Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Erotikus történetek, szex történetek, családi szex, pornó történet


Itt még több szextörténet vár rád!

erotikus történetek, családi szex történetek

Az elromlott kocsi

2017. augusztus 13. - erotikustortenet

Sziasztok én egy egyszerű 17 éves srác voltam! Egyik nap elmentem az unokatestvéremhez egy hétig nyaralni! Vettek egy új kocsit amit kiprobálhattam. Mentünk a mezőn ahol nem lát a rendőr stb. és elmentem egy fa alatt ahol sok kis apró kő volt! Majd haza értünk! Amint kiszálltunk megtekintettük hogy az egész motorház tetőn lepattogzott a festék mert a kis kövek felverődtek és kb. 50.000 forintos kár keletkezett! Tudni illik hogy nem élünk túl jól és nincs pénzünk ilyenre!Majd mondtam:
Bocsi nem szándékos volt remélem nem baj:(!
Feltelte:
Rendben elhiszem de valahogy csak kell törleszteni ezt!
Mondtam:
Hogy???
Felelte:
Nem tudom de és tudok arról hogy nem bírnátok kifizetni mivel szarul álltok anyagilag.. tudod mit elmegyek sz*rok egyett és kitalálom!
Mondtam:
Rendben!
Majd bementünk a házba ő elvonult a WC-re én meg szépen leültem a fotelbe bekapcsoltam a tv-t és gondolkodtam hogy most mi lesz! Azt tudni kell hogy egyedül él és 21 éves és senki se zavarja csak néha szülei meglátogatják! Szokás szerint telefonozni akart a wc-n de most nem volt nála a mobil majd szólt:
Figyi hozd már be a WC-be a telefonomat kéne nagyon!
Nem voltunk szégyenlősek kis korunk óta többször láttuk egymást csupaszon! Bevittem a telefon a WC-be és odaadtam neki!
Majd mondtam: nem is zavarok megyek majd jössz!
Hirtelen rávágta: Várj...!
mondom: Mire kéne várnom itt??!
Felelte maradj itt és ülj le velem szembe beszéljük meg ezt a kocsis incidenst, mert valamit ki kéne találni...
Mondtam: Nem ez a legjobb hely rá de mit bánom nem vagyunk szégyenlősek!
Leültem szépen.. Elkezdünk beszélni és hirtelen ezt mondta nekem:
Figyelj szopj le és nem mondom el anyádnak hogy kárt tettél a kocsiba és balhé se lesz így mind a ketten jól járunk én is te is!
Mondtam te hülye vagy b@zdmeg?!?
Felelte : Ha nem akkor szépen felhívom anyádat és elmondom neki.
Belementem nem tehettem mást.. Bele kellett mennem minden kis játékába! Ült a WC-én és felállítottam a farkat ami szépen gondozott nagy és már világított olyan fehér , majd addig szoptam meddig nem nyomta g€civel tele a számat egész finom volt és megtetszett a dolog egy picit, neki is tetszett mivel egész jól csináltam! Lenyeltem! Felelte: Igaz nem is olyan rossz! Mondtam: Valóban nem olyan rossz!Majd esteledett mindketten egy szál farokba másztunk be az ágyba és megint mondta hogy szopjam le...!
Bebújtam a takaró alá széttette a lábait, mint egy kiskirály. Elkezdtem nyalni a nagy farkat föl le ,majd elkezdtem izomból szopni szépen megint lenyeltem a teli száj ondót! Finom volt megint! :$
Másnap a kanapén kellett leszopni majd a mosógép mellett később a kocsiba.. 3.-ik napnál jártunk a kurvája lettem nagyon tetszett a dolog már, mert hozzá szoktam és már élveztem csinálni! Levetkőztem csupaszra és felhúztam női kockás lyukas harisnyát ami a combom feléig ért fel e-mellé egy tangát és egy melltartót! Élveztem a dolgot már nem csak akkor szoptam amikor ő akarta, hanem akkor is amikor én szerettem volna mintha kötelező lenne mindennap térdeltem és kiszoptam belőle az utolsó csepp ondót is! :3 :$ Majd megkértem figyu, ha már a szám nem szűz dugd meg a popsikámat is édesem Majd este lett és én még mindig ilyen női cuccokba voltam bebújtam az ágyba kezdett elaludni és én elkezdtem szopni a farkát! Felébredt és mondta te kurva tényleg azt akarod hogy megdugjam a segged? Belenéztem csillogó szemmel a szemébe és mint a kidobott kiskutya elé térdeltem és bólogattam! :$ Na jó szólt!
feldobott az ágyra háttal! Majd lehúzta a tangát rólam a harisnyás lábujjaimat elkezdte szopni! Majd elkezdte verni később addig szopni a farkam meddig elélveztem a szájába lenyelte majd megsmárolt! Mondta most ellazultál és megduglak! Kinyalta OLYAN szinten a seggem hogy tocsogott a nyáltól!Majd bedugta a popsimba a nagy faszát :$ amiről megint folyt le a sok nyál! Bedugta! Hatalmasat nyögtem ÁHHHH :$:3 Nagyon fájt de jól esett majd addig dugta a seggem meddig el nem élvezett! Kinyalta belőlem a sok ondót és lesmárolt fini volt!! :D
Majd a napokba csak tangába harisnyába és melltartóba jártam megdugott és szopatott mindenhol wc-be autóba autónak a motorháztetején rakott seggbe keményen erkélyen udvaron stb.. mire eljött a búcsú igazi hímkurva lett belőlem! az öklöm belefért a popómba :$ azóta 59 fiú dugott meg :$



Sex Stories
Milf szex

süti beállítások módosítása