Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Erotikus történetek, szex történetek, családi szex, pornó történet


Itt még több szextörténet vár rád!

erotikus történetek, családi szex történetek

A meleg szobatárs

2017. augusztus 02. - erotikustortenet

Egy kicsit magamról. 183 cm magas, fekete hajú, barna szemű. átlagos testalkatú 18-éves meleg srác vagyok.

Eléggé nehezen indult az egyetem, már akkor is, mikor csak jelentkezni kellett. Nem volt számomra furcsa az ilyen dolgok intézése, de most mégis nagy volt a tét ahhoz, hogy bármit is elrontsak. Természetesen felvettek az általam választott szakra. Már csak egy kérdés volt számomra megválaszoltalan, mégpedig az, hogy fel vesznek e kollégiumba, és ha igen, akkor melyikbe. Több lehetőség is adott volt a számomra. Az első, amit a legjobban szerettem volna, ahol 2 fő osztozott egy szobán és egy fürdőn, viszont a konyhát még 4 személlyel kellett volna megosztani. A második, ami még belefért volna az „elvárási kereteimbe”, ahol 3 személy osztozik egy szobán, egy fürdőn és a konyha szintenként közös. Az harmadik és egyben az utolsó, ahol szintén 3 személy osztozik egy szobán, viszont a vizesblokk és a konyha szintenként közös. Na, ez az, amit nem szerettem volna. Van számomra is egy határ. Nem vagyok válogatós, viszont a fürdő és illemhelyet nem szívesen osztanám meg 10-20-30 diákkal. A jelentkezésemet leadtam ebben a sorrendben. Már csak annyi volt a dolgom, hogy megvárjam a hivatalos értesítést.

Mikor megkaptam a levelet az egyetemtől, melyben tájékoztattak arról, hogy felvettek az első helyen megjelölt kollégiumba, akkor nagyon örültem. Legalább jól kezdődik, gondoltam magamban, de addig még nem is tudtam, mi minden vár még rám.

Miután már meg volt minden (regisztráció, évnyitó, stb.) és „végre” elfoglalhattam a kollégiumi szobámat, akkor egy kicsit meglepődtem, mert a képeken egyáltalán nem így nézett ki a szoba. Igaz nem volt se jobb se rosszabb állapotú csak más.
Az egyik ágyon megpillantottam egy táskát. Gondoltam a szobatársamé, ezért egyértelműen a másik ágyat tulajdonítottam a sajátomnak. Ezzel nem is volt gond, mert hát ő volt itt előbb, tehát megjárt neki a választás lehetősége. (Én sem cselekedtem volna másképp!)

Egy kis idő elteltével megérkezett a szobatársam. Magas volt, de nem magasabb, mint én. Körülbelül egy magasak lehettünk. Fekete haja volt és élénkzöld szeme. A teste enyhén kidolgozott. Ezt nálam úgy kell érteni, hogy nem volt nagyon izmos, akár egy testépítő, hanem csak egy kicsit volt kisportolva, más szóval sportos alkatú volt. Szerény véleményem szerint nagyon jól nézett ki. El tudtam volna vele szinte bármit képzelni. És a hangja is elképesztő volt számomra, oly mély és selymes, de emellett egy kicsit „rezonálós”, ha szabad ezzel a szóval élnem.

- Szia! Beni vagyok. -mutatkoztam be
- Hali! Én pedig Gábor.

A bemutatkozás után elkezdtünk beszélgetni úgy szinte mindenről, ami ilyenkor szokás. Majd eljött az este. Először én fürödtem majd ő. Én már az ágyamban voltam ölemben a laptopommal, mikor kijött a fürdőből. Egy szál törölköző volt a dereka körül. Most láthattam a felsőtestét. Tényleg olyan volt, mint amilyennek elképzelte. Nem voltak jól látható kockái, sem 38-as keze, de mégis nagyon jó összhangot alkotott az egész teste. Majd olyat kérdezett, amire egyáltalán nem számítottam.

- Nem zavar, ha én alsógatya nélkül mászkálok fürdés után, illetve reggelenként? -mondta teljesen higgadtan
- Nem. - vágtam rá a választ, majd hozzátettem – hisz fiúk vagyunk, nem hiszem, hogy olyanod van, ami nekem nincs – majd elmosolyodtam, ő is elmosolyodott
- Igazad van! - mondta nevetve és ledobta a földre a törölközőt
Egy kicsit meglepődtem, mikor megpillantottam teljes egészében. Az alteste is rendben volt, sőt eléggé el volt eresztve alul. A férfiassága nyugalmi állapotban is elég méretes volt. Nem akartam bámulni, de ha csak előttem ment el, vagy épp lehajolt valamiért csak a meztelen testét bámultam. Mikor már mindketten ágyban voltunk, akkor ismételten egy nem várt beszélgetés zajlott le közöttünk.
- Tudom, hogy ma egy „kicsit” bámultál. – kezdte
- Én… ööö – nem tudtam hirtelen mit mondani
- Semmi baj. Már megszoktam ezeket az elismerő pillantásokat, igaz így még nem nézett rám fiú, ahogy te. – mondta egy kicsit izgatottan
- Hogy? – játszottam a tudatlant
- Hát… hogy is tudnám kifejezni… Vággyal. – mondta egy kicsit zavartan
- Mi? Nem! Én nem… - kezdtem mentegetőzni
- Semmi baj! Én nem vagyok meleg, de semmi jónak sem vagyok az elrontója. – mondta egy kicsit huncutan
Azt sem tudtam, hogy most fiú vagyok vagy lány, úgy megleptek a szavai. Nem tudtam tovább azt sem, hogy belemenjek a játékába vagy most az elején zárjam le a témát.
- Én sem vagyok meleg. -tagadtam higgadtan
- Na, ne szórakozz! – felnevetett – te igen is meleg vagy – állapította meg a tényt- Egy heteró srác sosem nézne úgy egy másik fiú farkára, mint te az előbb. – mikor már ellenkezni akartam, akkor csendre intett. – Még egyszer elmondom, hogy nincs gond azzal, hogy meleg vagy, és azzal sem, hogy kívánsz engem. Ha szeretnéd, játszhatunk is egy kicsit. – tette hozzá pajkosan
Még most sem tértem magamhoz, viszont azzal már tisztában voltam, hogy akarom ezt. Eddig nem volt sok tapasztalatom ezen a téren. Mármint nem vagyok szűz, de kívántam is már a szexet. Majd végül bele egyeztem.
Mielőtt bármi is történt volna Gábor ismét megszólalt.
- Viszont, mind minden játéknak, ezért ennek is vannak szabályai – erre a mondatára kikerekedtek a szemeim – Nem úgy értem nem kell megijedni. – tette hozzá, mikor látta az arcomra kiölő meglepettséget – Na, mondom is. A lényeg, hogy én nem csinálok semmit, szóval te szépen kielégítesz utána pedig magadat, majd mindenki megy a dolgára. Ja és nem vagyunk és nem is leszünk szerelmesek, oké?
Csak egy bólintással feleltem, habár így már nem tetszett annyira. Szépen felkeltem az ágyamból és átsétáltam az ő ágyához. Be volt takaródzva, arra várt, hogy én takarjam ki. Az arca vörösös pírben úszott. De nem úgy, mint az enyém. Az én arcom az ijedségtől, az ismeretlen helyzettől volt piros, az ő arca pedig a vágyakozástól, meg talán attól, hogy a szabályai szerint csinálok mindent és ez tette egy kicsit izgatottá. Mivel nem akartam, hogy lássa az arcom, ezért egyszerűen bebújtam a takarója alá, épp oda, ahol a férfiassága pihent. Először csak megfogtam, az akkor már félmerev állapotban lévő férfiasságot, és elkezdem verni. Majd úgy egy-két perc elteltével a számba vettem. Szopogattam, nyalogattam, mint egy nyalókát. Egyszer csak lerántotta a fejemről a takarót. Én feltérdeltem a lábai közé és úgy folytattam. A szobában lévő félhomályt egy kis éjjeli lámpa fénye törte meg, amit Gábor felkapcsolt. Mielőtt megkérdezhettem volna, hogy mégis miért kapcsolta fel, azelőtt válaszolt a fel nem tett kérdésemre. „Látni akarom.” Értettem mindent. Folytattam a dolgom, ezalatt Gábor kéjesen nyögdécselt. Hol a hajamba túrt, hol két kézzel húzta a fejemet a férfiasságára. Ezekben a pillanatokban alig kaptam levegőt, de volt oly kedves, hogy nem csinálta egyszerre sokáig. Viszont sokszor ismételgette. Majd megkért arra, hogy üljek oda, ahol eddig ő feküdt. Megtettem. Majd elém térdelt és a férfiassága pont az arcommal került egyvonalba. Most láthattam teljes valójában. Gyönyörű volt. Legalább 22 cm. Egy darabig csak néztem, majd elkezdett közeledni felém. Én nem nyitottam ki a számat, hanem elkezdem nyalni a makkját. Olyan hangokat adott ki, mint aki menten elélvez. Nem kínoztam tovább végül engedtem neki és újból a számba vettem. Csakhogy ezúttal ő vette át az irányítást. Ritmusosan kezdett el mozogni a férfiasságával a számban, majd egyre gyorsabban. Végül, már úgy kurta a számat, mintha holmi csajt pakolna. Ez idő alatt én is játszottam magammal. Már éreztem, hogy elég közel vagyunk a durranáshoz. Először én mentem el, a hasamra élveztem, majd ő, de egyenesen a számba, pontosabban a torkomba, mert az élvezete pillanatában tövig nyomta. Ha akartam volna, ha nem, akkor is lenyeltem. Természetesen kicsit kijjebb húzta, hogy meg ne fulladjak. Olyanokat hörgött, miközben elment, hogy nem lett volna szívem ahhoz, hogy kiengedjem a számból a férfiasságát. Mindet lenyeltem és egy kicsit tovább is kényesztettem. Nagyon tetszett neki, hagyta, hogy tisztogassam.
Majd mind a ketten lezuhanyoztunk. Lefeküdtünk és jó éjszakát kívántunk. Elalvás előtt Gábor még hozzám szólt.
- Köszönöm! – mondta, teljes őszinteséggel a hangjában
- Szívesen! Máskor is! – mondtam, hasonló hangsúllyal.



Sex Stories
Milf szex

süti beállítások módosítása