Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Erotikus történetek, szex történetek, családi szex, pornó történet

erotikus történetek, családi szex történetek

Az ötven éves nő megbaszása

2019. május 08. - erotikustortenet

Én egy ötven éves nő vagyok, aki élete első negyven évében a családnak és karrierjének élt boldogan. Boldog voltam, nem volt okom panaszra és a válásomig nem is éreztem úgy,
hogy bármi is hiányozna az életemből. Aztán ahogy az szokott lenni, egy véletlen, vagy a sors akarta így, megváltoztatta az életem egy részét, és mint nő, az elmúlt tíz évben 
sokkal többet éltem meg, mint előtte négy évtizeden át összesen.
Lehet, hogy van aki azt mondja bizonyos dolgok már betegesek amiken átmentem, de én egyrészt tudom, hogy nem azok, másrészt mindenki máshogy gondolkodik a testi örömökről, 
amit én is tiszteletben tartok, és remélem ők is tiszteletben tartják az én véleményemet.
Senkinek sem kötelező elolvasnia amit írok, sőt alapvetően nem is azért írom, hogy mások elolvassák, hanem mert szívesen idézem fel a kalandjaimat. Ilyenkor újra élem őket 
és ez izgalmas. Persze eszembe jut az is, hogy ez esetleg mást is izgalomba hoz és ez plusz pikanériát ad az egésznek. Tovább olvasom

Enzós szopós

Mindig romantikus, az elveihez szigorúan hű pasasnak tartottam magam. Azt már hozzá sem teszem, hogy hűségesnek is. Nagyon szeretem a feleségem, akivel öt éve vagyunk házasok és aki mindenben azt jelenti amit valaha megálmodtam. Most pedig szorongásokkal teli álltam neki leírni mindazt, ami megtörtént velem, mintha ez az ismeretleneknek való kitárulkozás valamiféle szabadulást vagy megbocsátást hozna rám. A feleségem legjobb barátnőjét Szopós kurvának hívják és majdnem mindenben ellentétje feleségemnek. Szilvia barna, Enzós Niki a szopós kurva pedig szőke, a feleségem aprócska termetű míg barátnője nyurga, körte alakú, igaz csinos és nagy mellű. Úgy éreztem, szimpatikusak is nekem, férjével, Károlyral együtt, ha nem is a tökéletes, mindenben egyezik a véleményünk típusú pár, sokszor sznobkodó és idegen ízlésű, de jól éreztem magam velük, akárcsak a feleségem.

letoltes.jpg

Elolvasom-------------------->

Első szopások

Albérletben laktam egy családiház alagsorában akkoriban. A család szeme-fénye a fiuk, Bibi volt, aki ezt a nem éppen férfias becenevet viselte, lehet, hogy még büszke is volt rá, nem tudom. Egyébként egy jó kiállású srác lett volna, csak egy szem férfiasság nem látszott rajta annak ellenére, hogy a szája fölött már évek óta árnyékot vetett a pelyhedző bajusz. Imádták az iskolában a lányok, legalább is az elvontabbja, szerintem mindenkinek ismerős ez a típus. Roppant okos volt, de a világ dolgaival szemben olyan tájékozatlanságot produkált, mint egy nyeretlen kétéves. De más dolgokban koraérett volt és céltudatos. Engem eléggé kedvelt, valószínűleg imponált neki az életvitelem, a tapasztalatom és az erősen maszkulin külsőm. elég sokat beszélgettünk, ha a kertben napozott, vagy csak üldögélt és tanult, de arra egyáltalán nem számítottam, amit most elmesélek.
Egy délután kopogott az ajtómon.
- Nem zavarok?
- Gyere be, nem zavarsz. Mi újság?
- Hát.. az a helyzet, hogy tanácsot kérni jöttem.
- Tőlem?! Na és anyádék?

Gézuka először kap Ági pisijéből inni

A fiú hitetlenkedve olvasta végig a szöveget. Nem lehet igaz, gondolta, hogy ennyire be van szabályozva Ági minden napja. Az lehetetlen, hogy pontosan, órára, percre betartsa ezt! Hogy így elfogad minden büntetést és még meg is köszöni! Aztán visszaemlékezett a tegnapi délutánra, amikor Ági szó nélkül engedelmeskedett és hagyta, hogy elverjék és megköszönte a verést. A fiú nem tudta elképzelni, hogy így éljen. Nem, az anyukája nem kívánhatja tőle! Ő már felnőtt, nagykorú férfi, egyetemista és nem lehet ilyen ovis gyerekhez illően szabályozni az életét! Ha megjön az anyja, ő megmondja neki, hogy vigye haza és ne hagyja, hogy ez a perverz pasi meg a lánya itt kínozzák őt! 
A fiú dühösen az asztalra dobta a papírt és felállt. A mozdulattól a seggébe nyilallt a fájdalom, de most nem törődött vele. Dühösen mondta a lánynak:
- Én ezt nem csinálom tovább! Azonnal engedj ki! És add vissza a ruháimat!

 

A szex történet folytatásához kattints ide !!

Leszbik az albérletben XXX

Ebben a percben felült, nekem, muszáj volt becsuknom a szemem, és visszafojtani előtörő lihegésemet, ami a szexuális izgalom miatt jött elő. Kis puhatolózó csend, éreztem, hogy figyeli, hogy fent vagyok-e, úgyhogy mivel nem akartam hogy észrevegye, erőltetett szuszogásba fogtam. Apró neszelést hallottam, majd újból fokozódott a lihegés. Ismét kinyitottam a szemem. Láttam, hogy letolta a bugyiját, és nyakig felhúzta a pólót, szinte görcsösen maszturbál ismét. Kapkodva szedi a levegőt, és valami nagyon furcsát művelt, a bal kezével most nem a mellbimbóját simogatja, mint az előbb, hanem a fülét simogatja. Nem kellett sok neki, nemsokára eljött az orgazmusa. Halk nyikkanásokkal ment el, miközben minkét kezével a punciját simogatta. Folytatás itt.

Romatinkus szex történet

Fekszem az ágyon, megint rólad ábrándozom. Nem tudlak kiverni a fejemből, valamiért újra és újra csak Rád gondolok. Pedig nem kellene, hiszen én voltam az, aki megtagadtalak. Pedig nem kellett volna, de megtettem. Tovább olvasom a szextörténetet.

Megkeféltük a nejem a haverral, és leszoptuk egymást

Sziasztok.Egy történetem nekem is van ami velünk megesett.Egy régi barátunk,aki Hollandiában él,üzleti úton Pesten volt 4.napig.Felhívott hogy itt van,és meglátogatna minket.Mondtam hogy szívesen látjuk,úgyis rég találkoztunk.Eljött,és megbeszéltük hogy nálunk fog lakni amíg itt van,ne menjen szállodába.Este mindenki megfürdött,rajtam,és a barátunkon csak egy boxeralsó volt,nejemen meg egy hosszabb póló.Dumáltunk,iszogattunk.Majd beraktam egy pornó dvd-t.Persze nem kellett sok idő,és mindkettőnk farka ágaskodott a gatyába,amit a nejem meg is jegyzett.Fogtam magam és levettem a gatyát,és mondtam a barátunknak,vedd le te is.Ő is levette.A nejem csak nézett.Nem azért hogy levettük,hanem a srác méretét csodálta.Hát nem kis darab volt.Elkezdtuk verni a farkunkat, és a folytatásért kattints ide.

A cigány taxisofőr

Egy barátnőmnél voltam a város másik felében, így hívtam egy taxit, hogy vigyen haza, mert semmi kedvem nem volt az este sötétjében sokat sétálni.

Mikor beszálltam, megláttam hogy milyen helyes a roma taxisofőr. Nálam nem sokkal lehetett idősebb(én 24 voltam).

Elkezdtünk beszélgetni, míg meg nem állt egy háznál. Azt mondta, hogy ez az ő háza, és hogy menjek be hozzá egy kis sütire. Mivel édesszájú vagyok, követtem,meg hát reméltem hogy lehet ebből valami. Beértünk a házba, onnan a nappaliba. Tovább folytattuk a süti mellett a beszélgetést, majd a téma végére érve megjegyezte milyen csinos vagyok. Közelebb jött majd egy csókot nyomott a számra. Aztán felállt, és megfogta a.kezem, és a hálóba vezetett.

Kattints ide a folytatáshoz.

A húgom szobájába indultam

A napsugarai ébresztettek fel, ahogy beszürödtek a lehúzott redőny alsó pár elmének lyuksorán. Félkómásan a telefonom után tapogatóztam, amit az ágyam szélén szoktam hagyni a töltőre dugva, de most nem találtam, aztán eszembe jutott, hogy a klaviatúra mellett a számítógép asztalon van. Felkönyököltem, de nem láttam ahol lenni kellett volna. Kipattant a szeméből az álom, én meg az ágyból amint végig futott az agyamon, hogy nem nőhetett lába a mobilomnak, szentül emlékeztem hol hagytam éjszaka és arra is, hogy nem dugtam a töltőre és tudatomba hasított az is, hogy nem töröltem a képeket, nem töröltem Móni sms-ét.
- Bassza meg! - jött önkéntelenül a számra a káromkodás, és a fürdőszobán keresztül a húgom szobájába indultam.

Folytatás itt 

A férjem előtt basztak szét

Vannak olyan időszakok amikor kimarad a többes élmény egy időre, hiszen mindenkit elragadnak a hétköznapok!

 

 

Jó pár hete nem találkoztunk már kedves barátunkkal és már éreztem a két farok hiányát!

 

Férjem úgy döntött ideje egy pár napra kiszállni a mókuskerékből mindkettőnknek ezért meglepett egy pár napos pihenéssel egy hozzánk nem túl közeli, viszont annál jobb borvidéken kis hazánkban. Gyanútlanul elindultunk egy fantasztikus kis régi de stílusát megtartottan felújított villába.

 

Érkezésünk után lepakoltunk és máris nyakunkba vettük a vidéket, azonnal egy igazán jó gasztro élményt nyújtó étterembe kötöttünk ki.

 

Ezután visszanyargaltunk a szállásunkra, én átöleltem a férjem megcsókoltam és a kezem a farka felé vette az irányt.

 

Gondoltam most letérdelek elé és számba veszem férfiasságát, jól leszopom.

 

Azonban nem engedett a csábításnak és közölte, hogy későbbre tartogassam az erőmet!

 

Kért, hogy vegyem vissza a kabátom és induljunk mivel egy borkóstoló estre foglalt időpontot a szállásunkon mivel ez egy borászat is volt.

 

Én teljesen gyanútlanul beültem a férjem mellé pár kedves emberrel együtt egy kerek asztalhoz.

 

A somelié mikor megkezdte a borok világába való bevezetőjét férjem közbeszólt, hogy ha lehet várjunk még pár percet, mert érkezik egy barátja.

 

Mivel erről én mindeddig nem tudtam, tágra nyílt szemekkel néztem rá kérdőn.

 

Ő csak mosolygott! Rákérdeztem, hogy mi van a haverodat kidobta otthonról az asszony? De nem felelt csak nevetett.

 

 

Ezután elkezdett csörögni a férjem telefonja, elnézést kérve, hogy bekíséri a barátját kiment. Rám kérdőn néztek a többiek mire én lendületesen elkezdtem inni az első kitöltött bort nehogy válaszolni kelljen.

 

Pár másodperc után visszatért a férjem mosolyogva és belépett a háta mögött kedves barátunk akit már régen láttunk.

 

Nekem azonnal széles mosolyra ugrott a szám, hogy voltak olyan édesek a pasik, hogy és ezt összehozták.

 

 

A srác leült mellém, azonnal egymásra néztünk és mosolyogtunk, én máris éreztem, hogy jó este lesz ez.

 

A férjemhez hajoltam adtam neki egy puszit jelezve, hogy örülök ennek a meglepetésnek.

 

A borok egymás után kitöltésre kerültek, én a két pasi között ültem így mindketten elérték a combomat és én is elértem a minden testrészüket. A férjem is simogatott és kedves barátunk is. Elég vicces volt, mint az iskolás gyerekek a pad alatt, ugyanakkor izgalmas és vágygerjesztő.

 

 

Alig vártam, hogy vége legyen a borkóstolónak, pedig kedvelem az ilyen esteket! Mikor véget ért vettünk pár üveg bort, a férjem átment egy másik szobába fizetni a borkóstoló többi résztvevőjével, így csak én kedves barátunkkal maradtam az asztalnál.

 

Abban a pillanatban ahogy mindenki kilépett a szobából és felé fordultam megfogta a nyakam és megcsókolt, de úgy, mintha ezer éve nem láttuk volna egymást! És csak csókolt szenvedélyesen, közben simogatott, ölelt. Jól esett érezni őt újra a szenvedélyes közeledése pedig teljesen beindított! A férjem tudta, hogy mi történik, visszalépett és csak mosolygott.

 

 

Le is bukhattunk volna mások előtt de ez sem érdekelt már minket ekkor, hiszen izzott a levegő körülöttünk.

 

Visszatért a férjem, gyorsan felkaptuk a kabátunkat, elköszöntünk és felmentünk a szállásunkra.

 

Alig léptünk be az ajtón ledobtuk a kabátunkat, azonnal csók csatákba estünk felváltva csókoltam a férjem és a barátunkat.

 

 

Valahogyan kifordultam az izgató simogatásaikból, csókjaikból és mondtam nekik, hogy letusolok addig hozzák fel a barátunk cuccait.

 

Majd mindkét pasi letusolt, addig én felvettem egy szexi kis fekete ruhát, combfixel, harisnyakötővel.

 

Barátunk végzett előbb és azonnal letámadott ahogy belépett, kérdés nélkül csókolt ahol ért, simogatott közben a szemembe nézett.

 

Pár perc után megjött a férjem aki arra lépett be, hogy mi szenvedélyesen nyaljuk, faljuk egymást és épp a farkára készülök ülni a barátunknak, amit már annyira kívántam!

 

 

Férjemnek se kellett több és azonnal a fejemhez állt meredező farokkal. Én ráültem barátunk akkor más körbenyalt kemény farkára, a férjemét pedig azonnal a torkomra engedtem csúszni.

 

Ütemes dugásba, plusz én szopásba kezdtem egyszerre.

 

 

Teljesen hatalmába kerített a szenvedély és átadtam magam a két farok kényeztetésének!

 

Élveztem a lovaglás közbeni szopást, élvezetemnek pedig hangot is adtam egyre jobban.

 

Egyre mélyebbről törtek elő belőlem a nyögések a kéjtől.

 

 

Akartam, hogy dugjanak mindketten, lüktető puncim mindkettőjüket kívánta!

 

A szenvedélyes dugástól és szopástól elélveztem egy nagyot. Kedves barátunk is követett pár perc múlva majd férjem átvette a helyét és folytatta a nedves puncim dugását míg ő is elélvezett.

 

 

Ezután kidőltünk, másnap reggel viszont mikor mindenki rendezte sorait átsétáltunk egy másik szobába, hogy ott még nem is jártunk, nézzük meg mit rejthet, hiszen ez is hozzánk tartozik.

 

 

Az ajtó egy szivar szobát rejtett.

 

Kényelmes bőr kanapékkal, dohányzó asztalokkal, festményekkel, könyves szekrénnyel, kandallóval.

 

Férjem és barátunk leült egymástól teljesen messze lévő kanapékra. Én azonnal elkezdtem a férjem felé közeledni. Megcsókoltam elé térdeltem, a számba vettem ébredező farkát és elkezdtem szopni, először csak körbenyalva a makkját majd ütemesen a torkomra engedni. Mindeközben úgy helyezkedtem, hogy a barátunk jól láthassa a fenekemet, a lüktető puncimat és a szopást is egyben.

 

Időnként pár pillanatra szünetet tartottam és barátunkra néztem, hogy jól látja e a történéseket és tetszik e neki a dolog.

 

Mosolygott és mondta, hogy ez nagyon jó, olyan mintha egy

 

élő pornófilmbe lenne.

 

 

Barátunk eddig mint külső szemlélő gyönyörködött a látványba.

 

Egészen addig bírta így nézni, amíg felálltam férjem kőkemény farka elől, megfordultam és ráültem, lassan beleengedtem a forró puncimba. Finoman belém csúszott a farka.

 

 

Elkezdett dugni, pár percig folytatódott így, majd barátunk elém állt aki a mellemre tette a farkát és kényeztette vele a melleimet, majd szopni kezdtem.

 

Hamarosan elélveztünk a férjemmel.

 

Egyik lábammal feltérdeltem egy dohányzóasztalra barátunk pedig hátulról jól megdugott ahogy kell!

 

Az ütemes dugástól újra hallhatóan elélveztem!

 

 

Megállapítottuk, hogy bár nem dohányzunk de ez a szivar szoba egy jó dolog! :)