Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Erotikus történetek, szex történetek, családi szex, pornó történet


Itt még több szextörténet vár rád!

erotikus történetek, családi szex történetek

Szopjad szépen a Papát! (családi szex)

2017. május 15. - erotikustortenet

A szívem a torkomban dobogott, mint mindig ilyen alkalmakkor. Megálltam az autóval a behajtón a garázs előtt és leállítottam a motort. Egy halk sóhaj hagyta el az ajkaimat, és egy pillanatra azt éreztem, hogy elájulok. A puncim lüktetett a nedves bugyimban. Összeszorítottam a combjaimat és arra gondoltam, hogy egy kemény fasz mélyed a kiéhezett hüvelyembe, és elönti belsőmet a forróságával. Végül mégiscsak kiszálltam az autóból. Magas sarkú cipőmben végigmentem a kavicson s felléptem a ház tornácára. Kicipzároztam a táskámat és megkerestem a neszesszerem. A tornácot megvilágító lámpa opálos sárgává varázsolta hófehér bőrömet. Kis rúzst tettem fel az ajkaimra.

Az ajtó nyitva volt, mint mindig. Lenyomtam a kilincset és beléptem a lakásba. Megálltam és figyeltem. A TV halk hangja töltötte be a házat. Keresztülmentem a konyhán és megálltam a nappali ajtajában.

A férfi meztelenül ült a kanapén és a szeme a tévé képernyőjén függött. A videó halkan zúgott. A képernyőn éppen egy nagy fasz nyomult lassan egy szőrös pinába, lassan tűnt el a nyílásban a makk. Észre sem vettem ahogy, cirógatva megérintettem a melleimet, mert öntudatlanul bámultam az aktust a képernyőn. Közelebb léptem és a cipőm magas sarka halkan koppant a nappali padlóján.

Hirtelen a férfire néztem, aki rámmosolygott. Ujjaival körözött a merev farkán, lassan masszírozva a makkját. Rövid ideig nézte a duzzadt rudat, majd a rózsaszín makkját körbefogta az ujjaival. A nedves puncim újra lüktetni kezdett és hatalmasat nyeltem. Végigmentem a szobám és megálltam a férfi előtt. Kíváncsian nézett rám.

- Segítenél nekem? - kérdezte.

Bólintottam és lehajoltam. Hátrahajtotta a fejét, és az ajkaink találkoztak. Forró nyelve lassan csúszott az ajkaim között a számba. Halk sóhaj hagyta el a torkomat, és nyelvem én is a forró ajkai közé dugtam, majd bejártam vele szája minden szögletét, ízlelve a csókja ízét. Újra és újra megcsókoltam, pedig már alig álltam a lábamon. Forró volt az arca, a teste szinte lángolt az izgalomtól.

Abbahagyta a farkának izgatását, és kezét lassan a szoknyám alá vezette, majd hirtelen a combjaim közé dugta. Lassan hajlítottam be a lábam, vezetve erős ujjait a bugyim szegélye felé. Körözni kezdtem a csípőmmel, hogy a tenyere a combom egész felületét végigsimítsa. Behajlította az ujjait, és a körmét végighúzta a bugyimon. Az ajkaiba haraptam az élvezettől, ziháltam, néha elakadt a lélegzetem is. A férfi csak bámult rám, és tovább csókolt. Az ujjaival félrehúzta a vékony anyagot és megérintette a már szinte csepegő puncim ajkait.
Izgatni kezdett a kezével, morzsolgatta a csiklóm, és mélyen bedugta ujjait izzó hüvelyembe. Majd kihúzta a nedves ujjait a szoknyám alól, és élvezettel nézte, ahogy csillog a TV halvány fényében. Lassan közelítette az ajkaihoz és lenyalta róla a nedveimet.

- Szereted megkóstolni, igaz apa?
- Igen! Akarom még. - mondta tágra nyitott szemekkel.

Megfogtam a kezét, és újra a szoknyám alá dugtam, úgy, hogy kinyújtott ujjai újra eltűnjenek nedvedző hüvelyemben.

- Szeretnéd te is megkóstolni apa farkát kislányom?

Vágyakozó arccal nézett rám és várta a választ. Ujjai egy pillanatra sem álltak meg bennem: lassan húzogatta ki-be a hüvelyemben.

- Igen. - sóhajtottam.

Ujjaimmal először lassan körbefogtam lüktető farkát, majd közelítettem felé az arcomat.

- Szopjad szépen a papát! Vagy szeretnéd inkább magadban érezni apuci farkát?

Nyögdécselt. Egyik könyökére támaszkodva elfeküdt az ágyon és figyelte, ahogy önfeledten dolgozom a kemény farkán. Kezét újra visszadugta a szoknyám alá és ujjazni kezdett.

- Szeretsz szopni, igaz kislányom? - kérdezte elcsukló hangon.

A szemébe néztem és megnyaltam az ajkaimat. Felálltam és kicipzároztam a szoknyámat, lecsúsztattam és ledobtam a padlóra. Letoltam a bugyimat is, gyorsan szabaddá téve fehér combjaimat. Benyúltam a lábaim közé, és egyik kezemmel szétnyitottam ajkaimat, másik kezemmel pedig dörzsölni kezdtem duzzadt csiklómat.

- Csak nézz papa! Nézd, ahogy simogatom magam! - sóhajtottam.

Újra megmarkolta a merev farkát és húzogatni kezdte rajta a bőrt az én ujjaim mozgásának ütemében. Megálltam, de ujjaimat a puncim duzzadt ajkai között hagytam.

- Papa, olyan hatalmas és forró a farkad. Dugd belém, kérlek! - mondtam kislányos hangon. - Utána újra szopni akarlak. A farkad olyan csodálatos, és én mindent ki akarok belőle szívni. Nagyon szeretem a farkad szopni papa!

Lehajoltam hátamat domborítva, és a lábam között hátranyúlva széthúztam a puncim ajkait. Halkan felnyögtem.

- Ooooh! Gyere már papa! - egyre jobban izgalomba jöttem, a testem remegett.

Megmarkoltam a farkát és a fenekem lassan lefelé toltam. Ő csak nézett remegő testtel. Egyszercsak megéreztem a forró makkot az ajkaim között.

- Itt a apa, drágám! - nyögte.

Teljesen beleereszkedtem a merev rúdba, és hátradőlve megtámasztottam egyik könyökömet a kanapé háttámláján. Másik kezemmel lenyúltam és a férfi golyóit kezdtem masszírozni. Ebben a helyzetben makkja gyakran kicsúszott a hüvelyemből. Ilyenkor mindig visszaigazítottam a nyílásomba, és újra mozogni kezdtem.
Egyre hangosabban nyögött.

- Szopj le! Szopd a papa faszát! - súgta a fülembe - Szopj ki belőle mindent.
Leszálltam róla, és elé térdeltem. Fejem a megfelelő helyzetbe állítottam, elfordítottam és a nedves rudat az ajkaim közé engedtem. Kezét rátettem az arcomon arra a helyre, ahol a makkja kidudorodott. A merev farka már rángatózott, tudtam, hogy nincs messze az orgazmusa.

Hirtelen emelgetni kezdte a csípőjét. A fasz egész a torkomig szalad, majd vissza. Nyögve próbáltam tovább szopni. Nyelvem a makkja alá támasztottam, hogy még könnyebben hatolhasson a számba. Kezemmel lágyan morzsolgattam a finom bőrt a heréin.

Felnyögött, farkát mélyen a torkomba nyomta, és hörögve lőtte spermáját a számba. Egyik adag a másik után érkezett a torkomba, szűnni nem akaró folyamként.

Hosszú másodpercekig tartott, amíg a spermafolyam elapadt a makkjából. A farka gyorsan ernyedni kezdett. Még kicsit babusgattam a számmal és a nyelvemmel az egyre puhább rudat.

Mellé feküdtem, és meztelen testem az övéhez nyomtam. Ő átölelt és lassan újra a lábam közé nyúlt, kitapintva kemény csiklómat.

- Akarod, kicsim? - kérdezte.
- Nem, papa. Ez az este csak a Te kedvedért van. - súgtam.
- Mesélj a ma esti randidról, kislányom!
- Ma egy 19 éves fiúval voltam. Nem használtunk gumit. Az orgazmusa előtt kirántotta a farkát az utolsó pillanatban a puncimból, és a számhoz nyomta. A következő pillanatban már éreztem is a vastag sugárban az ajkaim közé lövellő gecit. A nyelvemmel a makkján körözve ízlelgettem. Enyhén sós íze betöltötte a számat, lenyeltem mindet. De ő túl gyors volt papa. Én veled szeretek lenni. A te magod szeretem ízlelni. - mondtam lágyan.
- Ez olyan dolog, ami egy apa nem tilthat meg a lányának, ha olyan forró a vére, mint neked.

Felálltam és rámosolyogtam. Kezem rátettem a félkemény farkára.

- Mindig szívesen csinálom veled, papa. - gügyögtem.
- Tudom. - válaszolta. - Két hét múlva szombaton sem lesz itthon anya.
- Akkor viszlát két hét múlva szombaton, ugyan ebben az időben.

Rámosolyogtam, megcsókoltam. Felvettem a ruháimat és kiléptem a házból. Visszaültem az autómba, hazamentem és lepihentem, hogy holnap újra kezdhessem szokványos napjaimat és nem szokványos estéimet.



Sex Stories
Milf szex

süti beállítások módosítása