Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Erotikus történetek, szex történetek, családi szex, pornó történet


Itt még több szextörténet vár rád!

erotikus történetek, családi szex történetek

A kukkolás (családi szex)

2017. május 26. - erotikustortenet

Anya nézte, nézte apámat kerekre nyíló szemekkel és a beállt csendben megszólalt!
-Hát tudod Frenk, mondta, egyetlen óriási szerencséd van, mégpedig hogy engem eddig egész jól ki tudtál elégíteni , na nem annyira "hüha". Nehogy elbízd magad! Az utóbbi időben sem vettem észre rajtad hogy lankadnál , vagy hanyagolnál, annak ellenére, hogy már nem egyedül én vagyok neked a pályán.

Újra előjött a régi szenvedélyed , a "fiatal fiúk" ,beindultál, és most a saját fiadon akarod gyakorolni a régi perverz vágyaidat?

Azt hittem ennek már vége! Mindegy, vonta meg anya a vállát, akkor se a fiadat baszogasd. Inkább menj valamelyik fürdőbe buzulni! Igaz, azt jól teszed,ha utánna nagy ívbe elkerülsz, mert többé nem kellesz!

Válaszhatsz, vagy én, vagy menj kabinosnak. Meglátod szép kitágult segged lesz! Viszont azt sem szeretném látni a reggeli ébredéskor, hogy a másik szobában henteregsz egy éjjel felszedett tini fiúval!
És most nagyon figyeljetek !
Ezután úgy éljük a mi kis családi életünket, ahogy én mondom! Ha nem tetszik, lehet választani! Ugye értitek ??

Motyogtunk valamit vagy még azt se! Ez meleg ! Égett a képem!
Az ellen nem sokat tudok tenni, hogy egymást ne szopjátok, nyaljátok, hisz úgyis titokban megy. Szeretném ha megfogadnátok a tanácsom, mert nem akarom hogy te Robikám az én férjemet, vagyis az apádat keféld, miközben ő is kényelmesen dugogat, hol téged, hol engem. Kényelmes mi?

Robi, apád beindult.Sajnos! Most az lenne a legjobb, ha leállnátok!
Ha igaz amit mondotok, és még szüzek vagytok egymástól, ne is jusson eszedbe engedni apádnak!
Rád még várnak a lányok, majd egy feleség, gyerek.
Ezért arra az elhatározásra jutottam hogy ezért beszállok a versenyetekbe!...
Egyenlőre kénytelen vagyok elfogadni a helyzetet, mert nem tudom megakadályozni hogy ha egymás farkára csavarodtok, de ezután a fiam velem fog szeretkezni, remélem hogy akar is, és szabadon megismerheti a testemen keresztül a nőket.
Én úgy gondolom és érzem, a fiam elfogad engem nőnek is, nemcsak anyának.
Ránknézett, majd folytatta: Nem engedem a fiamat a homokozóba , hogy elfelejtse a milyen a punci?
Bebizonyitom neki hogy a punci zamatát nem pótolja egy farokszopás
Bár nálad Frenk, úgy látom kudarcot vallottam! De sebaj ! Te kerested magadnak!
Ezentúl nem te birtokolsz, hanem a fiam is ! Sőt te ezután csak akkor, ha én engedem!
Nincs kukkolás, intrika, veszekedés, az lesz amit én mondok! Érted, Frenk? Nem viccelek!
Elvileg továbbra is te vagy a férjem, szeretlek, a ház a tied is, de a fiúkról le kell szoknod, ha engem mint nőt akarsz újra birtokolni! Érted?

Robert csak vendég lesz az ágyamban, ám el kell fogadnod ,hogy ő lesz az alfahím !
Ameddig a fiúkon jár az eszed, így maradnak a dolgok!
Frenk, biztos vagyok abban, hogy egy idő után majd megváltozol, és újra olyan férjem leszel mint eddig ! Addigra

Robi is biztos rámun már, és talál egy magához való csinos kislányt,a család alapításhoz.
Továbbra is maradunk a sokéves szokásainknál. Fiúk, a rosszalkodásokért minden esetben felelni kell.már csak a rend kedvéért is, mert a "bünti" nem marad el!

Robi még nem tudja, mit nevezünk mi "büntinek" . Az egy finom sokágú rövid korbács, vagy nádpálca.vagy sörtés hajkefe, somfa bot...a fenekeléshez. Az apád is mindig megkapta ha rászolgált, bár az az igazság hogy szinte mindig kiprovokálta, mondván ennél nagyobb élvezet nem is kell!

Látom elfehéredtél Robi! Ne félj, nem szadizás ez, csak egy kis fenekelés, picit fáj, de nagy a gyönyör. Igazi rafinált örömszerző játék. Majd meglátod ha úgy viselkedsz,vagy ha nem, -vonta meg a vállát anya- akkor is!

Lánykoromban apám engem is elfenekelt ha okot adtam rá. Én persze igyekeztem okot adni! Olyankor maga elé állitott, és megigértette velem hogy jó leszek, és akkor kiadta a parancsot, bugyit le , szoknyát felhúzni ! A

térdére fektetett, lábakat szét, majd elkezdte a fenekem paskolni, csak tenyérrel, vagy a kis korbácsal!.Nem ütött nagyokat, de azért öt-hat ütés után már éreztem.Ezután váltott, minden következő ütés után a másik kezével finoman megérintette és megsimitotta a puncimat. Jött a következő, és jött a simi is a puncimra. Isteni érzés volt, a fájdalmat már rég nem éreztem, és vártam hogy a kezével újra végig símitsa a puncimat.Nem kellett sokat ütnie, éreztem hogy a nedveimtöl sikos lettem,és folyamatosan élveztem a simiktől. Ezt apám is jól érezte, ilyenkor jutalmul kaptam még jónéhány simogatást a duzzadt, nedveimtől sikos csiklómra is, pontosan annyit, hogy totál elélvezzek. Amikor ezeket a" büntiket" apa kiosztotta , anya is mindig ott állt a szobában és végignézte az élvezésemet.Utánna kaptam az arcomra egy puszit az egyik oldalra apától, a másikra anyától.

Késöbb megtudtam hogy anyámmal is ezt csinálta, és nem az ütés volt a fontos, csak a tökéletes elélveztetés a

kis paskolások közepette.Te is kibirod!
Na a kis kitérő után mondom tovább!

Frenki , vissza kell változnod, ilyen ne legyél, és ne spekulálj a váláson sem, mert nem válok, hadd szenvedj egy kicsit, amikor látod hogy nem te fekszel az ágyamban, hanem a fiad édesgeti magához a puncimat. Neked fájni fog.

Frenki, ugye te nem mesélted még a fiadnak életünk előző dolgait?

Remélem nem szégyelled.Na figyelj Robi! Összejártunk egy ismerős baráti házaspárral szórakozni. Két, édes 17-18 éves gyerekük volt.A gyereket úgy értsd hogy egy 18 éves Adonisz 19 cm-es farokkal, és egy 17 éves csokibarna karcsú tündéri barna lány!

A lány csecsemőkori neveltjük volt. A barátnőmel jól megértettük egymást , hisz gyerekkori barátok voltunk. Szerepjátékokat találtunk ki, és játszottunk el, erotikus vetélkedőkkel tarkítva..

Velük szoktunk rá hogy mindig új és újabb kütyüket használjunk a játékokhoz,ami végül mindig valamilyen örömszerzésről szólt.Ez volt a lényege. Az örömszerzés. Még ha picit fáj is néha.

A házukban több fürdöszoba volt, és ebböl az egyik egy felfekvökkel felszerelt volt. A megérkezés után mindig átöltöztünk az általuk adott kis semmi ruhákba, és mindannyian elvonultunk tisztálkodni a felfekvösbe.

Ez annyiból állt hogy felfeküdtünk, egyik lábunkat a hasunkhoz húzva. Ekkor bejöttek a gyerekeik, persze meztelenül, és elkezdték a tisztitó beöntéseket. Egymás után ,a nöknek a fiu, a fiúknak a lány. Amig folyt befelé a langyos folyadék a fiu illatos olajat őntött a kezre, majd kezdte finoman simogatni a puncim meg a csiklóm . A beöntés feszítése, a langyos viz, meg a simogatás, persze hogy elélvezés volt mindig a vége.

Apád a lányuktól kapta meg ugyanezt, csak neki a farkát ingerelte a csokilány, finom fejéssel, és apád is minden alkalommal elélvezett. A gyerekek utánunk a szüleiket is ugyanígy simogatva, becézgetve elélveztették. Mondanom sem kell, mindanyian ott voltunk a szobában, és végignéztük mindenki gyönyörét.

Ez egy meghitt hangulatot teremtett a játékokhoz .

A fiúk megkapták a pénisz gyűrüt is, hisz hogy nézett volna ki a nagy mulatság közepette egy hervadt farku fiú a társaságban. A barátnőm és én, valamint a két férfi játszttunk, szórakoztunk egymással. A két fiatal nem szexelt, de ők is aktívak voltak, csinálták a beöntéseket, és a büntiket. A játékok utánna következtek. Aki tévesztett, vesztett annak jött a bünti.

Például, a fiuknak bekötötték a szemét, és valamelyik lány elkezdte szopni. A fiúnak pontosan egy előre megadott idő mulva álljt kellett mondania, ha nem sikerült, akkor valamelyik gyerek ötöt adott a rövid korbáccsal, pálcával, hajkefével vagy akármivel.. Apád sok-sok piros seggest összeszedett a vendégségekben.Igaz élvezte is .Sajnos a házigazdánk farka is izlett neki nagyon...

Azt hittem a férjemnek elég volt a fiatalkori fiús kalandjaiból, és azok csak "gyerekkori doktorbácsizások" voltak.

Tévedtem! Én is hibás vagyok, azt hittem ez az igazi nyitott házasság. Na ennyit az előzményekről. Majd egyszer, ha érdekel mesélek ezekről a szerepjátékokról.

Robikám ! Ugye jól tudom, legalábbis remélem, hogy tetszem neked! Legalábbis apád szerint így van.Amikor még nem tudtam a *szórakozásotokról*, csak arról, hogy már folyamatosan vered a fütyid.

Néha faggattam apádat, mondasz-e valamit neki, hogy csinálod, kérdeztél-e valamit, van-e gondod? Apád mondta is hogy biztos hogy rám szoktad kiverni, mert ő látja hogy mindig kukkolsz engem.
Talán álmodoztál is róla hogy jó lenne anyát megkefélni, szeretgetni, megpuszilni a punciját egy kicsit.
Most ezt megkapod, tied lesz anya, és én leszek a nőd!

Birtokolhatsz szabadon minden titkolódzás nélkül! Igaz Frenk -anya kissé gúnyosan- szurt.
Tudjátok, én nem szeretnék kimaradni az együttes családi életünkből, mert azt se szeretném hogy az egyetlen fiam valami csipkés bugyikban, tűsarkúban illegesse magát egy csomó buzi között.
Amikor kicsi voltál mindig szivesen fogadtad ahogy szappanos kézzel finoman mosogattam a fütyidet. Miután nagyobbacska lettél, néha már éreztem hogy kezd mocorogni a fütyid, és egy fürdésnél kezdett felálni.Akkor vettelek rá hogy ezentúl intézd el a fürdést egyedül, már nagyfiú vagy.Persze,-amiröl apád se tudott- te azt akartad, csak én fürdesselek. Megbeszéltük hogy néhányszor még én, azután csak te.Így is lett, de ezután már minden fürdésnél felált a fütyid, és egyszer el is élveztél a kezemtől, igaz még nem jött semmi, de éreztem a remegésed. Tizenhárom éves voltál amikor a mosásra kidobott bugyimba beleélveztél.Legalábbis amiröl tudok... A lepedőd amikor levettem mindig foltos volt a rászáradt spermátol. Ezután a tiéd vagyok, megkapsz engem, és újra valós lesz az álmod, -anya megint megmossa szapanal a fütyid

Érezni fogod hogy mennyivel jobb egy nővel szeretkezni, milyen finom ha egy puha nöi kéz veri a farkad, vagy ha finoman huzogatja rajta a bört, és rájössz, hogy egy forro puncival egyetlen farok sem kelhet versenyre.
Azt már nem is mondom, rájössz, hogy nincs annál finomabb, mint amikor egy puha nöi száj becézi a farkad.

Mindezt főleg apád észretérítésére csinálom, mert szeretem a családom, nem akarlak elveszteni titeket, és fiúkák, mindezek mellett imádom a szexet! Hogy maradhatnék addig is ki a szexből, ha már "összcsaládi"?

Még azt is megbeszéljük hogy nem mindent csinálunk együtt, de nincs titkolodzás sem egymás elött, sem a másik háta mögött! Persze Robikám,a bünti rád is vonatkozik, ha rossz fát teszel a tűzre !
Padlóra vittetek de majd meglátjuk mi lesz velünk !



Sex Stories
Milf szex

süti beállítások módosítása