett mozogni nagyon jól csinálta volt már tapasztalata. Kis idő múlva megint elélveztem.

Annyit mondott, hogy szerinte elég lesz mára és anyádék is hamarosan megjönnek. Mondtam jó, és amúgy is már kezd egy kicsit fájni. Most már inkább pihennék.

Ezzel felöltözött és a videót is kikapcsolta. Én csak meztelenül feküdtem az ágyon mikor megszólal: Erről senkinek egy szót se, mert amúgy se hinnék el csak én maradnék szégyenben. Így hát megegyeztünk senkinek egy szót se. Odajött egy búcsú puszit adni de nem az arcomra hanem a faszomra.

Hát így vesztettem el a szüzességemet azóta is gyakran találkozunk.

Szopni tanulnak a lányok - családi orál parti

A hosszú fárasztó nap után a feleségem és a szomszédnőnk társaságában a kertben kialakított, náddal körbekerített teraszon pihentük ki a nap fáradalmait. Nagyon kellemes érzés volt az üdítő tusolás után a szabad ég alatt fesztelenül beszélgetni. Apa-lánya testvéres történet.A lányokon csak egy vékony lenge nyári ruha volt, rajtam pedig egy rövidnadrág, de így is nagyon melegünk volt. Megbeszéltük a napi eseményeket közben pedig kellemes hőmérsékletű bort iszogattunk. A levegő nem mozdult, a szép tiszta csillagos égbolt alatt minden csendes volt, csak a tücskök ciripelése hallatszott.
Egy idő után az éjszaka varázsa vagy talán a bor hatására természetesen szóba került a szex.

A beszélgetés során Mesi elmesélte, hogy a barátaival az előző éjszaka egy kellemes vacsorával egybekötött mulatozás után a „közös tópartunkon” kötöttek ki és egy jót nudiztak.
- Ami persze kiegészült egy kis hancúrozással is - vetettem közbe.
Ő ezen csak sokat sejtetően mosolygott. Majd részletesen elmesélte az egész történetet, hatásosan kiemelve, hogy az egyik barátnőjével közösen hány orgazmust éltek át. A történet hatására a feleségem is elmesélte a nemrég megesett kis hétvégi kalandunkat egy közeli barátnőjével. Amíg mesélt érződött rajta, hogy most sem lenne ellenére egy kis közös hancúrozás.
A hétvégi emlékek felelevenítésének hatására a farkam egyre jobban kezdett kidudorodni a nadrágomban. A barátnőnk mivel közvetlenül mellettem ült, így az ő figyelmét sem kerülte el a nadrágomban beállt némi alakváltozás. Kigomboltam a nadrágomat, erre ő átnyúlt és a kezével ügyesen kiszabadította a farkamat.
Andrea azonban ezt az asztal takarása miatt nem látta, így csak mesélte tovább teljesen átélve, hogy a barátnője nyelvétől micsoda örömöket élt át, pedig eddig ilyen kalandban eddig még soha sem volt része.

Mesi egyik kezével eközben már a farkamat erősen kezelésbe vette, a másikkal pedig a kis punciját kezdte simogatni, majd megjegyezte:
- Pedig nagyon izgató tud lenni, amikor egy másik lány punciját nyalod és közben egy jó kémény farok dolgozik a tiédben.
Andrea ekkor vette észre, hogy mi már egymással vagyunk elfoglalva.
- Hát ti meg mit csináltok ott az asztal alatt? - kérdezte tettetett szigorral az arcán. Majd odajött hozzánk és a szigort eltüntetve az arcáról legnagyobb örömömre a legtermészetesebb módon érdeklődve nézni kezdte, ahogy a Mesi keze már ütemesen le fel járt a farkamon.
Egyre közelebb hajolt a farkamhoz és abban a pillanatban már tudtam, hogy amiben eddig csak a legmerészebb álmaimban volt részem, most valóra válik.

Mesi a szájába tette a farkam, ő pedig szép lassan gyakorlottan harapdálni, szopni kezdte, majd egy kis ügyködés után felkínálta neki is.
- Gyere, próbáld ki te is! Izgalmasabb így mint kézzel dolgozni rajta - mondta egy kis hamiskás mosoly kíséretében.
Ezután már felváltva folytatták, majd két oldalról izgató pici nyelveikkel a makkomat vették kezelésbe.
Egyszer csak amikor Mesi teljesen belemerülve szopta a farkamat, Andrea egy huncut mosollyal az arcán váratlanul megkérdezte tőle:
- Ugye nem először van a szádban a farka?
Mesi szájában a farkammal felnézett és a meglepett tekintetében benne volt a válasz. Andrea ezen egy jót nevetett, majd Mesitől átvéve újra bekapta és még vadabbul szopni kezdte.

Egy idő után felvetettem, hogy ha már így belelendültünk folytassuk inkább a napozómatracokon. A lányoknak tetszett az ötlet, gyorsan ledobták a ruháikat. Egyiken sem volt bugyi, így a szép barna testük szinte teljesen beleolvadt az éjszakába. Andrea azonnal hanyattfeküdt és mi egyszerre vettük kezelésbe a testét.
Mesi odahajolt a mellére és elkezdte a mellbimbókat kéjesen nyalogatni, majd a hasára tért át szép lassan folytatva le teljesen a puncijáig.
Andrea a könyökeire támaszkodva vággyal teli tekintettel figyelte ügyködését, majd elkapta a farkamat, újra az érzéki ajaki közé vett és alaposan rákapcsolva ismét szopni kezdte.
El sem akartam hinni, hogy mindez velünk történik. Mesi teljesen belelendülve nyalta az Andrea punciját, én pedig a farkammal a feleségem szájában gyönyörködhettem bennük. Szívta, harapta időnként tövig elnyelte a farkamat, majd megkért, hogy egy rövid időre dugjam a Mesi puncijába, mert szeretné érezni újra azokat a „fantasztikus ízeket” amit az előző kis kalandunk során már megtapasztalt.

Mögé térdeltem, a farkamat a már jól ismert mókuskájához illesztettem és ő szép lassan előre-hátra mozogva rátolta magát. A puncija már teljesen a be volt indulva bőségesen ontva nedveit. A farkamat egy időre kihúztam, hogy a nyelvemmel is megízlelhessem a gyönyör nektárjait.
A fenekéhez hajoltam, majd miután alaposan körbenyaltam a punciját, nyelvemmel jó mélyen belehatoltam. Ezeket az ízeket az ember nem tudja eleget élvezni, pláne úgy, hogy a partnernőm eközben a feleségem puncijával szintén ugyan ezt teszi.
A vágytól űzve újra visszadugtam a farkamat a forró kis katlanjába, és alaposan megdolgoztam hátulról. Ezután Andrea kérésének eleget téve visszatértem hozzá. Először körbenyalogatta a korábbi ügyködésem következtében rendkívül sikamlós vált farkamat, majd gyakorlott mozdulatokkal elnyelve szopni kezdte.
- Mennyei íze van ennek a "kéjbarlangodban járt finomságnak" , - jegyezte meg egy kis szünetet tartva, majd hozzátette - de gyere már közelebb, had élvezzem egy kicsit „élőben” is.

A visszautasíthatatlan kérésnek eleget téve Mesi hanyatt fekve, lábait teljesen széttárva fogadta be Andrea nyelvét, őrült tempóban nyalta ahol érte, a fenekét közben kéjesen kidomborítva. Mögé helyezkedtem, és először elkezdtem a fenekét harapdálni, majd a nyelvemmel folytattam. A punciját alaposan kinyaltam közben a fanyar ízű kis fenekébe is belekóstoltam. A teste szinte szikrázott úgy élvezte a szexet, közben a nyelvével a partnerünk puncijában őrjítő dolgokat művelve.
Mesi eközben már „nagyokat sóhajtva” élvezett, de ő nem hagyta pihenni újra és újra a "csúcsra juttatta".
Andreát továbbra is hátulról kényeztettem felváltva a nyelvemmel és a farkammal, egyre gyorsabb tempóban még Ő is a gyönyör kapujába ért.
Arcát barátnőnk ölébe rejtve adta át magát az élvezetnek, majd Ő is lefeküdt mellé. Egymás testét simogatták apró csókokat hintve csodálatos ágaskodó mellbimbóikra, és mind ezt az udvaron a szép csillagos ég alatt.
Rövid ideig előttük térdepelve, csak gyönyörködtem a két szép nő összefonódó testében és visszagondoltam arra az időszakra, amikor csak álmodoztam arról, hogy hármasban szeretkezünk. Akkoriban Andreának elmesélve az álmomat azonban határozott elutasításban volt részem és lám most mégis megtörtént a csoda. Itt fekszenek előttem, kéjesen csókolóznak én meg égnek álló farokkal gyönyörködöm bennük. Majd mind a ketten egyszerre felemelkedtek és a hátra döntöttek.
- Most te következel. - mondták és Mesi azonnal a szájába vette a „legjobb barátját”, majd szép lassan szopni kezdte, Andrea pedig a lábai közé vette az arcomat és ráereszkedve körözni kezdett rajta.

Egy idő után helyet cseréltek, majd Andrea miután alaposan „kifényesítette” a farkam, fölém helyezkedve a kis puncijához vezette és szép lassan rácsúszott. Ezután kedvenc pózát fölvéve, félig guggoló helyzetben csúszkált le-fel a farkamon, én pedig ezzel egy időben Mesi finom kis punciját nyaltam.
A két nő nyújtotta örömök következtében hamarosan elélveztem, a feleségemmel egyszerre, majd ő lecsúszott rólam és kielégülve dőlt el mellettem.
A barátnőnk azonnal a szájába vette a farkam és szép lassan, érzékien szopogatva a még kicsorduló maradék cseppeket is eltüntette. Majd Andi következett. Az ölébe fúrta az arcát és az összekeveredett kéjnedveinktől csatakos kis punciját is alaposan kinyalta.
Mesi mesteri játékát nézve a farkam rövidesen újra kezdte visszanyerni előző formáját, mögé helyezkedtem és a farkamat azonnal az imádott kis puncijába dugtam. Az átélt orgazmusok következtében a puncija nagyon kellemesen sikamlós és szinte forró volt belül, élvezet volt belehatolni.

Ezután szétváltunk én felültem az egyik kerti székre, majd Mesi háttal nekem beleült a farkamba és úgy kezdett rajta a csípőjével körözni.
Andi odajött hozzánk és a partnerünket enyhén rám döntve elkezdte felváltva a punciját és a farkamat nyalogatni. Időnként a farkamat a tüzes kis punciból kihúzva szopni kezdte, majd újra visszadugta és a továbbiakban, ezt ismételgette.
Rövidesen helyet cseréltek, Mesi először Andi melleit vette kezelésbe, majd vadul csókolózni kezdtek, időnkét engem is bevonva, majd egyre lejjebb haladva a farkamat, utána pedig az arca előtt gyöngyöző puncit vette célba.
Őrjítő dolgokat művelve a nyelvével és a szájával, hol Andi puncijában rejtette a nyelvét, hol a farkamat nyelte el újra és újra.
- Élvezet veletek kefélni, már régóta szerettem volna veletek kipróbálni. - szólalt meg Mesi.
- Azt hiszem ezzel én is így vagyok és egyben rettenetesen sajnálom, hogy csak most vágtunk bele. - folytatta Andi.
- Pedig én már többször felvetettem, hogy mi lenne ha egyszer hármasban szeretkeznénk, de te nem igazán lelkesedtél érte. - vetettem közbe.
- Az már régen volt - mondta nevetve Andi - és most az a lényeg, hogy Mesi igazán profi módon kényeztet minket.
- Ez az dugd jó mélyen a nyelved a puncimba, nyaljál, nyaljál, ó de jó - tette még hozzá egyre jobban sóhajtozva.
Mesi igazán profi módon tett eleget a felkérésnek, majd a farkamat Andi puncivágatába illesztette és a nyelvével szinte a fellegekbe emelt minket.

Mikor éreztem, hogy egyre közelebb érek a csúcshoz, megfogtam a farkam és ismét a Mesi szájához közelítettem vele. Ő már tudta mit kell tennie és vadul szopni kezdte. Megvalósítva így egyik legerotikusabb álmomat, hogy a feleségem az ölemben ülve kéjesen nézi, ahogy Mesi a farkamat élvezettel szopja. Rövidesen a szájában elélveztem. A szokása szerint a pulzáló farkamat végig a szájában tartva nyelte a kipumpálódó spermaáradatot. Majd Andi vette át a helyét és a maradék kéjnedvemet is bámulatos gyorsasággal eltüntette.
A két lány a napozó matracon elterülve egymásba fonódott, a sperma áztatta ajkaikkal kéjesen csókolózni kezdtek majd oldalukra feküdtek és egymás punciját kezdték el nyelvükkel ízlelgetni. A széken ülve csak csodálkoztam, hogy még mindig nem tudnak egymás testével betelni.

Egy idő után Andi a hátára fordult, Mesi pedig fölé került és ismét elmerülve egymás ölében élvezettel folytatták tovább. Mesi időnként felegyenesedett a punciját ilyenkor teljesen az arcára szorította és körkörösen dörzsölve, majd párzó mozdulatokat végezve rajta élvezte a szexet. Majd Mesi került alulra és ugyanezt folytatták tovább.
A két lány szinte egyszerre ért a gyönyör kapujába, egymás ölébe borulva kéjes hangokat kiadva sorozatos orgazmusokat éltek át.
Ezután odamentem hozzájuk és a poharamból egy kevés bort locsoltam mindkettőjük testére, majd a nyelvemmel szép lassan eltüntettem róluk.

Bizarr kalandok xxx

Tizenéves koromban megismerkedtem egyik osztálytársam testvérét, aki már elmult tizenhat éves és fejlett felsőtesttel is rendelkezett. Nemegyszer előfordult,hogy ott maradtam éjszakára is és az osztálytársam mindig hamar elaludt és mi ketten egyre jobban kijöttünk egymással, hiszen bementem hozzá a szobájába.

Nagyon sok alkalommal csak bugyiba voltunk, mert tetszettek a mellei is, beszélgettünk, majd később simogatott, ami egyre jobban tetszett nekem.Megengedtem, hogy levegye a bugyimat is és akkor megtanultam mi az igazi franciázás- később a fiukkal is- ami annyira tetszett nekem is , hogy fél éjszakát egymás simogatásával és nyalásával töltöttük.Ő megengedte, de sokszor kérte is,. hogy az öklömet és a csuklómat dugjam fel az ujjaimmal együtt. Én még nem akartam ugyanezt, mert még szűz voltam, de amikor már nem voltam az nekem is tetszettek ezek a játékok.

Tizenhárom éves koromban két osztálytársammal megszöktünk az iskolai buliról, elvittek a lakásukra és elvették a szüzességemet. Sajnos nagyon erőszakosak voltak, pedig ha nem ilyen erőszakosak örömmel teljesítettem volna a kérésüket, mert már ekkor is szívesen leszoptam majdnem mindegyik osztálytársamat a finom és tömény geci reményében. Eleinte fájt a dolog, de a végén annyira belejöttem sőt még a srácokat biztattam, mert már nem állt fel a farkuk, hogy véresre harapdáltam az egyébként se hosszú farkukat.Persze otthon kitört a pánik, de aztán elsimultak a dolgok.A faluban gyorsan elterjedt a hír, hogy szeretem a fiuk farkát kényeztetni a számmal is és nagyon belejöttem az élvezetekben. Lassan kipróbáltam minden állatot is, így a disznót a csavart farkával, a kutyákat, míg egy alkalommal az egyék csődör csikót is ráma engedtek, de a nagy csődör aztán teljesen kitöltötte a kis szétbaszott pinámat. Lassan a diákok is rendszeresen megdugtak, majd a tanárok és sok más idős férfiak is. Ez azért is volt, mert ha kedvesek voltak velem kimentünk a határban és ott kedvükre hancúroztam velük a szénaboglyában meztelenül amit egyébként is imádtam és sose zavart, hogy a puncimba, a seggembe, vagy a számba dugták a sokszor fonnyadt farkukat. A majorságban rendszeresen hemperegtem a disznószarban, ami jobban ingerelte a kandisznókat és a kutyákat, de legtöbbször a fiatal srácokat és azokat a férfiakat akik otthon keveset kaptak, Érzelmi kapcsolatot sose tartottam senkivel, mindig kinéztem magamnak a partnereket és örömmel vettem, ha a buszon, vagy a városokban a villamoson is megdugott valaki.A vonaton is rendszeresen keféltem mindenkivel, és egy éjszakai vonatozás alatt négy kalauzzal is keféltem meztelenül, mert bezárták az ajtót,hogy ne zavarjon senki. Tizennégy éves koromtól nem hordtam bugyit, mert csak zavart és egyébként is sokkal könnyebb volt bárkivel is kefélnem.Eleinte nem fogadtam el pénzt, de később rendszeresen számítottak arra, hogy megdugjanak, így a kapott pénzen sokszor ruhát vettem magamnak, meg felslíccelt szoknyákat. Tizenhat évesen valaki felcsinált, mert sose szerettem gumival kefélni érezni szerettem amikor belém engedik a finom gecit. Az apám majdnem megölt, de sikerült kikapartatnia.Ezen túl még nagyobb sikereket éltem el, hisz sokkal jobban tetszett a srácoknak, meg bárkinek a sötétedő nagy sugarú mellbimbóm.

Tízen kilenc és húszon egy évesen megint felcsináltak még huszonöt évesen sem tudtam eléggé vigyázni. Ekkor a melleim bimbója már kezdett fekete színbe hajlani, a nagysága kilencvenötösre nőtt és a puncim rózsaszín helyett vörösen fekete lett.Ekkor történt meg velem, hogy amikor vártam, hogy betoljanak kaparásra két műtős gyerek megkefélt amiből állati nagy botrány lett. Az orvos kiverte a dilit, mert még a szám is gecis lett a szoptatástól. Két év múlva amikor már egy városba dolgoztam, ahol a főnököm rendszeresen, szinte naponta megkefélt az irodájába, volt egy tanár aki bevezetett agy akkor még tiltott Swinger clubba ahol minden hétvégén két napot rendszeresen mindenivel végigkeféltem. Az egyik visszajövetelkor a vonaton találkoztam egy bolond hapsival aki belém zúgott és elvett feleségül. Hogy nekem is tetszedjen az összes barátjával lefeküdtem. Volt olyan rokonja akivel egy lakásba is laktunk és huszonöt évig minden nap háromszor megkefélt a férjemmel közös ágyon, sokszor úgy is, hogy mellettünk aludt.Azt, hogy mindenkivel lefeküdtem azt teljesen természetesnek tartottam olyat mintha levegőt vennék. én ezt sose tartottam megcsalásnak, sem házasságtörésnek.Ahol laktunk a tizenhat lakásból tizenkét koma rendszeresen feljárt hozzám kefélni. Mivel én a férjhez menés után sem hordtam bugyit és így sokan mások is megkörnyékeztek, mert a lépcsőházban rendszeresen alám láttak.

A tizenhat lakásból az egyik házaspár kuplerájt csinált a lakásukból főleg az ott lakó asszonyokkal négy éven keresztül naponta este öt és hajnali három között általában tizenöt. - húsz férfival keféltünk felváltva. Nagyon örültem mindig, ha a férjem észrevette, hogy mással kefélek, mert nekem ez mindig jól esett és ilyenkor tudtam, hogy ütök rajta egyet. A Balatonon és az egyik hegyvidéken rendszeresen kiküldött és sétáltatott meztelenül és kedvét lelte, hogy fogdosnak, vagy előtte megdöntenek és megdugnak az idegenek. Egy ilyen szemét dolog után elmentem külföldre öt sráccal két hétre nyaralni egy nudista kempingbe ahol rengeteget kefélhettünk. itt volt az, hogy az egyik alkalommal ketten voltak a puncimba a másik alkalommal meg a seggem lyukát tágították ki két nagy vastag fasszal. Később mikor gyerekem lett és lefényképeztetett a férjem egy úgy háláltam meg, hogy aki csak akart lefényképezett és utána egy jót kefélt velem. Mikor teregettem a kimosott ruhát mindig meztelenül mentem ki az erkélyre, mert örültem annak, hogy mutogathatom magamat.Később amikor a gyerekhez jött az orvos rendszeresen úgy öltöztem fel, hogy mindent lásson az otthonkában és ez meghozta a kívánt hatást, mert az orvos odacsődítette a barátait és két éven keresztül húsz orvos adta egymásnak a kilincset kefélésre.

Egyszer elmentem egy orvosbálra is az egyik orvossal és ekkor történt meg, hogy akkor éjjel harminc öt férfi kefélt meg úgy, hogy másnap az egyik klinikán feküdtem, hogy kipihenhessem az éjszaka fáradalmait, Sose bántam meg.Ha elmentünk nyaralni mindig úgy jártam el és annyi gecit nyeltem, hogy sokszor nem kívántam a kaját csak egy kis piát.

Apa lánya páros

16 voltam amikor ez történt. Megyek haza suliból. Hamarabb mert elmaradt az utolsó óra. Bemegyek anyáékhoz köszönni. Kinyitom az ajtót és ott fekszik apa hatalmas álló fasszal. Huh alszik megkéne néznem közelebbről is gondoltam magamban. Bementem becsuktam az ajtót és halkan oda feküdtem apa mellé. Felkelt. Szia apa. Apa egyből magára rántott egy takarót majd megnézte az időt. Hamarabb jöttél Kitti. Mert elmaradt az utolsó óra. Jaaaa tényleg. Apa. Dee talán be pótolhatnánk azt az órát oda nyúltam a takarón keresztül a farkához. De Kitti nekünk ezt nem szabad. Nem szóltam semmit benyúltam a takaró alá és elkezdtem simogatni a hatalmas farkát. Apa kérlek... ugyse csináltam még soha. Jó rendben Kitti de anyádnak egy szót se erről. Oké ennyit mondtam majd lehúztam a takarót és elkezdtem verni két kézzel. Ahhh Kitti nagyon jó vagy. Lehajoltam és elkezdtem nyalogatni a makkját. Majd rendesen szopni. Ahhh Kitti ez nagyon jó. Nem sok kellet kb 5 perc múlva elélvezett és teli volt a szám és az arcom gecivel. Lenyeltem és lenyaltam a maradék gecit a farkáról majd az arcomról. Kitti gyere vissza este. Majd folytatjuk.

Lefeküdtem a barátom bátyjával

Lefeküdtem a barátom bátyjával a hétvégi buli után talán kíváncsiságból, vagy bosszúból, esetleg az alkohol hatása miatt. 19 éves kicsit húsosabb lány vagyok, míg a barátom egy izmos magas, 19 éves tökéletes srác, a bátyja Ed pedig egy szálkás, magas 22 éves srác.Már a buli napján sokat veszekedtünk a barátommal. Legfőképpen azért mert hamarosan kezdődik az egyetem és a melója miatt és mert meló után nem akar hazajönni, nem tudtunk valami sokat találkozni a nyáron... Már a buliba se együtt érkeztünk. Ő már jóval előtte ott volt mert tele itta magát és neki ilyenkor csapatnia kell, szerencse, hogy Ed volt olyan aranyos és megvárt. A szórakozóhelyen teljesen láthatatlannak néztük egymást, ő elvolt a spanjaival én pedig a barátnőimmel.

Mikor vége lett a bulinak mindenkitől elbúcsúztam, s a keresésére indultam...feleslegesen. Kiderült hogy a buli felénél jobbnak látta azt ha lemegy a legjobb barátjához inni, s onnantól fogva reggelig nem is láttam.

Azonnal tárcsáztam Edet hogy nincs nálam lakáskulcs, úgyhogy várjon meg az utcában. Meg is várt.
Megöleltem, beszélgettünk még egy jó darabig kint az utcán majd elindultunk a patak felé, mert egyikünknek sem volt kedve bemenni a házba.

Leültünk a padra és a csillagokat kezdtük el vizsgálni. Majd rátértünk arra, hogy milyen egy barátom is van... Teljesen kifakadtam neki, ő pedig csak hallgatott, majd egyszer csak megcsókolt. Hirtelen nem is tudtam mit csináljak, végül visszacsókoltam neki. Majd szépen lassan elkezdett vetkőztetni. Mire feleszméltem már csak egy bugyi és egy melltartó volt rajtam, rajta pedig csak egy boxer.

Annyira felizgatott ez a dolog(meg szerintem az alkohol is befolyásolt azért rendesen), hogy benyúltam az alsó gatyájába és verni kezdtem neki. Ő tovább csókolgatta a nyakamat, majd a ciciimet, s az ujjai megtalálták a csiklómat. Szépen lassan kezdte el mozgatni az ujjait. Azt hittem azonnal elélvezek. Felemelt és átrakott az egyik asztal tetejére. Még annyit sem tudtam mondani neki, hogy ezt nem szabadna, már bennem is volt.

Egyre gyorsított a tempón, én meg csak nyögdécseltem, s imádkoztam, hogy ne jöjjön arra senki. Istenien csinálta. Éreztem hogy egyre beljebb nyomja, s hogy már neki sincs sok vissza. Kivette, én pedig eléje guggoltam. Bevettem a számba a farkát és szopni kezdtem. Hosszúságra megegyezett a barátoméval, csak Ednek kicsit vékonyabb volt. Míg szoptam, egyik kezemmel neki álltam heréjét simogatni.

Abban a pillanatban megéreztem az ondója ízét. Meleg, sós, savanykás ragadós lé. Lenyeltem az egész adagot, s tisztára nyaltam a szerszámot. Segített felállni. Gyorsan vissza öltöztünk, s megbeszéltük, hogy ezt soha semmilyen körülmények között sem mondjuk el senkinek. Főleg nem az uramnak, mert valószínűleg mindkettőnket megölne... Vagyis csak ezt hittük;) de ez már egy másik sztori :)
Ebből a dologból pedig senki sem vett észre semmit. Ment tovább az életünk ahogy azt a nagy könyvben megírták.

Nyilvános szex

Közeledett a szeptember elseje, és Erzsi ringló mellei hatalmasra duzzadtak tizenhat éves korára. Már nem fértek el az iskolai köpenyben, és melltartót sem viselhetett, mert anyja szerint az hivalkodásnak számított. Helyette gézdarabokat adott a kezébe az asszony, és ráparancsolt lányára: kösse le a csöcsöket, mert azok csak elvonják a figyelmét a tanulástól.
Erzsi szófogadó leány lévén hallgatott az anyjára. Az iskolakezdete előtti este a fürdőszobába vitte magával a géztekercset, felállt a kis sámlira, mert amilyen alacsony volt, nem is érte fel a tükröt, aztán kipróbálta, hogyan fogja lekötözni az előre meredő húsos halmokat, amik még a saját érintésétől is megkeményedtek, és a bimbója szúrósan egyesedett.
A kötözés után is eléggé nagynak tűntek azok a mellek. a kötözés alatt kibuggyanó rész még annál is érzékenyebb volt, mint előtte. Erzsi sóhajtozott. Leugrott a sámliról, erre a másik melle is kicsúszott a kötés alól. Most már mindkettő ott lógott, és a kötés miatt még csüngősebbnek, duzzadtabbnak tűntek. Amikor megérintette őket, a szája néma kiáltásra nyílt. Ezt nem volt szabad. Az anyja megmondta, hogy a pinájához, meg a csecséhez nem nyúlhat örömmel. Ha ezt teszi , megveri az isten.
Azt azonban nem mondta az anyja, hogy más sem érhet hozzá. Erzsi ezt használta ki. Fogta a hajkeféjét, és a gömbszálas tüskéinél fogva óvatosan ingerelni kezdte az érzékeny mellbimbóit. Elég volt hozzáérnie, már kemények is voltak. Erzsi levette magáról a kötést. Úgyse látja senki. A fésűt egyre sűrűbben érintette a bimbókhoz, hol egyiket, hol másikat csiklandozta velük. Elhatározta, hogy ez annyira jó, hogy eztán minden reggel megismétli iskola előtt.
Addig-addig csinálta, míg hirtelen igen érzékeny lett a lába köze is. Erzsi sosem érzett ilyet korábban: terpeszállásba állt, s míg a fésűt már őrült módjára dörzsölte a kivörösödött csöcsökhöz, váratlanul elélvezett. Forró, csúszós váladék bujt ki a butuska lány kakastaréjra emlékeztető, csüngő punci ajkai közül. Azok is vörösek és duzzadtak voltak, majdnem lilák a vérbőségtől. A lány meg úgy megijedt a váratlan, intenzív érzéstől, hogy kiszaladt a fürdőből.
A szobájában bugyit keresett, de akármelyiket vette fel, a lüktető pina csak még érzékenyebb lett tőle. Erzsi eldöntötte, nem is vesz fel semmit a szoknya alá. Meleg volt, nem fázott, más meg úgyse tudja. Csak a fura illattal nem tudott mit kezdeni, ami a lába közül szivárgott, édeskésen. Az apját hallotta egyszer az anyjával veszekedni, és akkor a férfi azt kiabálta Erzsi anyjának, a nedves pinája miatt fogja agyonverni, ami magához vonzza a faszt. Hát jó. Igazából Erzsi meg azt gondolta, ha az anyjának is édes szagú nedves a pinája, akkor az övének is olyannak kell lennie.
Úgy indult iskolába, hogy se a mellét nem kötötte le, se a bugyi nem került a combközépig érő sötétkék rakott szoknya alá. A kék köpeny amúgy is túl rövid volt, meg szűk is, így be se gombolta a fehér blúz fölött. Ha nem gombolta be, nem szorította a melleit, és azok szabadon ringhattak lépés közben.
Élvezte is, ahogy lépkedett a buszállomás felé, és a pinája csúszós nedvessége mellett még a szellő is érte. Amilyen meleg volt, arra gondolt eztán csak így fog járni.
A ringó mellek vonzották a férfiak tekintetét. A tizenhat éves barna hajú lány sosem festette az arcát, mert azt az anyja aztán végképp nem engedte volna, de ezen a reggelen mégis úgy érezte magát, mint egy szép színésznő. A férfiak hangosan köszöntek neki a járdán, volt aki hátra is fordult. Hát igen, Erzsi tényleg sokat változott a nyáron, a szülei is megmondták.
A buszállomásra érve nem kellett sokat várnia, így nem ült le a lócára. Amikor feltámadt a szél, és meglibbentette a szoknyáját, észrevette ugyan, hogy a pár méternyire álldogáló férfi szemei kiguvadtak, de nem gondolt semmi rosszra, ráadásul a férfi mosolyogni kezdett. Erzsi puncija ettől is bizseregni kezdett, és az már csak bónusz volt, hogy a göndör pinaszőr nedvesedni kezdett.
Megjött a busz. A lány felmászott a lépcsőn, de már akkor is érezte, hogy hátulról egy test nekidörzsölődik a farának. A mellbimbói megkeményedtek és igen érzékennyé váltak a gondolattól. Ugyan, ki csinálna ilyet? Nem is voltak olyan sokan a buszon, hogy nyomakodni kelljen.
Erzsi a busz hátsó végében állt meg. Pont egy üres dupla ülés előtt. Oda ült le a mosolygós férfi, pont Erzsi elé, aki két kézzel kapaszkodott a buszfogantyúba. Ahogy a busz meglódult, Erzsi rájött, miért mondta az anyja, hogy kösse le a melleit. A két rakoncátlan, nagyra nőtt cici úgy kezdett el ringani és pattogni, mintha szándékosan táncolnának a férfi orra előtt. Ahogy mozogtak, és dörzsölődtek a fehér blúzhoz, Erzsi úgy érezte egyre nedvesebbnek a pináját. A sűrű nedv csorogni kezdett a lába szárán, és az első megállónál, amikor sokan szálltak fel a buszra, valaki meglökte Erzsit hátulról, és a blúza egyik gomba ki is oldódott. Az csak még nagyobb gond volt, hogy hátulról is súrlódott egy táska a fenekéhez, és a szoknyáját is félrecsavarta. Erzsi attól fél, a férfi meglátja a meztelen pináját, de sem moccanni nem tudott a sok utazótól, sem megigazítani a szoknyáját. A gondolat, hogy a férfi a pináját fogja nézni, annyira felizgatta, hogy a mellei még egyesebben meredeztek előre a vékony fehér blúzban, a lógó pinaajkak meg cuppogtak a nedvtől, amikor a lány széjjelebb tette a combjait. Micsoda élvezet volt, amikor a busz újra elindult a megálló után, és a mellei megugrottak. A férfinek még a nyála is csorgott, amikor meglátta a megránduló csöcsöket. Fel is állt hirtelen a helyéről, Erzsi meg még a lélegzetét is visszafojtotta, amikor érezte, hogyan dörzsölődik hozzá, míg meg nem kerüli a férfi. Ó Erzsi betartotta, amit az anyjának ígért, de amikor a férfi mögé került, és megérezte a kezét a derekára simulva, ott helyben majdnem elélvezett. A pinája azt kívánta, bárcsak hozzáérne valaki. A segglyuka is bizsergett. Erzsi fészkelődött kicsit, és a torkából nyögés tört elő.
– Mi a neved, gyönyörűm? – súgta a fülébe a férfi reszkető izgalommal.
Erzsi elvörösödött. Az arca forró lett, a pinájából meg újabb adag nedvesség kezdett csorogni.
– Ah-ah – nyögött fel. Mélyeket lélegzett, a mellbimbói bizseregtek, még könyörögni is képes lett volna érte, hogy a férfi a markába vegye a halmokat, megcsípkedje talán, dörzsölgesse. Amikor erre gondolt, a pinája lüktetni kezdett. Nagyot nyögött Erzsi, és majd összeesett, akkorát élvezett. A pinája lüktetése még érzékenyebben érintette. A csorgó nedv síkossá nedvesítette a combjait. Erzsi elszégyellte magát, összezárt a combjait. Szorította, mint aki menten bepisál. A férfi ekkor csúsztatta a tenyerét a derekától a seggére, és bár csak szoknyán kívül fogta meg, Erzsi máris újra felizgult.
– Szóval mi a neved, gyönyörűm?
Erzsi tudta, hogy nem illik idegenekkel szóba állni, és a nevét sem akarta elárulni, de a pasas kezét igencsak szerette a gömbölyű seggén. Valamit mondani kellett, nem akart butának mutatkozni.
– Dia – hazudta, mert mindig tetszett neki ez a név. A Diána olyan szép név volt, és ha a névre gondolt, mindig egy szép szőke lányt látott maga előtt, akinek nem szólt az anyja, ha be akarta festeni haját, kapott csipkemelltartót a ringó csöcseire, és kifesthette a húsos ajkait.
– Szép neved van - erősítette meg a férfi a hitében, miközben a tenyerével szépen lassan simogatni kezdte a lány csupasz seggét a szoknya fölött. Amikor az ujja közelebb csúszott a segglyukához, Erzsi megint hatalmasat nyögött. Gyorsan szétterpesztette a pinanedvtől síkos combjait, és azt kívánt, bárcsak a férfi benyúlna a lába közé, és megcirógatná, a lilára duzzadt, lógós pinaajkait. Arra gondolni sem mert, hogy a férfi bedugja az ujja végét a segglyukába, mert akkor menten elélvezett volna újra. Máris lüktetett mindene, és amikor a férfi felemelte a másik kezét, hogy Erzsi keze mellett kapaszkodjon a fogantyúba, véletlenül megérintette a bal csöcsét. A nyögésből nyöszörgés lett. A férfi meg azt súgta a fülébe.
– Sajnálom, hogy most dolgozni kell mennem, de a fél ötös buszon újra itt leszek, és téged foglak keresni, Diácskám.
Erzsi akaratlanul is nagyot bólintott. A férfi meg folytatta:
– Tudod, hogy a fél busz a te szőrös puncusodat lesi? Azok a fiúk ott látják a szőrből kilógó pinát, érzik a szagát, és szívesen szétkúrnák a felizgult seggedet, de te ne add magad olcsón, mert az ilyen édes lánykáknak férfi kell, nem holmi kanos kiskölykök.
Erzsi meghallva ezt gyorsan oldalra nézett, és a fiúk tényleg őt bámulták pár méternyire. Nahát! – gondolta. Tavaly még észre sem vették az ilyen magas, csinos fiúk, most meg csillog a szemük, amikor a csöcsére néznek.
A férfi ezalatt benyúlt a szoknyája alá. Erzsi nyögni kezdett, mert már annyira várta, hogy a férfi megfogja a nedvedző pinát, de az mégsem ért hozzá, csak a combját simogatta, majd a mutatóujját a lány segglyukához érintette. Nem is kellett több, Erzsi megint elélvezett. Most már olyan hangosnak érezte magát, hogy gyorsan a szájára csapott, és ahogy elengedte a fogantyút, a busz mozgása miatt rátolatott a férfi vastag, erős ujjára. Becuppant az ujj a seggébe, Erzsi pedig azt kívánta, bárcsak ez a pillanat sosem érne véget. Ott volt a kiéhezett seggében egy idegen ujj, és ő máris a mennyekben érezte magát. Mivel elélvezett, az újabb kíméletlen gyönyörhullám előtt még ki bírta nyögni.
– Kérem, uram, könyörgöm magának, megtenne valamit? – nyögdécselte felizgulva.
– Bármit, gyönyörű Diám – sziszegte a férfi, mert beszélni sem bírt már, úgy fel volt ajzva a kislány feszes seggétől, hogy a merev fasza majd szétszakította a nadrágját.
– Nyomja beljebb a lyukamba az ujját! Nagyon kérem! Nyomja bele úgy, mint a kutya a szukának. Láttam ilyet, ne féljen. Szétteszem a lábam, mert folyik a pinám. Maga meg nyomja a segglyukamba a nagy vastag ujját. Muszáj még egyszer élveznem, mielőtt leszállok a buszról, mert az iskolában mi lesz velem?
A férfi belenevetett a fülébe.
– Nem, nem, gyönyörűm! Ám mondok neked valamit: ha kihúzom az ujjam a lyukadból, dugj bele az iskolában radírt vagy ceruzát. Csak ne órán, hanem a vécében, amikor senki se lát. A másik kezeddel meg simogasd azt a nagy csöcsödet.
– Jaj, azt nekem nem szabad – sikkantott Erzsi, de máris elképzelte, milyen érzés lenne.
– Hát a picsádat simogatta már férfi keze? – érdeklődött a pasas.
– Nem, dehogy – tiltakozott Erzsi, és még nagyobbat nyögött hátrébb tolva a seggét, mert a férfi mintha mozgatni kezdte volna az ujját a lyukában. A férfi észrevette, hogy a kis ribanc képes lenne kielégíteni magát az ujját használva, de nem engedte meg neki. Más tervei voltak. Kihúzta a pinanedvtől is csurgó seggből az ujját, és legszívesebben leszopta volna, de egy buszon mégsem tehette meg.
– Én itt szállok le, Diácska, aztán vigyázz magadra, és fél ötösön találkozunk – mondta.
Erzsi majdnem elsírta magát, amikor a kemény férfitest egyedül hagyta. A segge sajgott a kívánalomtól, a pinája lüktetett, a bimbói keményen meredtek előre.